Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağlık Bakanlığı (THSK ve TKHK) atamalarla ilgili bilgi paylaşımları
Arkadaşlar bu numaraları sürekli arayalım en azından bilgi edinmeye çalışalım lütfen....Ben sürekli arıyorum fakat bir tane telefona cevap vereni görmedim aramaktan sıkıldım artık sizlerde eğer arar ve bilgi edinirseniz durumumuzla ilgili lütfen paylaşımda bulunalım
Bugün kurumdan aradılar beni.. raporda "çalışamicagi alanlar kısmınız boş olduğu için atamaniz gecikicek. Raporu tekrar düzenleyip dilekçe ile yollayin" dediler.. uzadıkça uzadı bu durum ve can sıkıcı bi hal almaya başladı.
Az önce aradım "Memur olarak çalışmasında herhangi bir sorun yoktur" şeklinde bir heyet raporu yollamaniz yeterli dediler. Yarin hastaneye gidip konuşucam bakalım.
Bugün aradım atama birimini malesef evrakları eksik olanlar varmış. Bu yüzden işlemler ay sonuna kadar yetişir dediler. 03125851791 bu numaradan yarın toplu halde aramazsak gelecek aya kalır. Lütfen herkes armut pişsin ağzıma düşsün demesin taşın altına elimizi koyalım yoksa süreç çok uzar. Zimmete düşen yok çünkü henüz imzalar atilmadi
Facebookta arkadaş fotoğraf çekip göndermiş ayrıca sağlık bakanlığı personelinin isimleri düşmeye başlamış her habere asılsız dersek sizin dediğiniz de asılsız haber olmaz mı?
Hepimiz kurumu sürekli arıyoruz ve bize genelde bu hafta dediler ve iki kişi şuana kadar isminin düştüğünü açıkladı ve adı soyadı atandığı ili de dahil fotoğraf paylaştı kendisi sağlık bakanlığına tekniker olarak atanmış..
Nuri kardesim bizde saglik bakanligina bagli degilmiyz yani bizimde dusmesi gerekmezmi biz yanlis yere mi bakiyrz yada o 2 kisi disinda raporlar hep sıkıntılmi acaba
Kardeşim hepimiz sağlık bakanlığına bağlıyız ama onlar bizzat sağlık bakanlığına atanan personeller biz Halk Sağlığı Kurumuna atandık nereye bağlı sağlık bakanlığına ama o kişler direk sağlık bakanlığına atanmış anlatabildim mi kardeşim..
rackyt kardes Banami dion asılsız bilgi verme die ?
Kimseye asılsiz bilgi vermedik bos ithamlarda bulunma. 4-5 kisi var bldgm ismi ckysye dusen.
Neyin kafasini yasiyorsunuz daha hangi kuruma atandgnzi bile bilmiyorsunuz.Kalkms yok benim ismim dusmemis falan filan. Saglik bakanligina atananlarin ismi dusmus. Saglik bünyesinde 3 kurum alım yapti.
1- Saglik Bakanlığı
2-Halk Sagligi Kurumu
3- Kamu Hast Kurumu
Bu ucu arasnda sadece saglik bakanlginin isimler dustu zimmete.
Gayet iyi anladm nuri kardesm ya hayirlisi artk bu kadar bekledk beklemeye devam allah hepimizin gonlune gore versin insallah sonucta atandk bu en guzel sey beklemekte olsun sabredin bence arkadaslar...
clmapo dostum kastamonu sağlık bakanlığına vhki olarak atandım dün saat 4te il sağlığı arayıp çkysden kontrol etmelerini istedim isminiz görünmüyor dedi ayrıca zimmet sayfasında da henüz ismim çıkmıyor konuştuğum bayan bana 15-20 gün daha sürer dedi inşallah yanılıyordur senin dediğin gibidir.