Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih sonuçları-Atamalar ne zaman belli olur?

Aynen ya survivordaki acun gibi bekletiyolar gun versinler bekleyelim 😁

EKPSS yerleştirme sonuçları büyük ihtimal bugün açıklanacaktır

ekpss yerleştirme sonuçları büyük ihtimal bugün açıklanacaktır

uzaması için bir neden yok 1 hafta olacak bugün saat 18.00 açıklanır gibime geliyor.

geçen sınavda tercih sonuçları 26 gün sonra açıklandı :S Boşuna umut etmeyin derim ama tabiki inşallah bugün açıklanır :D

ben artık umuda kestim kendime bayram sonuna kadar kota koydum o zamana kadarda açıklanırsa süpriz olur ... yoksa stresten sıkıntıda mideme kramplar girmeye başladı

la yeter :D kendi kendinize uydurmayın. resm açıklama yok. o zaman hergün bugün açıklanacak diyelim mantık lı mı ? :D :D :D :D :D bizim milletimiz heyecan oluşturmayı seviyor :D ::D : D: D: D:D:D

haftaya açıklanıcak ama hangi gün bilemem pazartesi cuma arası kesin açıklanıcak

Milleti umitlenmeyin sacma sapan konusmayin ben 4 senedir giriyrm sinava ayin 8inden snra belli olur nolcagi tarih vermedn aciklanmz bole diyosunuz insanlarfa bisey var saniyo

iyice boku cıktı bu işin açıklasınlar artık ne bekletiyolar

Arkadaşlar öncelikle Allah(cc) herkesin gönlüne göre versin. Forumu sürekli takip ediyorum bazı arkadaşlar sonuçların açıklandığı gün işe başlayacaklarmış gibi düşünce sahibiler. Sonuçlar açıklandıktan 2 hafta içerisinde kurum sizden belgelerinizi ister belgelerinizi teslim ettikten yaklaşık 1-1,5 ay içerisinde de göreve başlarsınız. Az sabırlı olun inşallah yıllardır verdiğimiz emeklerin sonuçlarını alacağız tekrardan yüce rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlı cumalar...

Hayirli cumalar. Arkadasim mevzu bian once işe baslamak degil. Mesele bu belirsizlik ortadan kalksn ki hayatimza ona gore yön verelim. Simdi bi is teklifi var bna baslasammi baslamasammi bilmiyorum. Belli olsunda gerekirse bir sene sonra basliyalim razym valla.

mevzu işe başlamak değil... mevzu ötekileştirilmek.... milyonların girdiği sınavların soru cevapları ertesi gün full olarak yayınlanıyor ama bizimki aylar sonra o da ;%10 u ... başka sınavların sonuç açıklanma günü en geç öğlen sonuna kadar iken bizimki 18 e kadar bekletiliyor... branş sıralaması açıklanmıyor vs. vs. gerçi bizde de var birlik yok hocam bi teitter gündemi oluşturalım dedik 2 tane twit atılmadı kıytırık maç için saniyede binlerce teit atılırken bizim sesimize kulak veren yok ... biz böyle oldukça daha çok engelli sorunları olur bu memlekette

Kura çekimi olmadan nasıl açıklıcaklar? Kura çekimi ösym gün veriyor bütün devlet büyükleri kura çekiminde oluyor o yüzden öncelikle kura çekimi tarihini beklemek o gün açıklanır atamalar, kura çekimi tarihini ise ösym 1-2 gün önceden haber veriyor boşuna bugüne umutlanmayın yani, haftaya kesin açıklanıcak ama hangi gün belli değil..

Bu gidişle Ünv tercihlerini daha önce aciklayacaklar ikinci planda kalmaya alıştık artık

1 hafta açıklanmadı birileri hacker olupğ sayfa kodlarından bi şeyler çıkarmaya başladı birileri istihbarat elemanı oldu :D 1 hafta daha açıklnmazsa heralde aramızdan bi astronot çıkacak..

bu konuyu açan arkadaş neye dayanarak söylüyor onuda söylerse iyi olur

Hani nerde hacı kafana göre yazmayın bi bırakın istirahat edin osym açıklanınca yazarsınız..

Kura olmadan açıklanamayacak ise ve kurayada sn cumhurbaşkanı katilacaksa o iş baya uzar... Zaten salı günü rusyaya gidecek perşembe gelecek önümüzdeki hafta birşey beklemesin kimse... Bana kalırsa en erken ayın 16 sında

Açıklandıktan sonra neler konuşulacak az çok tahmin edebiliyorum önceki senelerden gözlemlediğim kadarı ile. Atananlar doğal olarak buraya atandım bundan sonra nasıl hareket etmem gerekiyor vs vs... Atanmayanlar kimi zaman veryansın edenler olacak kimisi 2 sene sonraki sınava hazırlanacak vs vs... Bu kısır döngü böyle işleyip gidecek. Ne diyeyim herkese başarılar ve kolay gelsin. :)

ÖSYM'nin bu şekilde duyarsız olması ve sanki aman nedir biraz daha beklesinler yaklaşımı çok üzücü.EKPSS'ye giren insanlar bilindiği üzere maalesef normal değil...Kimi fiziksel, kronik hastalık veya psikolojik rahatsızlığa sahip insanlar ve bu durum duygu durum bozukluğuna zemin hazırlıyor.Hal böyle olunca beklemek umutlu veya umutsuz her bekleyen engelli memur adayını derinden sarsıp bütün sosyal hayatını maalesef olumsuz yönde etikliyor.Ne yapmalıyız bilmiyorum ama artık bıkkınlık herkes gibi bana da geldi sıkıldım ne yapmam gerekli bilmiyorum ama elimizden gelen birşeyde yok SIKILDIK artık.ÖSYM sitesine girmekten forumlarda dolaşmaktan öyle çok nefret ettim ki sabır sabır sabır....Kime sesimizi duyurmalıyız? Neden engelli dernekleri duyarsız?

Ozz aynen öyle
Evet arkadaşlar nasıl sesimizi duyurabiliriz ? artık gereken yerlere sesimizi duyuralım

Üst Alt