Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih sonuçları-Atamalar ne zaman belli olur?

arkadaşlar haklısınız.. Bende dahil merak ediyoruz atandık mı? falan ama

ÖSYM'i arayarak çözümü alamayız bekleyelim az sabır..

ekpss yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanır tahminen

ekpss yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanır tahminen çok uzun sürermi acaba arkadaşlar

2014 sınav sonucuna göre yapılan yerleştirmelerde bir defa 3 gün sonra açıklanmış. Bir defa 26 gün sonra açıklanmış. Yani tahminde bulunmak zor. Sadece sabır ile beklemek lazım

Arkadaşlar bence bugün sık sık Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı özel kalemini arıyalim bakan beye ulaştırsınlar ďediklerimizi.

Önceki tercih alınma ve açıklanma süreleri :

ekpss-s%C3%BCre.jpg

Ee burdan hiç bir sonuç çıkmıyor yani 25 günde olabilir 5 günde

Of yaw bekle bekle yaşlandım resmen saçım sakalım ağardı.Neyse hiç değilse bu sahte rapor alanları hile hurda yapanları temizlerler umarım.

Puanlarida cok gec aciklamistilar bencede 8den sonra anca aciklanir diye dusunuyrm bi umut beklemek cok zor bisey yaa umarim herkes icin hayirlisi olur

10-15 dk bekleyince bişeye basmadan açılıyor:)Ydus yazıyor hala ekpss beklemekteyim:)

lys tercih yapılıyor ve bugun son gün hemen olayı sonuçlara bağlamayın :D

Sanırım bugün de boşuna bekledik.... Yarına görüşmek üzere :) hatta uzuuuun bir yarın diyebiliriz

Eger bu hafta açıklanmasa eylül ayını bile bulabilir. Osys KPSS önlisans lise giriyor araya...

Araya bir çok tercih ve sınav giriyor bi de bu olaylar olunca bizi kesin unuturlar.

Facebookta gördüm alıntı yapıyorum

"EKPSS SONUCLARİ NE ZAMAN ACİKLANACAK;
Bugün Bennur Karaburun ile gorustum. Kendisine tercihlerin ne zaman aciklanacagini universite tercihlerinile cakistigini iletince bana aynen sunlari iletti .. ( hic paylasim yapmayan biri olarak kesin bilgi olmasa buraya yazmazdim inanmayanlar yorum yapmasin )
15 Temmuz olaylari olmadan once tercihler bittigi zaman 26/27 Temmuz gibi sonuclari aciklayacaktik fakat bu talihsiz olay nedeni ile Tercihlerin aciklanamayacagini ön görduk ve tercih suresini 29 Temmuza kadar uzattik. Önumzdeki hafta ( kesin olmamakla birlikte ) devlet erkânimizin ( Sn. cumhurbaskanimiz diye iletti ) katilimi ile önce kura cekimlerini gerceklestirip ardindan diger sonclari aciklayacagiz . Universite tercihleri icinde inanin bu konuda talihsizlik yasanmamasi icin elimizeen geleni yapacagiz diye soyledi ( Tercihlerin son gunu bu aksam itibari ile 4 Agustos a kdr uzatildi ) .. Diye bilgi verdi . Yani bu hafta sonuc beklemeyin, kura cekimine Cumhurbaskanida katilacagina gore bence 2. Tercihlerde daha cok kadro olacak kendi gorusum
Kaynak: TC Tuba Emirler teyit alınmıştır bilgi kesindir."

of bılader patlıcaz yemın edıyom sunları acıklasınlarda ısterlerse 3 ay sonra baslatsınlar zaten şizoyum bıde kanser olcam bunların yuzunden :d

Dostlar kastamonu özel idare mutemet yazan var mi varsa puan nedir.. Acilll

Üst Alt