Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih sonuçları-Atamalar ne zaman belli olur?

Lise diplomanız yoksa kuraya başvurup girebilirdiniz.Lisedeyseniz sınava veya kuraya 2 sinden birini tercihen girebilirdiniz.Hiçbişeye başvurmazsanız hiç birine giremezsiniz.Diplomaları aldıktan sonra önceki seviyedende giremezsiniz.Kurallar bu kadar basit.

asker59 ilk okul ve orta okul mezunu olanlar kuraya girecek. Lise(ortaöğretim), önlisans ve lisans mezunu olanlar ekpss ye giripte tercih yapmaları lazım. Diplomanız orta okul ise sizde kura ile şansınızı deneyebilirsiniz.

teşşekür ederim kuraya girdimde kafa biraz karıştı lise felan diyince sagoolasın

13697049_1095096123903939_6629496469220172177_n.jpg

ozgurluk

yerlesırsek kazanırsak almama gıbı bı durum soz konusu olabılırmı almazlarsa ne yapmamız gerekır acaba mahkemeyemı basvurcaz ?

Sizosalgun

belgelerinizde sorun yoksa almamazlık olmaz ya, mesela siz ösym ye sınava girerken lise diploması verdiniz ve engel raporunuzu verdiniz. bunları vermek zorundasınız.belgeleriniz eksik olursa yada sahte olursa o zaman almazlar bence. bunun dışında kurum çalışabilir raporu isteyebilir bu atamanızı uzatır.
sorun yaşayan pek görmedim. ne yapılır onun hakkında da birşey söyleyemeyeceğim

sizden isteyecekleri belgeler genel olarak
1- yerleştirme sonucu
2- %40 ve üzeri rapor (istihdam raporu olursa ve çalışamayacağı alanlar yazarsa iyi olur)
3- fotograf
4- nüfüs cuzdani
5- mezun olunan okuldan diplomanız
6- 6225 kodunu işaretlediyseniz bilgisayar sertifikası (istemeseler bile verebilirsiniz sertifikayı)
7- askerlik durumu
8- mal beyanı
bazı kurumlarda ayrıca beyan istiyorlar, işimi yapmama engel değil diye
sitelerinde yayınlarlar formları, önce bi sonuçlarınız açıklansın kolay bunlar

ozgurluk

benım bılgısıyar sertıfıkam yok ama okulda bız bılgısıyar dersı aldık bunu ayrıca belırtmem gerekırmı

Sizosalgun

örgün öğretimde en az 160 saatlik bilgisayar dersi gördüyseniz diplomanız yeterli. işinizi şansa bırakmak istemiyorsanız bir halk eğitim kursuna başlayın, yerleşirseniz aramaları en az 1 ay sürer, alırsınız, 50 lira civari kurs ücreti halk eğitimlerde.

Ntv nin haberine göre tüm tercih sonuçları 29 temmuz 3 agustos arasi açıklanacak

Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanır Arkadaşlar?

Arkadaşlar Malum Dün itibariyle Tercih Suresi bitti. SN. Bakanımızin dediği üzere temmuz sonunda alım gerçekleştirileçektirdi. Diye 2014'ün ilk atamasını 3 günde açıklamislar sizin fikriniz nedir ?

Cuma gününe kadar aciklanır diye düsünuyorum.

Valla ya bekle bekle bıkkınlık geldi artık..Göreve başlama süresi uzasa da en azından atanabildikmi atanamadıkmı onu öğrenseydik...

EKPSS kura tercih sonuçları ne zaman açıklanır bilgisi olan varmı aceba

darbeciler varken 3 günde zor. en gec 1 2 ayda aciklar bence. tercih yapan herkesi arastirilacak

Bu konuda inanılmaz bilgi kirliliği var ösymnin kanunen 20 iş günü hakkı var fakat ösys şu an ösymyi en meşgul eden gündem ve 4 ağustosa kadar devam ediyor,dolayısıyla ösymnin 20 günde hem ekpssyi hem ösysyi sıkıştırmak istemeyeceğini düşünürsek 6 bin kişilik sonuç listesini 4 ağustosa kadar açıklayabileceğini düşünebiliriz,tabi bu sadece bir öngörü.

Sınav sorularını 1 ay sonra açıkladılar bunu da o kadar uzatmazlar herhalde. Gerçi diğer sınav sorularını sınavın olduğu gün yayınladılar ama bize garezleri var bilemeyeceğim.

ösym nin bu konuda engellileri çatlatmakta üstüne yok... muhtemelen yasal süre içersinde yani 20 güne kadar beklet,r hatta son gün de akşam 7 8 gibi açıklar diye düşünüyorum... :mad:

Aradim kardes belirleyebilecegimiz bir tarih yok osym sitesinden takip edeceksiniz diyorlar

teşekkürler. ben cepten aramayı denedim bir kaç kez ama otomatik meşgule düşüyor.

Aynen bende de aynisi oldu 2-3 dk aralikli aradim anca ulasabildim :)

bir de şöyle bir durum var M.E.B de hizmetli kadroları çok olduğu için okulların açılmasına yetiştirmek için çabuk açıklarlar diye düşünüyorum çabuk dediysem bu haftayı beklemeyin en geç 12/08/2016 yı bulur gibi...

sizin dediğiniz kadar erken açıklanmıyor geçen sene 1, 1 buçuk ay sonra açıklanmıştı tvden görüp bakmıştım hatta

1-1,5 ay ı bulmaz zannetmiyorum.... önmüzdeki hafta normal kpss başvuruları var ayrıca ösys sonuçları var açıklanacak... zaten eni topu giren 100.000 kişi bile değil.. ama sırf çatlatmak için bekletebilirler...

Bakın Ösys tercihleri açıklanmadan muhtemelen açıklanır çünkü ÖSYSde 1 milyondan fazla kişi var ve çabuk halletmek zorundasınız çünkü üniversiteyi kazandıktan sonra ağustosun son haftası Yurt Burs Kredi başvuruları başlar dolayısıyla 4 ağustosda bitecek ösysyi 20 gün içinde yetiştirmek zorunda bu yüzden 6 bin kişinin kadro sonuçlarının maksimum cumaya kadar açıklanacağını düşünüyorum,enseyi karartmayalım 1-1.5 ay gibi bi süre bekletmezler.

bende aradım bugun baya bi mesgül caldi sonra 10 15 kere arayınca düştü ne zaman açıklanır belli değil diyorlar

Kastamonu mutemet yazan kac kişi var puanlar neler

Üst Alt