ozkan1983 Acizga huzurislam
Selam dostlar şu an soma ilçe milli eğitimde memur olarak çalışmaktayım Şubat ataması ile ilk tercihim olan İstanbul il emrine atandım branşım Sosyal Bilgiler Öğretmenliği. İlçe Milli Eğitimde çalıştığım için öğrendiğim bir kaç bilgiyi sizinle paylaşmak istedim.
1-
Güvenlik soruşturması formuna biometrik fotoğraf çekilip yapıştırılacak, normal vesikalık yapıştırmayın kabul etmezler(Somadaki insan kaynakları - atama bölümüne bakan abi dedi)
2-
Güvenlik soruşturması formu bilgisayar ortamında doldurulacak. yapılan duyurudaki ekte yer alan formun çıktısını alıp elden doldurmayın kabul etmezler, formda da zaten en altta belirtmiş kesinlikle bilgisayar ortamında doldurulması gerekiyor.
3-Ben halihazırda devlet memuru olduğum için ve milli eğitim bakanlığına bağlı olduğum için muvafakatnamenin çıktısını alıp elden doldurup ilçe milli eğitim müdürüne imzalattırıp ve onu götüreceğim. Farklı kurumlardan geçenler nasıl bir yol izleyecekler fikrim yok kurumlar arası geçiş biraz daha farklı olabilir.
4-Sağlık raporu için hastanelerden ücret talep ediliyor. Türkiye sağlık kurulunun yazısı var. Bu linkten
http://www.tkhk.gov.tr/DB/14/744_DB_14_sikca-sorulan-sorular ulaşabilirsiniz. açılan sayfada ilgili soruyu bulup çıktısını alıp götürün yazıyı gördüklerinde tamam diyorlar, benden de istediler yazıyı göstererek ücretsiz bir şekilde raporumu çıkarttım.
5-"17-28 Nisan" tarihleri arasında başvuruları alacaklar, fakat büyük ihtimal görev yerlerimiz yaza doğru belli olur, kararnamelerimiz de aynı şekilde olur. yeni dönemin açılışında da görevlendirmemiz yapılır.
Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin dostlar...