Facebookta gördüm alıntı yapıyorum
"EKPSS SONUCLARİ NE ZAMAN ACİKLANACAK;
Bugün Bennur Karaburun ile gorustum. Kendisine tercihlerin ne zaman aciklanacagini universite tercihlerinile cakistigini iletince bana aynen sunlari iletti .. ( hic paylasim yapmayan biri olarak kesin bilgi olmasa buraya yazmazdim inanmayanlar yorum yapmasin )
15 Temmuz olaylari olmadan once tercihler bittigi zaman 26/27 Temmuz gibi sonuclari aciklayacaktik fakat bu talihsiz olay nedeni ile Tercihlerin aciklanamayacagini ön görduk ve tercih suresini 29 Temmuza kadar uzattik. Önumzdeki hafta ( kesin olmamakla birlikte ) devlet erkânimizin ( Sn. cumhurbaskanimiz diye iletti ) katilimi ile önce kura cekimlerini gerceklestirip ardindan diger sonclari aciklayacagiz . Universite tercihleri icinde inanin bu konuda talihsizlik yasanmamasi icin elimizeen geleni yapacagiz diye soyledi ( Tercihlerin son gunu bu aksam itibari ile 4 Agustos a kdr uzatildi ) .. Diye bilgi verdi . Yani bu hafta sonuc beklemeyin, kura cekimine Cumhurbaskanida katilacagina gore bence 2. Tercihlerde daha cok kadro olacak kendi gorusum
Kaynak: TC Tuba Emirler teyit alınmıştır bilgi kesindir."