istemeyenlerde var fitne fesatçılarda var Öğretmen olacak ama İnsan olamayacaklarda var.
bana atanacak adamlar konuşmasın atanacak adamlar atanamayacak kişiyi anlamıyor çünkü kendisi rahat konumda. kendisi kontenjan dışında kalanlardan olsa yine böyle rahat olur muydu bilemem .
Şunuda söyleyim bu başımıza gelen sıkıntı bakan değişikliği sebebi ilede oldu. Nabi Avcı olsaydı böyle bir problem yaşayacağımızı zannetmiyorum.
atanamıcak puanı ve sıralaması kontenjan dışında kalanlar konuşsun.
bir atama duyurusu klavuzu var. puan ve kontenjan üstünlüğü var.
Bunun anlamı kontenjan dışında kalanlar atanamayacak demektir. Hepimiz bunda hemfikirsek neden hala yok atanırsınız yok birşey olmaz yok herkez atanacak gibi akıl mantık dışı izahı güç anormal iyimserlik gibi söylemlere giriyor. bu bana dalga geçme gibi geliyor.
yav kardeşim samimi olun akıl ve mantığa göre konuşun. ha olurda kontenjan a sığmayanlarıda alırlarsa ne ala biz atanamayanlarda sevinir o zaman.
ama öyle birşey şuan için söz konusu değil. benim çabam bu yüzdendir twitter alo 147 bimer memurlar net e yazmam bu yüzdendir. mağduriyetimi anlatmam bu yüzdendir. atanacak olan Öğretmen adaylarından destek istemem bizler içinde mücadeleye devam etmelerini istemem bu yüzdendir.
ha bu desteği ne diye istiyorum. Ben en başından beri herkezin atanması için çabalayan birisiyim. sayı verirkende 2.000 sayısını veren kişiyim tahminlere göre 2.000 civarında engelli öğretmen adayı bulunmaktadır diyen kişiyim. çünkü hiç bir zaman fazla mal göz çıkarmaz. ama eksik sıkıntı oluşturur.
bazı tartıştığım engelli öğretmen adayı kişiler 1200 küsür kaldı atanamayanlar dediğinde onlara inatla önce 1.500 sonra 2.000 diyen benim. ve benim söylemimi hiç birisi kabul etmemiştir. hepsinede akıl ve mantık ölçüsünde neden daha fazla olduğunu anlatmışımdır. sonra bi baktım 1.500 demeye başladılar gruplarda gordum

demekki benden etkilendiler ve kafayı çalıştırdılar veya benim söylemim onların beyinlerinde bi ışık yaktı. o tartıştığım kişilerede dedim gelin arkadaşlar birlik olalım şu adrese mail atalım memurlar net haber yapıcak . 2.000 civarı olarak sayı verelim ve başvuru yapan 2016 ekpss katılmış her engelli öğretmen adayı atansın geçmiş yıllarda olduğu gibi açıkta bırakılmasın diye talep verelim dedim.
1. si tartışığım (bu ankaraya gidecek grupla gitmeden önce ) 8-10 kişi 2016 yılının ilk ataması sonrası kalan 1200 küsür kişi olduğunu söylemekte ısrar ettiler. Formasyonda olanlar olduğunu onlardan biri kendim olduğunu belirtmeme rağmen bunu yok saydılar kabul etmediler. Bu insanlar nasıl Öğretmen olacak şoktayım yani

hadi düşünemedin aklına gelmedi e ben söylüyorum sana açıkca gene anlamıyorsun üstelik 1 kişide değil anlamayan 8-10 kişi
2.si birlik olalım hepimizin atanması için talep verelim sayı vermek zorunlu ise bu sayıyı 2.000 olarak verelim dememide önemsemediler kabul etmediler.
3.sü ben sadece engelli öğretmen adaylarını değil 4001 yolunu gözleyen memur adayları içinde çok çalışma yaptım. yani asla bencil olmadım ihtiyacı olan herkeze diyemesemde çoğuna koştum. o 4001 cilerde beni bilirler.
e söyleyin şimdi arkadaşlar böyle iyi niyetle en başından beri mücadele vermiş her zaman adaleti ve tüm engellilerin çıkarlarını savunmuş veya savunmaya çalışmış bir insanı desteklemediler ve sonuçta atanamayacak bir zümre oluştu.
ha şöylede bi düşüncem var hükümet zaten almak istese her türlü alır veya her türlü almaz. ama görüşmelerin de etkili olduğu bir gerçek.
ve insanlar o engelliler adına ankarada görüşmeler yapanlarla bir anda facebook grubunda tepki göstermeye başladılar ama iş işten geçti. e kardeşim sizin aklınız nerdeydi zamanında niye doğru insanları göndermediniz kendi sorunlarımızı eksiklerimizi iyi gören iyi analiz eden herkezin atanması için çaba gösterenleri niye göndermediniz ? niye birini kral yaptınız kendinizide ondan aşşağı gördünüz ?
ben gidemezdim çünkü maddi imkanım yokdu hala yok. ama en azından fikirlerim düşüncelerim oraya gidebilirdi. gitme imkanı olanlardan engellileri iyi savunacak derdimizi iyi anlatacak talebimizi iyi verecek birisi birileri gidebilirdi.
ama şu saatten sonra yapılabilecek pek birşey kalmadı demiyorum mücadele etmek isteyene zaman her zaman var ben yine mücadeleme devam ediyorum sizlerinde etmesini isterim.
konuyu gündeme getirebilmek için sağolsunlar bazı arkadaşların çalışmaları
https://www.kamugundemi.com/ogretmenler/meb-bu-sese-kulak-vermelidir-h106949.html
Özgür Eğitim-Sen - Haber-detay
Engelli öğretmen çığlıkları â⬢ Sonsöz Gazetesi
birde şu habere bakın geçmişte 2015 yılında kontenjan kaldıırıldı herkez atandı diyor haberde. yani istenilince oluyormuş ama biz birlik olmayı beceremiyoruz hepimizin atanmasını istemiyoruz galiba
Engelli Öğretmen Alımına Yönelik Kontenjan Kaldırıldı | Engelliler Güncel Haber
destek olmak isteyenler için bu konunun Türkiyenin saygın sitelerinden olan memur platformu memurlar.net te gündeme gelmesi için
Memurlar.Net linke tıklayıp mağduriyetimizi belirten cümleler yazıp haber yapılmasını çok az zaman kaldığını belirtin.
ne kadar çok talep o kadar haber olma olasılığı yüksek. bu arada muhalefet iktidar milletvekilleri ilede görüşmeye iletişim kurmaya çabalamaya devam....