Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayında 1500 engelli öğretmen alınacak

hatali yazım oldu

Yurt dışında olduğu için imza atamadigi için bekleniyor deniyor ya başkasına vekalet verme olayını bilmiyormuymuş. Bu kadar insani bekletiyor. Bu nasıl vicdandir acaba çok merak ediyorum :(

Bugün e-İmza diye bişey var. İnternetin olduğu her yerden bu işlem yapılabilir.

Bakanlıktan sağlam bilgiye ulaşabilen arkadaş veya reel grup varmı? Bizi bilgilendirirse çok memnun olurum...

2.aşama başvurusu (il tercihleri) hangi tarihlerde olacak 1.aşama başvurudan 10 gün geçti hala bi haber yok geçen haziran alımında 14 gün sonra atamalar belli olmuştu

Arkadaşlar herkese iyi günler kesin bir bilgi nerden alabılırız biz böyle bekleyecek miyiz?

Bimere yazdım bilgi edinmek için cvp bekliyorum yinede bilgisi olan arkadaşımız varsa bize bilgi verebilirmi?

Cennetgülsevdi hocam verdiğiniz bilgi için çok teşekkürler, inşAllah bi aksilik çıkmaz çıkarsada bu platformda neden çıktığını paylaşmanız çok faydalı olur tşkrler

cennet gül sevdi hocam ilgilendiğiniz için teşekkürler inşallah dediğiniz gibi olur

saygıdeğer hocalarım 2016 yılı ekpss lisans sorularını nereden bulabilirim? konu dağılımları çok önemli. sınava giren arkadaşların paylaştıkları bir site veya forum oldu mu? yardımlarınızı bekliyorum.

attracttive kardeş soruların sadece %10' u açıklanmıştı. Sınava girenler için belli bir süreliğine tüm soruları açtılar ama sonradan yine kaldırdılar.

ondan haberim var kardeş. sınava giren arkadaşlar şu soruldu, bu çıktı, işte bende bu soruda takıldım vs. gibi paylaşım yaptıkları bir mecra oldu mu onu merak ettim. hiç mi sınavdan sonra soruları konuşup tartışmadılar ilginç. yada atanma derdine düştüler ( bende olsam aynısı olurdu )

Cevap: MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI (MEB) > ÖĞRETMEN ATAMA DAİRE BAŞKANLIĞI (14.03.2017 09:51)
BAŞVURUNUZ İNCELENMİŞTİR BAKANLIĞIMIZIN RESMİ İNTERNET SAYFASINDA İKGM ADRESİNDE YAYINLANACAK OLAN BU KONUDAKİ DUYURULARI TAKİP ETMENİZ GEREKMEKTEDİR

Arkadaslar Bimerin bana yazdığı cevap bu şekilde.Bilgiye ulaşabilen arkadaş varsa bilgilendirsin olurmu tşkrler

böyle saçmalık olmaz. alo 147'yi arıyorsun "biz bilmeyiz!" diyorlar. ikgm'yi arıyorsun, telefonu açmıyorlar. sabahtan beri bilgisayarın başındayım. sinirlerim bozuldu vallaha. bir duyuru yapmak zor bir şey olmasa gerek. neden "meb", neden böyle birşey yapıyorsun ya:))) ?

Bende bugün 147 yi aradım onlarda bir bilgi veremediler. Elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. En azından tarihini bilseydik ona göre beklerdik.

dostlar, bugün toplantı yapıp illeri kontenjanları vs. belirledilerr, normalde daha erken olması lazımdı ama meb çok ağır işliyor, erteliyor sürekli, artık haber yakındır.

Cennetgülsevdi hocam ,verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ediyorum.peki bu hafta sonuna (cuma'ya) kadar yatiştirebilirlermi? Bununla ilgili bir yorumunuz varsa paylaşabilirmisiniz? lütfen

dostlar, bugün toplantı yapıp illeri kontenjanları vs. belirledilerr, normalde daha erken olması lazımdı ama meb çok ağır işliyor, erteliyor sürekli, artık haber yakındır.

Cennet Gül sevdi hocam teşekkürler bilgilendirdiğiniz için inşallah bir an evvel bu bekleyiş biter ve hepimiz ataniriz.

hocalarım mebden öğreniyoruz, mesela adam müdür yardımcısı, kalem müdürü, diyor ki salı günü takvim belli olacak ama olmuyor kendi kurumunun üst kademedekinin dediği tutmuyor, böyle bir kurum meb. bu hafta açılması muhtemeldir, uzamayacak fazla merak etmeyin.

arkadaşlar isyan etmenin anlamı yok sabır edip bekleyeceksiniz. lüx ü olan zaten bu iş e başvurmazdı.

Değerli hocalarim öğretmen olabilir raporu için şimdi mi basvurmaliyiz yoksa kontenjanlar açıklandiktan sonra mı? Sizler alabildiniz mi ?

ben sonradan başvuracam inşallah. sonuçta nasıl bir rapor isteyeceklerini bilmiyoruz.

müjdeli haberler verdiniz. Allahta sizi sevindirsin dostlar,
şimdi çok önemli bir sorum var.
Cennet gülsevdi hocam açıklarsa memnun olurum.
Ben Mardin yazarsam eğer beni yaşadığım yer olan Midyat ilçesine verirler mi?
Çünkü Mardinin diğer ilçeleri pek güzel değil.
eğer vermezlerse İzmir yazmayı düşünüyorum.
Bir de istersek İzmir/Aliağa (ilçe) yazabiliyor muyuz?

Yarin bulundugum kurumda ilk gelisimin tam bir senesi olacak belki de ayrilis gunumdur :)

Üst Alt