Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayında 1500 engelli öğretmen alınacak

Sevgili dostlar Kadere iman eden kederden emin olur, Allah'a tevekkül edip dua etmek lazım ki en ince ve ayrıntılı işleri hayret ve ibret verici bir şekilde çözüp selamete erdiren Ya Latif İsmi Azam'ı tecelli etsin.
Hasbinallahu ve Nimel Vekil...

Ya siz türkçe bilmiyorsunuz ya da tek amaciniz baskalarini yerip kendinizi ön plana cikarmak. Sigorta maastan cok farkli bir şey. Bizler engelliyiz ve sigorta guvencesi sormak atanmis bir ogretmen olarak en dogal hakkımız. Kimseye hesap verecek değiliz. Bu soruyu sordum diye ben kotu ogretmen siz iyi ogretmen mi oldunuz?!... Lafla peynir gemisi yürümez hocam. Herkes kendi isine baksin.

Bu yazdiklarim MEG isimli kisiyeydi.

Murat.21

kişisel olarak kimseyi övme yada yerme hevesim yok, atanan atandı atanamayan atanamadı. Öğretmenlikle ilgili bir kaç kriter olmalı diyorum sadece. Ayda 53 tl. ye herkes ssk'lı olabiliyor durumu kötü olanda ücretsiz bakınabiliyor. Engelli vatandaşlardan sağlık masrafları için ücret istenmesine karşıyım devlet primi ödeyebilir. Konu öğretmen alımı olduğu için kazanan öğretmenlere meslek hayatında başarılar, kazanamayan öğretmenlere de 2018 ekpss'de başarılar diliyorum.

Bu yazdığınız daha guzel bur paragraf olmuş. Ayni temennileri paylasiyorum sizinle. Atananlarin da henuz işleri olmuş değil. Allah hepimizin yar ve yardımıcısı olsun.

haci

hocam son olarak branş sıralamanız kaçtı acaba ??

teşekkürler inşallah

merhaba arkadaşlar,sağlık kurulu raporu alanlar ücret ödediniz mi ?

Yok hocam ödemiyoruz. Aydın devlet hastanesine gidince isterler ama siz o ücretsiz olacak yazısının çıktısını ve atandı yazısının çıktısını götürün almıyorlar yoksa 200 TL burhand.

Arkadaslar,ben sağlık kurulu raporu aldım karar kısmında : Öğretmen olarak göreve başlamasında sağlığı açısından herhangibir sakınca yoktur. Diye ibare yazıyor türkiyenin heryerinde her ikliminde yazmaması sorun yaparmı bilen biri varsa cevaplıyabilirmi lütfen

Sorun olmamasi lazım . Ama siz mille egitimden sorun yine de

Teşekkür ederim hocam aradım sizin dediğiniz gibi bir sorun olmaz dediler

işitme sorunu olanlardan öğretmenlik için rapor çıkartırken sorun yaşayan oldumu???

a) İlk başvuru esnasında istenen belgeler, b) Son altı ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf (2 adet), c) Mal bildirimi (il millî eğitim müdürlüklerinden temin edilecektir), ç) Elektronik Başvuru Formunun onaylı örneği, d) Sağlık durumu yönünden öğretmenlik yapıp yapamayacaklarına ilişkin sağlık kurulu raporu, e) Başvuru esnasında Pedagojik Formasyon Belgesi yerine resmî yazı ibraz edenlerden Pedagojik Formasyon Belgesi, f) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu (Ek-1) g) Diğer kamu kurumlarında görev yapmakta olanlardan yetkililerce onaylanmış muvafakat belgesi (Ek-2/a yazı çerçevesinde alınan Ek-2/b muvafakat belgesi)

A ve ç anlamadim bilen var mi ?

bio88

a)İlk başvuruda istenen belgeler (Diploma veya geçici mezuniyet belgesi,ekpss sonuç belgesi,sağlık kurulu raporu)
ç)Başvuru yapılırken İL MEM lerde onaylatılan başvuru çıktısı ve atama sonuç çıktısı.(bunu neden istemişler çok anlam veremedim)

Guvenlik soruşturmasi forumunun en altinda nufus cüzdanı sureti sureti onaylayanin adi soyadi vs gibi bilgiler var bu nedir peki ?yapmamiz istenen nedir?

bio88

hocam hangi ile atandıysanız il milli eğitime bir sorun çünkü bazı iller muhtarlıklara onaylatacaksınız demiş. bazısı boş bırakın demiş. ben kendi ilimi aradım boş bırakın biz doldurup onaylayacağız dediler.
birde aramışken kararnameleriniz gelmiş mi sorun hocam.

arkadaşlar ben aradım istanbulu pazartesi günü, eylülden önce başlamazsınız dedi kararname eylüle doğru gelir dedi artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum büyük ihtimal sözleşmeli atananlar ile birlikte başlatacaklar bizi

selamun aleykum arkadaşlar ben bitlise atandım ve dün beni aradılar kararnamen geldi diye ben şu andada çalışıyorum muvafak yazısı yazacaklar bizim kuruma. bir sorum olacak. şimdi biz memur olduğumuz için güvenlik soruşturmamız zaten yapılmış tekrar yapılacak mı bir de muvafakat aldığımız zaman bizi de eylüle kadar bekletirler mi soran veya bilgisi olan var mı

Peki güvenlik soruşturma formu icin pc veya daktilo diyor ya ben nüfus cüzdanı suretini onaylayanin adi soyadini ve muhrunu falan nasil yapicam onlar nasil pc den cikacak?

bio88 hocam izmir mebte ve cogu mebte soylenen meb sube mudurleri imzalayacak ama siz yine de atandiginiz ile sorun en iyisi

nnk1981

Bana noter muhtar veya nufus mudurlugune götürmem istendi ne yapmam gerek kafam karisti

Guvenlik soruşturmasi fotosu biometrik degil mi ve ölçüleri kac olacak acaba ?

bio88

Biyometrik yazıyor ise Biyometrik tir fotoğraf çıya söyleyin o çeker bu kadar da takıntı yapmayın ölçü mölçü
Mesaj attım mesaj kutusu dolu sayın öğretmenim

Üst Alt