Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayında 1500 engelli öğretmen alınacak

Arkadaslar meb sistemi kapatmış bu demek oluyor ki öyle bisi yok

2.aşama illeri tercih edeceğiz

ya arkadaş ben halen daha anlamadım, bütün engelli öğretmen adayları atanacak mı ? mesela 3 il seçme hakkı verilecek deniliyor, nasıl olacak bu ? normal atamalarda olduğu gibi neresi olursa giderim seçeneği olacak mı? bilen biri cevaplandırırsa sevinirim. özellikle cennetgülsevdi hocam ! sizden cevap bekliyorum. saha ekibindensiniz galiba...

Herkese Selam Arkadaşlar,
Bilindiği gibi Şubat'ta 1500 Engelli öğretmen alınacaktır.
İlk 500 kişilik alımda Muhasebe ve Finansman Öğretmenliğinden 1 kişi atanmış, şu an alım 1500.
Ben branş sıralamasında 4. yüm.
Kadrolar belli oldu mu? Sizce atanma şansım var mı?
Daha önceki alımlar da Muhasebe ve Finansman Öğretmenliğinden kaç kişi atanmış?
Herkese çok çok teşekkürler.
İnşaAllah hepimiz atanırız...

smdztrk

hocam başbakan dahi grup toplantısında geride kimseyi bırakmayacağız dedi, herkesin alınması için her şey yapıldı devletin zirvesinden söz alındı daha yapacak bir şey kalmadı, biz şimdi mebin pazartesi günü yapacağı duyuruyu bekliyoruz, artık geride bizden birilerini bırakmaları oldukça zor, diğer sorduğunuz durumda gayet net, bizim atamalarımızda genelde 3 tercih hakkı oluyor ama bundan önceki alımda 10 şehir tercih edildi bu durumun yeni atamada nasıl olacağı henüz belli değil duyuruda öğreneceğiz,bu konuda kafanızı neye takıldığını tam anlayamadım 3 tercih yaparsınız ilkine ilinizi yazarsınız ve şu an ki tabloda ilk tercihinize atanırsınız

hocam cevabınız için teşekkür ederim yalnız ben şunu anlamadım; diyelim ben elazığ'ı tercih ettim benden daha yüksek puan alan başka biri de elazığ'ı tercih etmiş ve kontenjan dolmuş. bu durumda ben atanamadım. fakat mesela kars'ı kimse tercih etmemiş. kars'a verilen kadro boş kalmış. böylece hem ben atanamayacam hem de kars'a verilen kadro boşa çıkacak. yani 3 tercih hakkı böyle bir durum çıkarmaz mı ortaya ? kafamda deli sorular var hocam. bilgisayarın başından kalkamıyorum her gelişmeyi takip edebilmek için. kusura bakmayın.

smdztrk

şimdi sayımız 1500ün üstünde olsaydı bu tedirginliği yaşayın derdim ama altında. meb 3 tercih hakkını onun için veriyor zaten, siz ilkine kendi şehrinizi yazın ikinciye ve üçüncüye de yakın yerleri yazın ki ilki olmazsa zor durumda kalmayın seni ikinciye veya üçüncüye atayım diyor, bakın 3 tercih yapıldığı dönemde oldukça az sayıdaki hocamız ikinci tercihine atandı, bir elin parmağını geçmiyor. bu da demek oluyor ki meb ön başvuruyu yaptığımız şehirde kontenjan belirliyor, tabii istisnalar olabilir. 3 tercih açılırsa hiçbir tedirginliğe kapılmayın aksine sevinin çünkü Allah nasip ederse ilkine, yani yazarsanız kendi şehrinize atanırsınız. Allah büyüktür, haftaya her şey bitecek, hayırlısı olsun cümlemiz hakkında.

cennetgülsevdi

Hocam böyle diyorsan ben çok sevindim rabbim yardimcimiz olsun bi an evvel isimize gucumuze kavusalim inşallah

müjdeli haberler verdiniz. Allahta sizi sevindirsin dostlar,
şimdi çok önemli bir sorum var.
Ben Mardin yazarsam eğer beni yaşadığım yer olan Midyat ilçesine verirler mi?
Çünkü Mardinin diğer ilçeleri pek güzel değil.
eğer vermezlerse İzmir yazmayı düşünüyorum.

cennetgülsevdi

herkese iyi akşamlar öncelikle.. Ben ''cennetgülsevdi'' arkadaşımız kadar ümitli veya olumlu düşünemiyorum malesef.. çünkü kadro sayısı 1500 ,başvuru 1500. tamam. fakat her başvuran hangi braştan olursa olsun ona göre 1500 dağılım olacak ve yerleştirilecek denmedi. Dolayısı çok iyimser olamıyorum.

Bakın, benim dediklerimi sakın yanlış anlamayın. bu. benim umutlu ya da iyimser olmamla ilgili bir durum değil. Ben size 8 aylık reel çalışmalarda neler olduğunu anlatamam, vakit yetmez. Grup yöneticilerimiz, reele, sanala katılan tüm hocalarımız çok yoruldu ve iyi bir sonuç ortaya çıktı nedir peki o : http://www.akparti.org.tr/tbmm/haberler/basbakan-yildirim-tbmm-grup-toplantisinda-konustu18/88543
bunca reel çalışmadan sonra, zirve başbakanla 3.defa görüşüp tuttanaklara şöyle yazılması oldu, bu başbakanın ağzından çıkan sözdür;
[FONT=sans-serif]Yeni atanacak engelli öğretmenler, teşekkür için Yıldırım'a tablo hediye etti.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Binali Yıldırım da bin 500 engelli öğretmen ataması yapılacağını, hiçbirinin açıkta kalmayacağını bildirdi.

bakın linki de bıraktım videonun sonunda hocalarımız toplu fotoğraf falan çektiriyorlar. Şimdi, söyleyin bana bu, benim umutlu ya da iyimser olmamla ilgili bir durum mu? Biz, elimizden geleni fazlasıyla yaptık, vicdanımız çok rahat hamdolsun. Hem de herkesin atanması için yaptık. İnşallah da öyle olacak, bu konuyla ilgili başka yorum yapmayacağım, duyuruyu bekleyelim. Allah gönlünüze göre versin inşallah.[/FONT]

arkadaşlar bugünde geçti bir haber çıkmadı tam olarak hangi tarihte olduğuna bilen varmı acaba teşekkürler.

bugün Ankaradaki reel ekip görüşmeye gitmiş, hamza müdür yurt dışında olduğu ve onun imzası gerektiği için aksamış

Selamun aleykum hocalarım tercih tarihi ile ilgili bilgisi olan var mı? yapılacak atama kadrolu mu olacak Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

öğetmenlik yapabilir raporunu atandıktan sonra mı alacağız arkadaşlar

Üst Alt