Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastaları gününüzü nasıl geçiriyorsunuz?

@Tyler D., vay ne güzel psychedelic trance dinleyen çok az insan var. Goa ve Goa trance dinlemiyorsan tavsiye ederim.

🌈☀️ Her yeni güne , yeni bir başlangıç diyerek uyanıyorum .

@Descartes,
Abi bende hergüne yeni bir azap günü olarak başlıyorum ama pozitif düşünmek insanı iyileştirir kanıtlanmış bir şey bu .

Son düzenleme:
Bir tek markete dışarıya çıkıyorum onun dışında evdeyim.

yakınlarım çık bi dışarı markete felan git diyor ben istemiyorum diyiyorum

İlaçları sevmeye başladım güzel etki ediyor

ben bugün babamla çarşıya gittim yolda korku fena bastırdı eve çabucak geldim ativan içtim yarım saatte iyiyim şimdi

dövülmekten korktum yakalanacam diye de korktum

Ben de dışarıya parka çıktım. Bi yandan kola içip bi yandan kendi kendime konuştum. Başkaları yanımdan geçerken kendi kendime konuştuğum belli olmasın diye durdum

11:00 uyanış biraz kahvaltı ardından kendine gelme 13:00 gibi. 13:30'da da dışarı çıkar 1-2 bardak çay içerim eve gelir radyo eşliğinde PC takılırım 2-3 el CS:2 oynarım. Film ve dizi izleyemiyorum pek biraz rahatsızlıktan biraz da dopamin engelleyicilerden herhalde.

Şizofreni hastası, gününü, normal bir insan şeklinde geçirebilir..

Antipsikotikmiş
Artık Benim en büyük düşmanım
Ölü gibi yatıyom

Sabah bir kahve 2 çay içip tüttürdüm.Hayvanları besledim temizledim.Sosyal medyaya baktım.İlacı içtim ağır geldi 2 saat uyudum.Dışarıda dolaştım.Giderken arkamdakine yol verdim.İleride birileriyle selamlaştı.Ona bakarken hafif sıcaklık hissettim döndüm bir farklı kişi 5 6 adım uzakta.Sinirim bozuldu.Yakına bakıyorsun uzaktan darbe geliyor.Bir iki dükkanı gezip dönüş yoluna çıktım.Dört tane teyzemiz iki üç adım beni geçtikten sonra saçımı çekti.Durduk yere caddede bana saldırdıkları için sokakta normalde 2 polis arabası oluyor.Suçlu onlar ama...Bir iki barfiks çekip parkta video aldım.Kötü çıkmış.
Mafya gibi hareket eden adama ben müdahale etsem hayatım kayacak hukuki olarak.

Bağıran bi kadın sesi duyuyorum ama ne dediğini anlamıyorum

Yanımda oturan insan bana bişi diyor duyuyorum ama anlamıyorum sonra da soruyorum bi daha söyle ne dedin anlamadım dediğimde ben ağzımı açmadım hiçbir şey demedim diyor

Son günlerde bu durumu sık sık yaşıyorum
Bu nedir?

@Ş!zofren, Ciddi bir alevlenme yaşıyorsun tamamen durumun kontrolünü kaybetmeden doktorunla görüş tedavinde düzenleme yapılsın.

Sabahları kötüydüm eskiden şimdi sabahları da iyi olmaya başladım

gece 11 e kadar oyun oynuyacam
sabah 10 da açtım laptop u

@NewDay, @creatinonofworld, clopixol'a geçirmişti doktor 1,5 ay kullandım sesler duymaya başladım, ben de dün önceki iğnem olan prolxin'i vurdurdum, ses duymuyorum artık

@Ahmet T,
Hangi oyun??
@Ş!zofren,
Bir muhabbet var.Bir ilaç sanırım kafa sesinin parçalanmasına yol açıyormuş.Onu soramadım kimseye ama hep hastahanede doktorlar öyle diyor.Uzun süre ilaç kullanmaktan kafa sesini farklı duyma oluyor mu emin değilim.

@NewDay,
Hangi ilaç mış o ? Yani ilaçla birlikte sesler değişiyor veya kayboluyor diyorsun doğru mu anladım

Valla bende clopixol işe yaramadı
3 doz aldm 6 hafta kullandım sesler ortaya çıktı

@NewDay
metin2 sunucularını oynuyorum artık diğer oyunlar zevk vermiyor

@Ahmet T,
Sunucu bitince karakter transfer oluyor yazıyor.Ücret ödemek gerekir mi sürekli oyuna??
@KırıkZihin,
Emin değilim kafa sesi parçalanıyormuş.Kendi sesini farklı duyuyorsun anladığım.İlaçlar hakkında hiç bilgi yok youtube vesaire.

Üst Alt