Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Takıntılarla nasıl baş edebilirim?

Müslüman değilsin demedim gayrimüslimlerin icat ettiği şeyler dedim. Ayrıca merak etme kendini müslüman zannedip kalbinde zerre iman olmayan var daha kelime-i tevhidi çekmesini bilmeyip bilme imkanı olup ilgilenmiyorum diyenler var sence bunların imanı tam mı?

Parayla imanın kimde olduğunu Allah bilir derler. Başkasında bir eksiklik gördüğümde ben kendime bakmaya çalışıyorum. O eksiklik muhakkak bende oluyor. Birine sinirlendiğimde kızdığımda onu daha aşağı görme eylemi oluyor ve kibirimin farkına varıyorum. Allah affetsin.

Bu nasıl bir cehalet seviyesi yahu. İslâm 610da inmeye başlamış. ( Aslında bence inmemiş de. Neyse.) Meditasyon kadim bilgi. Aç, gautama sidharta ne zaman yaşamış bak. Laotse ne zaman yaşamis bak. Sanki takım tutuyor. Bir de millete akıl veriyor. Sen bu kafayla daha çok ilaç üreticisi zengin edersin...

Sen daha Fatiha’yı açıp okumamışsın, kalkmış kadim bilgi satıyorsun. Meditasyonmuş, Gautamaymış, Laotseymiş… Onlar insan, bizde Kur’an var; lafla değil, vahiy ile geliyor bilgi. 610’da inmeye başlamış o nur, sen hâlâ karanlıkta arıyorsun gerçeği. Biz akıl verirken vahyin süzgecinden geçiririz, sen ise 'bence' diye başlıyorsun. O kafayla değil ilaç, ruh satarsın. Az Kur’an oku da ruhun tedavi olsun."

@Üzümlükekim,
Ha bu arada gayrı müslimlerin icat ettiği ilaçları içiyorsun. Ayrıca gayri müslimlerin icat ettiği bircok şeyi de kullanıyorsun. Unutma. 😁 Vahiy diye bir şey yok. Üzgünüm. Olması mümkün değil...

Bir şey satmıyorum bu arada. Onu nereden çıkardın?

"Sen gayrimüslimlerin icat ettiği ilaçlarla alay ediyorsun ama o aklı da, ilmi de veren Allah. Kâfirin bulduğu ilacı da biz kullanırız, çünkü 'ilim Çin'de de olsa gidin alın' diyen bir dinimiz var. Sen ise ne ilimden nasip almışsın ne edepten. Vahiy olmaz diyorsun da, sen mi ölçtün evreni? Kalbi mühürlü olana güneş doğsa ne fayda... Bizim yolumuz haktır, seninkisi nefisle savaş değil, nefse teslimiyet."

@gannicus Dinin di sini bilmesiğn kesin cehape desek önde koşarsın fikrim bilgin yoksa zikrinden olmasın ok

@Üzümlükekim,
Tâbi işinize geleni kullanır, işinize geleni kotulersiniz. Çok İyi biliriz. Akıl hastaneleri Vahiy inenlerle dolu. En son Hasan mezarcı.

Al iste. CHP ve din arasında nasıl bağ kurdun acaba? Akabe besini dellemiş. Hala cehape diyor...

Ya bu samedo ne sevimsiz bir tip. İnşallah herkes emekli olur da bu eleman olamaz.😁 Hayatımda bu kadar kötü niyetli bir adam görmedim. Oturan boğanın emekliliği iptal olsa göbek atacak. Böyle acayip bir kişi. Bildiğin akabe askeri. Akape emekliliğini almış. Ama Akapeye laf söyleyenlere ve CHP'ye cemkirir. Sor buna. Yasayı da cehape çıkardı der...😁

Son düzenleme:
Akp ye laf söyleyene guguk yaparım anladın sen senin gibi kafire yeter bu

@gannicus ALLAH SENİN GIBI KÂFİRLERE HİDAYET ETSİN

Klâsik, Bomboş müslim bir kişi. Kâfirlerin her şeyini kullanırlar. Ama hakaret de ederler. Akape konusunda ne diyeceğimi şaşırdım elemana. İnşallah mahkemeyi de kaybeder. Ömür boyu emekli olamaz. Mahkemeyi kaybettiği gün 2 rekat şükür namazı kılacağım. 😁

Arkadaşlar herkesin dini kendine isteyen inanır isteyen inanmaz birbirimizi linç etmeye gerek yok saygı gösteririz hoşgörülü oluruz islam barış dini hoşgörü dini yakışmıyor lütfen

@[Nirvana] Adam açık açık inanmadığını belirtiyor hoşgörüsü var mı bu işin yapma ALLAH AŞKİNA

@samedo99,
olabilir bi inanmayan o mu var sanki ona doğru olanı gösterip hoşgörüyle yaklaşacağımız şekilde diğer türlüsü bize yakışırmı

yada allah akıl fikir versin diycez

Açık açık inanmadığımi dile getirmişim. Bak sen hele. Vay vay. Ne kadar da ayıp etmişim!!! Taliban kafalara bak. Ben sana neden inandığını soruyor muyum? Bunlar ne çeşit yobazlar Yahu. Allah'ın delilerine bak. Allah asıl size akıl fikir versin.

Ateistlere öfke hissediyorsak, kendi tanrı inancımızda hoşumuza gitmeyen bir kaç bulgu vardır. Bence bunun üstüne gitmek daha faydalı olur.

Arkadaş var Gay düşmanı. Kendisi köse sayılır sürekli eşini aldatıyor farklı kadınlarla. Erkekliğini ispatlama derdinde. Mantık aynı.

Son düzenleme:
Üst Alt