Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih sonuçları-Atamalar ne zaman belli olur?

Salı günü nereye açıklanıyo kura olmadan Cumhurbaşkanı rusyaya gidiyo 2 hafta içinde açıklanır büyük ihtimal

ferdi abiii darbe ye kalkısıldı farkındasın demi rahat ol abii yaa bı hukumet kndını duzeltsınn ya belki ekkps sorularıda calınıyoduu belkı kuralara dayısı emmısı olanlarınısmı verılıyoduu belkı onun gecıktırmesıdır rahat olun abı adamlar yıllarca oss sorularını kpss sorularını askerı lıse sorularını calmıs larr:)

Arkadaşlar geç olsun temiz olsun sabredin derim ben

Çekilişe Cumhurbaşkanı mı katılacak? Nerede yazıyor bu bilgi arkadaşlar? Yine uydurma olmasın

Ekpss sonucu icin bekleyin diyorlar ne kadar bekliyeceksek

Sn bennur karaburun hanimin paylasimi
1-Engelli kardeşlerim her daim aklımızdasınız. Yazılan mesajları görüyorum, taleplerinize kimse duyarsız kalmıyor. Biraz daha sabır lütfen.

2-Şu zorlu günleri atlatalım tekrar asli görevimiz olan siz değerli kardeşlerim için çalışmalarımızı hızlandırarak yürüteceğim.

3-Bu günler tarihin yazıldığı günlerdir. Hayat biraz daha normale dönünce gerekenler yapılmaya devam edecek.

4-Özellikle Ekpss ile ilgili taleplerinizi biliyor ve sizleri anlıyorum. Gerçekten haklısınız ama biraz daha sabır...

5-Ülkemiz için, devletimiz için ve Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip ERDOĞAN için biraz daha sabretmenizi rica ediyorum.

6-Tüm vatandaşlarımıza hayırlı geceler diliyorum. Meydanları boş bırakmayan tüm kardeşlerimize de saygı ve hürmetlerimi iletiyorum.

Ama Bennur hanımun kendisi atılan bi mesaja karşılık olarak bi aksilik olmazsa bu hafta içi kuranın çekilecğni söylemişti,şimdi yine ertelendikmi? Onumu demek istiyo

Kimin mesaja cevap vermis ben gormedim ama bu aciklamaya gore bu haftada aciklanmiyor

Ancak şoyle bi durum var Kpss universite kayitlarindan sonraya kalacak gibi ben universiteye kayit yaptirdiktan sonra atamam cikarsa ne olucak bosu bosuna universite konteyjanini doldurmus olacagiz sacma bi durum aciklik getirilmeli!!!

Arkadaslar nerden çıkartıyorsunuz bu hafta acikanır inş

Kastamonu il özel idaresi mutemet yazan var mi varsa puan nedir

Raporda basit işlerde calısır yazılmış sorun olur mu arkadaslar vede 75 puanla Ortaogretım sansım sizce kactır.

ösym ne biçim kurum anlamış değilim. açıklanacağı tarihi vermek ne kadar zor olabilir ki...

Ekpss ye ilk girişim puan 71 siralama 4662.. son atamada da olsa 4001 den atanma ihtimalim nedir ?

Ekpss ye ilk girişim puan 71 siralama 4662.. son atamada da olsa 4001 den atanma ihtimalim nedir ?
merhaba, 2 veya 3'üncü atamada doğru tercih yaparsan atanırsın.
2014'deki sınavda benimde puanım 71'di. 3 atama da çıkmıştı.

SERDAR0139

anadolu üniv. kamu yönetimi - bu arada baktım. 3 atama değil 2.atama atanmışım.

okens

Böyle hayati bir şeyde atama tarihini şaşırmanız ilginç.Kim bilir o zaman nasıl heyecanlanmıştınız.Şimdi sıradan bir şey olmuş.Bize de öyle olacak kesin.İnşallah diyelim. :)

Bfs

istanbulda yeni bir tedaviye başlamam sebebi ile malesef atandığım görevime başlayamamıştım.

15 temmuz darbe girişimi olmasaydı ağustos başı diyordum ama şimdi ortası yada sonu açıklanabilir

Üst Alt