Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih sonuçları-Atamalar ne zaman belli olur?

fringe

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
3
Arkadaşlar yerleştirmeler ne zaman açıklanır/belli olur tahminen.

29/07/2016 gibi açıklanır arkadaşlar. Bundan önceki tercihler aşağı yukarı hep böyle oldu.

kaç puan almak gerekli atanmak için 85 alsak yeterlimi

2016 Atamaları ne zaman

Tercihler yarın bitiyor.Peki atamalar ne zaman olur?

Ösym bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı, yaklaşık 1 ay içinde açıklanacağını düşünüyoruz.

sonuçlar açıklandıktan sonra bir kuruma yerleşirseniz, yerleştiğiniz kurumun sitesini takip edeceksiniz, fazla sürmez ösym nin yerleşenlerin listesini kurumlara göndermesi. Kurumlara yerleşenlerin listesi ulaştığında, kurum sitesinde istediği belgeleri yayınlar ve belirli bir sürede teslim etmenizi ister. evrakları hazırlayıp istenilen sürede teslim ettikten sonra, kurumun sizi aramasını bekliyeceksiniz.

Tercih sonuclari kac gune aciklanir?

Arkadaslar bilgisi olan var mi

ÖSYM bu yıl bütün unutkanlık hakkını biz engelliler için kullandı. Eminim sonuç açıklamayı da unutacak. ....

ben ay başına kadar açıklanacağını zannetmiyorum.Hakkımızda hayırlısı inşallah

Ben netten bulamadim arkadaşlar tercihlerden nekadar sonra açıkladığını? Tahminim agustosun 5i 10u civarı olur sizce?

normalde önümüzdeki hafta sonuna kadaraçıklamaları gerekir.Diğer sınavlar baz alınırsa maksimum 5 güne açıklanır ama diğer arkadaşlarında dediği gibi unutulmazsak.

Arkadaslar hic bilgisayar teknolijisi mezunu gordunuz mu lutfen biri yorum yapsin

Onlisans mezunuyla karsilastin mi hic kardesim ben onlisans teknoloji mezunuyum

omerdarak01
Hiç karşılaşmadım. Şuan bende önlisans son sınıf öğrencisiyim. Şubat veya mart ayı gibi önlisans mezunu olacağım kısmet olursa :)

arkadaşlar ben bı yerde okudum engeç 15 gün içerisinde açıklanır dıyolar .

omerdarak01
Bilişim teknolojileri/web programcılığı. Ama tercih yaparken memur ve hizmetli olarak yaptım birde sadece il içindeki tercihleri yazdım. Bu yüzden kendi bölümüm için tercih yapmadım. Puanım biraz düşük ama yinede belli olmaz. Bakalım kısmet belki atanırım.

bakan söyledi temmuzun sonunda yerleştirme olucak diye 29 una kadar açıklanır

omerdarak01
BİLGİSAYAR İŞLETMENİ bölümü olarak önlisans atama yapılacakmış galiba
46acc649e4241cd41f648f2cc35442bd.jpg

benim anlamadıgım bu kuraya ilk okul mezunları girmiyormu ? ben lisede bıraktım sonra askerde rahatsızlık geçirip engelli oldum kuraya girerken sadece ortaokul mezunlarınız girdigini söylediler ? üniversite veya lise okuyanlarada bu hakkı verdilerse sizce bizim atanmamız ne olur ? teşşekürler :)

Üst Alt