Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastaları gününüzü nasıl geçiriyorsunuz?

dün ben xeplion vuruldum zehirledi midem bulandı başım döndü 3 saat uyudum uyanınca geçti

@s!gMa!, mesajın için teşekkürler Öğretmenlikten geri hizmet memurluğa geçtikten sonra kitap okuma hevesim kalmadı. Temel sebep budur. Kütüphanemde , bir gün okurum diye alıp kapağını bile açmadığım bir sürü yeni eser var.

@Ahmet T, içip durma şunu ya ! bak sonra bir tane de kesmez birkaç gün arayla iç .

uzun süredir bugün ilk defa dışarıda 1 saat i geçirdim

Dışarıya gezmeye çıkanlar neler yapıyor ? Kafede mi vakit geçiriyorsunuz yoksa sadece dışarda yürüyüş yapıp eve mi dönüyorsunuz ?

motosikletle geziyorum ben , ama işe vs gitmek en iyisi , normal moloton hayat bile lüks hasta insan için

@Tyler D.,

Kafeye arada gidiyorum kız düşer diye.Teyzeler cımbız şaklatıyor ya beleş ağda ya da biz diye.Sigara bölümünde oturduğumda biri kül atıyor diğeri banka limiti 300 k bir pislik yapıp musallat oluyım diyor. Avm sigara içme alanına sık gittiğimden sakal ektirmem gerekiyor.Akıllısı beni bulmuyor.Yürüyüş yapma imkanıda yok.Gün içinde düzgün adam o sokakta olmayacağı için.Adam kendini dövdürmeye çalışıyor öyle bir rezillik.

ne yapıyor ilaçlar halsizlik mi yapıyor ondan mı çalışamıyon

psikiyatri yine yok dünde yoktu bugünde yok

Üst Alt