Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih sonuçları-Atamalar ne zaman belli olur?

Cimcimee

aynen bide şu konu var engeli insanı ikinci plana atma konusu buda insanı üzen sinirlendiren konulardan biri

Sabretmeyi bilcez diyenler hangi mantıkla soyluyolar acaba ? Anlamiyosunuz galiba neden kimse degilde bizi bekletiyorlar ??

şu gün açıklanıcak bugün açıklanıcak demek sadece bu tahmin tahmindemi yürütmeyelim birisi öyle dedi bende salı günü açıklanır dedim heralde duyuru yapılır diyon öyle bi duyuru olmadığına göre daha kaynak falan olmaz hiçbiyerde

Engelli milletvekilleri sabredin diyorsa, bizim halkımız savunmuyorsa , neden biz ikinci plana atılıyoruz demiyorsa gerisini siz düşünün. Daha düne kadar bizim gibi iş güç kovalayan engelli milletvekilleri seçilince unuttular gerçeği galiba

clmapo

ben diyorummmmm sabretmek lazım çünkü bu güne kadar kura çekilmeden tercih sonuçları açıklanmadı o nun için biraz daha sabır

Arkadaşlar vardır elbet bunda da bir hayır... Bende inanın sizler gibi her 10 dakikada bir sistemi yeniliyorum ama elden gelecek bir şey yok... Diğer sonuçlara göre daha az, 50.000 kişi de olsak bizim sonuçlarımız daha ciddi ve bu konuda elbet biraz daha beklemeliyiz... Sabır ağacının meyvesini göreceğiz inşallah... Herkes hakkında en hayırlısı neyse o olsun inşallah arkadaşlar... Selam ve dua ile...

Elimizden hiç birşey gelmiyor diyenlere inatla birşeyleri değiştirebileceğimizi göstermeye devam!BİMER aracılığıyla yaptığım şikayet yerine ulaşmış sonunda,cevap geldiğinde sizlerle paylaşacağım ...

PQvErd.jpg

Butun sinav sonuclari aciklaniyor ne hikmetse bir tek biz bekliyoruz osys kac gunde aciklandi. Haksizlik baska hicbsey degil...

kardeşim normal sınavlar açıklanıyor dogru lakın bu iş atama işi yanı hangı hükümet olursa olsun burda kendı reklamını yapacak.Allah razı olsun bu ekps yı çıkaranlardan .çıkardılarsa reklamınıda yapcaklar tabıkı bır kaç gün gecikme oluyor ama sonuçta eskıden böyle bır sınavmı vardı bu kadar engellımı atanırdı...az sabredelım.

aloooo
ettiğiniz laflara dikkat edin unutmayınki bu ikdidar sayesinde kamuda iş sahibi olacaksınız şükretmeyi bilmiyosanız bari konuşmayın...
ama hata sizde değil ekpssyi yapanlarda sizin gibi nankörleri memur yapmaya çalışıyolar.

pasini
Herkes zihinselden giremiyor sınava.Ortada emek var, çalışma var.Bizimkisi geç açıklanıyorsa eyvallah ancak diğer sınavları bizden önce açıklıyorlarsa bunca engelli insanın sabrını sınıyorlar.

Kurtulus1905
Asıl sana aloo iktidar yalakası herif.Sanki bize altın tepside iş sunuyorlar, çalıştık emek verdik.Git siyasetini başka yerde yap buraları okumuyorlar zaten boşuna uğraşma.

Gerçekten insanlar o kadar işgüzar ki güya ettiği sözlerle hükumeti ve devleti savunduğunu zannediyor,normal düşünen bi birey Osymnin,senin savundugun o hukumeti ve devletin adini kirlettigini bilir,çünkü sınav açıklamalarında adaletsizlik yapılıyor,küçücük bir kurum devletin ismini kotuye cikariyor,savunduğunuz şeyi bi düşününde öyle cümlelere döküverin sayın kraldan çok kralcılar.

edepsiz laflar edıp benıma sabımı bozma ıktıdar yalakası dıyorsun benım yaşım 40 kaç tane ıktıdar gördum hangı ıktıdar dönemınde bu kadar alım olmuş çalışmış emek vermış falanda fılan kurtuluş gereken cevabı vermış.bakarsan devlet şuan öğretmen alıyor 5 yıl sözleşmeli çalışıp sonra kadroya geçecek sen ben öğretmenlıkmı bıtırdık hemen kadroyu alıyoz.bu kadarını verıyorya devletımız şükret nankör olma...zendark

pasini

Kime ne dediğimi sen benden iyi mi bileceksin?Uzun zamandır takip ediyorum seni üçkağıtçı herif zihinselden girmek için 10 takla atan sen değilmiydin?

benım takla atıgım falan yok ama sen gıremedıyın için sanırım oldukça incınmışssın...senı bılıyorum yok zıhınsel yazıyormuş raporundada bımere yazmış iptalş etmişsın yazıyordun sonrada pişman oldum ıptal etıtrdıyıme dıye yazmıştın bende senı unutmadım haberın olsun...

kötübır şey yazmadım kardeşim.40 yaşındayım bır kaç hukumet gördum ınsana deger sıfır ,yalakalıkla alakası yok .şuan türkıyede engellı sayısı 14 mılyon olmuş otobus bedava hepımıze kımı evınde yardım alıyor kımı devlete gırıyor .yok bu kadar nankör olmuyalım.bu ıktıdar kötü çıkarsa onuda eleştırırım ama şu an bundan ıyısı yok memleket bunlarla kurtuldu ..demek yalakalıkmı.şükürler olsun .

pasini

noktasına virgülüne kadar katılıyorum ama bunun gibi adamlar sinirimi bozuyo buna sorsan darbeyide erdoğan yaptı der emin ol...
ömrü hayatında doktor sırası beklememişki şimdi buna desen hastanelerde bir yatakta 2 kişi yatıyodu inanmaz bebekler hastanede rehin kalıyodu, istanbuldaki çöp dağları vardı, o engelli raporunu almak için sayısız yere gidiyodun, daha hangi birini sayim...
ama hepsinden önce nankör olmamak lazım...

aynen kurtuluş ssk hastanesınde 10 yıl önce ılk amelıyatımda 5 kişilık odada yattım valla.o beş kişi içinde cam kenarı bana düştü dıye ınan sevınmıştım.ve gözluk sırası almak için gece gundfuz aradım randevu alamıyorum.bır gözlukçu gözlüğü ondan almam karşılıugında bana randevu aldı.hangı hastaneye gıtsen doktorlar yazıhanesının kartını önune koyuyordu .bılmıyor mıllet boş verelım kalp kırmayalım

Gereksiz tartışmalar ile ortamı germenin bir anlamı yok. Bir sabır muhabbetidir gidiyor. Sabreden de sabretmeyende sonuçları aynı gün öğrenecek. Bu kavga niye ? Forum kirliliğinden başka birşey değil. Açın bir konu "Sabretmek mi sabretmemek mi" diye orda tartışın :)

Tercih sonuçları-Atamalar ne zaman belli olur?

Konu başlığı bu arkadaşlar, konu liste başı oldukta insanlar yeni bir haber var sanıp umutla giriyorlar, kavga ve atmışdan başka birşey bulamıyorlar biraz duyarlı olalım lütfen.

Tercih sonuçlarını merak ediyoruz bilgi almaya çalışıyoruz ama gereksiz muhabbetler dönüyor. Siyasi tartışmaları başka başlık altında tartışın lütfen arkadaşlar. Biraz anlayış...

Ben 19 agustos diyorum.millete delil sunmak zorunda degilim.isteyen alir isteyen almaz.isteyen guler geçer.kimse inanmak zorunda degil.
Kimsenin hayalleriyle oynadigimiz yok.:) sonuclari degistrmez benm 19 u demem.herkez istedigini yazabilir.
Ben resmi merci degilim siradan vatandasim.ABARTMAYA GEREK YOK

Bu kadar ciddiye alinip bir suru yorum alacagimi tahmin etmemistim valla.herkez gerilmis.benim yada baskasinin ne yazdigi onemli degilki.sonuclar belli zaten herkez puanini biliyo.ben 19 dedim belkide daha erken aciklarlar benimki sadece varsayim.icinden 19 u demek geldi yazdim herkez yazabilir biseyler.baskasi cikip 20 si dese herkez ona yuklenecek.bu kadar kendinize eziyet etmeyin rahat olun.

yarın öğleden sonra sonuçlar açıklanır bu kadar gündeme geldi uzatmayacaklardır.

Kura cekilmeden acıklanmiyomus kura tarihi bile belli degil yarin aciklanmasi imkansiz

ağustosun son haftası açıklanır açıklanıcak olsa şimdiye kadar çoktan açıklanırdı 13 14 gün geçti zaten

Arkadaşlar birbirimizi kırmaya hiç gerek yok .bırakın siyaset yapmayı.zaten eninde sonunda aciklayacaktir kura sonuclari bu işler sabırla başlar mutlulukla sona erir.biraz beni dinlerseniz sabır sabır sabır diyorum siyaset konuyu kapatın lütfen herkese selam ve saygılar.

Üst Alt