Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı (THSK ve TKHK) atamalarla ilgili bilgi paylaşımları

Arkadaşlar hadi hayırlı olsun imza işi bitmiş pazartesi öğleden sonra ismimiz sisteme düşermiş tebligat gelmesini beklemeyin isminiz sisteme düşesiye gidin başlayın dediler.

Sağlık bak. Vhki personel atama birimiyle görüştüm şimdi hanımefendi öyle söyledi.

Dostum khk yı bilmiyorum ben sağlık bakanlığı atama birimiyle görüştüm.

Arkadaşlar arayan soran var mı bugün. bekirclskn vhki de bir gelişme var mı tam olarak ne dediler.

@rackyt dostum henüz haber yok pazartesi öğleden sonra veya en geç salı sabah isimler sisteme düşer dediler

Arkadaşlar zimmete ismi düşen varmı benim düştü az önce

Bekir kardeş sen tkhk namı atandın ve ne olarak atandın?

Merhaba senin hangi birim ve bölümün ne acaba bizim daha dusmedi

Hayırlısı olsun bekir kardeş bende biraz önce tkhk ankarayı ardım henüz net bir gün veremiyoruz diyorlar bir ay daha beklermiyiz dedim bir buçuk ayıda bulabilir dedi valla iyice için karardı...

Günde enaz 4 5 kez bakıyorum ekran hep aynı ...yüzdük yüzdükkuyruğuna geldik beklemekten başka yapabileceğimizde birşey yok

feritalgac sağ olasın inşallah sizlerde en kısa zamanda başlarsınız. Benim isim zimmete düştü de atandığım ili aradım çkysye ismim düşmemş daha düşünce haber edeceğiz dediler bekliyoruz bakalım hayırlısı

Tkh ne başka ataması yapılan arkadaş varmı ?

Benim gibi arayıp başka bilgi edinen varmı acaba Türkiye geneli olduğu için soruşturma uzun sürebilir filan diye bahsetti oradaki memur ama net bir tarih veremiyoruz diyor

Benimde ismim düşmüş arkadaşlar sağlık bakanlığı vhki

Arkadaşlar bu vergi indirimi işini atandığımız kurummu hallediyor biz kendimiz mi vergi dairesine başvuru yapacağız bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

bekirclskn

atandığın kurumda daireye giderken ordada evrak işleri devam eder maaş hizmetleri ile uğraşan ofis var sizi oraya gönderirler maaş konusu hakkında oradaki adam senden banka hesap açmanı ister maaş için o dekontu al gel der ve sen orda adama deki ben engelliyim vergi muhafetim indirimim var senden rapor ister varsa yanında raporunuda götür zaten arşivde var maksat hızlı sürülsün işlemler ailede çalışan varmı sorar çalışıyorsa şu yönde soruyor eş olarak evliyseniz çalışıyorsa söyleyin ama sigortalıysa sigrtası yoksa eşinizin çalışmıyor deyin yoksa maaştan 3oo fark kesiyor bunları aynen bildir yoksa söylemezsen vergi indirimi işlemez maaşın az yatar

suat65 bilgi için sağ ol konuyu bugün çalıştığım yerde ilgili personele söyledim yarın raporunu getir vergi dairesini arayıp soralım dedi.

Peki eşim emekli ise nasıloluyor ?suat65@ kardeş

Ben hemşire kadrosunda atandım tkhk na...
cagribekar kardeş ben hemşire kadrosunda atandım tkhk...

feritalgac

eşiniz emekliyse birnevi sigortası buluyor onunda farkı var 240 260 tl civarı bir düşüş olabiliyor hr kurumun maaşını bilmiyorum siz hemşire olarak atanıyorsunuz hayırlı olsun yeterki atandınız 100 200 tl lafı olmaz fazla mesai tutarsanız maaşınız 4000 bini bile bulur hayırlı olsun tekrardan

Benim ismim sisteme düştü.saglik Bakanlığı VHKİ olarak işe başlayan oldu mu. Valilikte mi göreve başladınız hastane mi maaş sordunuz mu? Ben pazartesi gidecem bekirclskn sen başladın mi

rackyt başladım dostum 2 gün oldu kastamonu il sağlık müdürlüğünde görev yapıyorum maaşı sormadım sağlık bakanlığına atananları hastaneye vermiyorlar bu arada hayırlı olsun gözün aydın.

bekirclskn allah yardımcımız olsun. Hepimize hayırlı olsun. Bu arada yoğunluk var mı direk göreve mi başladın. Bende stres tavan yaptı sen nasilsin

rackyt

Amin Allah cümlemizin yardımcısı olsun stres yapmayı gerektiren bir durum yok zamanla öğrenirsin alışırsın sonuçta herkes anasının karnında öğrenmiyor kaldı ki çalışacağın birimde sana fazlasıyla yardımcı olurlar. Bilgisayar kullanmayı biliyorsan gerisini dert etme bence. Benim çalıştığım birimde günlük çok fazla yoğunluk yok EBYS üzerinden gelen yazılara cevap yazıyoruz. Kalan işler periyotlar halinde oluyormuş. İşte ÇKYS üzerinden diploma tescil işleri, TSİM'e ildeki hastanelerden sağlık ocaklarından aile hekimlerinden 112 acil istasyonlarından gelen verilerin girilmesi istatistiklerinin çıkarılması vs. İnşallah sende güzel bir birime düşersin dostum ben sevdim işimi.
Bu arada mesai saatleri 08.30-12.30 13.30-17.30 Kurumun servisi yok öğle yemeğini dışarıda yiyoruz aylık 10 TL alıyorlar sınırsız çay içebiliyorsun :)

bekirclskn sen gidişte senden evrak istediler mi? Bu arada sosyallestirme bolgesi yaziyor. Gorev yerini sana mi sordular yoksa direk bir yere mi atadilar. Son olarak ayni gün mü basladin

rackyt 1 adet vesikalık fotoğraf bir de nüfus cüzdanı fotokopisi istediler çalışacağım yeri onlar söyledi ilçelerde bize uygun kadro yokmuş merkeze verdiler beni. Benim için iyi oldu evim merkezde. Salı açıklandı çarşamba başladım. Bu arada döner sermayeden yararlanabiliyormuşuz.

Sağlık bakanlığında tayin durumu nasil bilgisi olan var mi arkadaşlar. Asalet almadan tayin olmaz mi soran oldu mu? Ayrıca vhki ne kadar maaş alir bilen var mi

Merhaba arkadaşlar..ben istanbula sağlık teknikeri olarak atandım.TKHK'na bağlı olarak.ismimizin zimmete düşmesini bekliyoruz,TKHK bi haberi olan var mı ne zanan belli olur diye ???

Üst Alt