Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayında 1500 engelli öğretmen alınacak

gencebay

hocam kendi şehrinize atanırsanız genelde ikametinizin olduğu ilçede size en yakın okulu veriyorlar tabii okulda ihtiyaç olması dahilinde. kendi şehrinize inşallah atanırsanız gerisini dert etmeyin, bundan önceki süreçlerde 3 tane okul önerdiler engelli hocalarımız onları seçti, size önerim özür grubu atamalarından boşalan mardin kadrolarına bakmanız, midyat mutlaka vardır :)
ilçe yazamıyorsunuz hocam, kendi şehrinizde olursanız yakına veriyorlar ama başka şehirde böyle bir lüksümüz yok maalesef

Teşekkürler :)

Sozlesmeli başvurusunu mu bekliyoruz acaba ?

kötü bi ihtimal ama bu suriyeliler için geçici öğretmenler için de bi sonuç açıklanmadı acaba tüm alımları mülakatlardan sonra mı açıklayacaklar adaylık sürecimiz başlayacak ya eğitimler falan birleştirmek amacıyla mı bizi bekletiyorlar diye düşünüyorum.

Bu nedir ya muhasebe ve finansman ogretmenligine 1 kontenjan vermişler. Niye bu kadar az atanmak hayal oldu :( hani herkesi alacaklardı diyordu birileri :(

öcü

ikinci önceliksiniz,norma lkpssde dahi alımınız yapılmıyor, birinci önceliklerde felsefede sıkıntı var sanırım sadece

Sene devriyemde haberi aldim hayırlısı ile atanirim insallah

rehberlik kontenjani da 7vermişler hiç bu kadar az olduğuna tahmin etmedim bu durumda atamam zor olacak hayirlısı

Arkadaşlar bu ne kontenjan vermişler hani 1500 dolmuyordu herkes gidecekti

Ben felsefeciyim 22 kontenjan vermişler atamam zor gibi bu işin içinde birşeyler dönüyor

Arkadaşlar muhasebe ve finansman atanmiyormu şimdi ben 4. Sırada yım toplam kaç kişi başvurdu başvuranların hepsi alinmayacak miydi

cennet gülsevdi hocam ösym sıralamam 34.sırada.Bir önceki atamada 20 kişi kontenjan verilmişti şuan da 14.sıradayım.7 kontenjan verildi benim bölümüme onun için biraz zor olucak atamam.Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.Hayırlısı olsun.İnşallah iyi olur.

Toplam başvuru sayısı 1478 değil miydi? Tüm basvuranlri geride bırakmadan hepsini almayacaklarmiydi? Hiç mezunu olmayan bölümlerden kadro açmışlar. Almanca 20 yazıyor. Bir açıklama bekliyoruz cennet gülsevdi hocam

Birşeyler dönüyor 1700 kişiydik 500 gitti peki nasıl oluyor

Benim inancım kalmadı

Arkadaşlar şimdi durum şöyle, reel görüşmelerde başbakana dahi herkes alınacak dedirttik, meb bakanı kanal 58de hepsini alırız dedi, çoğu bölümde de sıkıntı yok. Misal; ilköğretim matemetik öğretmenliğinden 7 kişi açmışlar, çünkü 7 kişi başvurmuş, misal; yapı tasarımdan yine 7 kişi, tarihten 115 kişi. Sizin şu an ön başvuru sayınızı tam olarak kimse bilmiyor ama tahmin yürütüyoruz. Dediğim gibi felsefede ve sanat tarihinde bir sıkıntı var. Neden? MEB 6 yıl içinde bu branşlara ihtiyacım yok dedi, o yüzden bu alanlarda sıkıntı çıktı. Kontenjan konusunda çok uğraştık herkes atansın diye. Ama hoca ikinci öncelikli gelmiş diyor ki hani herkes atanacaktı, ya normal kpss atamıyor seni, adı üstünde senin ilk alanın öğretmenlik değil. MEB'in güzel bir huyu var, geçmişte gördük bunu; sonradan herkesi atadılar, yine öyle olacak umarım, yapılması gereken her şey yapıldı, dah yapacak bir şey olursa yine yaparız.

Biz devletin zirvesine dedirttik ama MEB hep ihtiyacım olanı alırım dedi, çünkü norm fazlası yapmak istemiyor. Misal; Fransızca öğretmenliğinde alan yok, az kişi açmışlar çünkü atayacakları okul yok, buna değil başbakan, cumhur u reis de bir şey yapamaz. İnanın canla başla mücadele ettik yaklaşık 100_150 hocamız sıkıntı da görünüyor şu an, yine elimizden geleni yapmaya çalışacağız.

Hocam ne yapmak gerekiyorsa yapalım ben almncadan mezun 50 engelli öğretmenin olduğunu sanmıyorum ön başvuru ne kadar bunu bilmek lazım tüm öğretmenlerin ve ikinci önceliklerin dahil alınması için reel ekip bir daha görüşsün bu bizim için çok önemli benim engelim uykusuzluk böyle giderse hiç uyuyamam.

şu sıralama olayın MEB bizzat ösym sıralamalarına inanmayın dedi, ona göre yorum yapmayın sakın. O sıralamalar yanlış.

Peki hocam 3. Bir alım olacak mı? Orda atanabilecekmi ikinci öncelikler bu da çok önemli

hocam ikinci öncelikler 2012 ve 2014 atamalarında herkes atandığında da dışarda kaldılar, meb herkesi atasa dahi ikinci öncelik olduğu için bazı branşlara kontenjan açmıyor, moral bozmak istemiyorum ama zor bir durum.

Benim puanım 74 cennetgülsevdi hocam düz memurluk gelir mi acaba bu puanla

Hocam lütfen cevaplayınız 74 puanla düz memurluğa atanma şansım var mı?

Hocam iyi akşamlar öncelikle cabalarınız için tüm arkadaşlar adına teşekkür ederim. Benim alanım adalet 38 kontenjan vermişler. Adalet alanında il tercihi yaparken puan esasına bakıldığında seçtiğim illere atanamazsam ne olacak. Bu arada adalet alanında olan arkadaşlar puanınız kaç yazabilir misiniz.

Normal kpss de 2 öncelik var bu atamada var . Ama şu da var 1ci öncelikler bittiginde 2 ci önceliklere sıra gelecek deniyor. Böyle 1 kontenjan vererek mi bitgirilecek :(. Türk dili edebiyatinda 239 mezun mu var. Kontenjan dagilimi bu kadar adetsizce yapilmamiliydi :(

yani yapılan biraz saçma oldu. face'de bir muhasebe öğretmeni, kanser hastası ve atanamayacak. çocuğun hayalleri yıkılmış. şimdi meb bu çocuğun psikolojisini ve hastalığına yansımasını düşünebiliyor mu acaba ? keşke birinci ikinci öncelik demeden herkesi atasaylardı. altı üstü 150 kişi. norm fazlası olsa ne olacak ?

Benim puanım 74 cennetgülsevdi hocam düz memurluk gelir mi acaba bu puanla
alım sayısına bağlı hocam,mücadele gerekli

Hocam iyi akşamlar öncelikle cabalarınız için tüm arkadaşlar adına teşekkür ederim. Benim alanım adalet 38 kontenjan vermişler. Adalet alanında il tercihi yaparken puan esasına bakıldığında seçtiğim illere atanamazsam ne olacak. Bu arada adalet alanında olan arkadaşlar puanınız kaç yazabilir misiniz.

şuraya gidin hocam https://www.facebook.com/groups/771367586344328/

yani yapılan biraz saçma oldu. face'de bir muhasebe öğretmeni, kanser hastası ve atanamayacak. çocuğun hayalleri yıkılmış. şimdi meb bu çocuğun psikolojisini ve hastalığına yansımasını düşünebiliyor mu acaba ? keşke birinci ikinci öncelik demeden herkesi atasaylardı. altı üstü 150 kişi. norm fazlası olsa ne olacak ?
biz basından beri dedik 2. önc. mücadele etmediler maalesef

Normal kpss de 2 öncelik var bu atamada var . Ama şu da var 1ci öncelikler bittiginde 2 ci önceliklere sıra gelecek deniyor. Böyle 1 kontenjan vererek mi bitgirilecek :(. Türk dili edebiyatinda 239 mezun mu var. Kontenjan dagilimi bu kadar adetsizce yapilmamiliydi :(

evet edebiyattan o kadar kişi var sadece felsefe,sanat tarihi,ve ihtiyacı olmayan bölümlerden kısıldı,o da mebin 6 yıllık branş duru mu gereği.ikinci öncelikle rşu ana kadar hiçbi rzaman tamamen atanmadı hep açıkta kalan oldu maalesef

Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Haklarinizi helal ediniz lütfen.

Üst Alt