Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı (THSK ve TKHK) atamalarla ilgili bilgi paylaşımları

Çkys ile zimmet ayrı şeyler mi hangisine önce düşer is

Radtek21 ikisi ayni sey ortak
bekirclskn kardes bak bn saglik teknikerym kamu hast atandm. Bizim tıbbi sekreterler olarak bi whatsap grubumuz var bu grbumuzn icinde saglik bakanligina atanmis arkadslarmzda var onlar bna soyledi ismimiz ckysye dustu die. Hatta birtanesi bna foto atti. İsmi gozukuyo adamn ckys de. Seni bilemicem istersen ozelden yaz numarani gruba dahil edeyim bi sor onlara. Ha yukarida Nuri kardesmzde belrtmis hepimz saglik bak baglyiz ama atandgmz kurum halk saglgi kurumu veya kamu hast kurumu olarak degisebliyor iyi bakn sonuc belgenizde ne yaziyor.

Ha şu da bir gerçek ki 5 aydr bu siteyi takip ederim hemen hergunde bakarim siteye hicbir zaman asli astari olmayan bilgi paylaşmadim ben.

clmapo

Dostum tekrar kontrol ettim ösym sonuç sisteminden sende bak istersen

Kadro Kodu 390160155
Tercih Sırası 1
Yerleştirme Puanı EKPSSP3 - 96,46294
Kurum Adı SAĞLIK BAKANLIĞI
Kadro Unvanı VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ (KASTAMONU TÜM İLÇELER)

Yanlış anlama beni ben herhangi bir suçlamada bulunmuyorum sadece sen sağlık bakanlığına atananların ismi çkysye düşmüş deyince ben genel olarak algıladım, bende henüz bir şey gözükmüyor neyse bugün Ankarayı arar bilgi alırım bazı arkadaşların isimleri düşmüş bizimkisi neden düşmüyor evraklarda bir sıkıntı mı var diye bir sorar bilgilendiririm sizleri. Hayırlı geceler.

bekirclskn kardesm evrakta sknti olabilir ki insallah yoktur oyle birsey veyahut tamami düsmemis olabilir onumuzdeki gunlerde duser hepsi. Sknti olsaydi arayp bilgilendirirlerdi seni diye dusunuyorum

forevergs evet ağrıya atandım bende
clmapo dün konuştum bayan dedi eksik belgesi olanlar var imzalar toplu atılacak. Sizin dediğinize göre keyfi bir uygulama var. Çünkü bende sağlık bakanlığına atandım bekirclskn gibi ama bekliyoruz

Arkadaşlar sağlık bakanlığı atanan sağlık teknikeri arkadaşların isimleri düştü benimde düştü arkadaş bugün gidip konuşmuş yarın başlıyacak bende yarın gitmeyi düşünüyorum sizinde düşer sıkıntı yapmayın

Hayırlı olsun kardeşim allah utandırmasın teknikerler düştü ise demek ki yavaş yavaş herkes düşecek bekleyelim bakalım ne olacak

rackyt
Dostum az önce Ankarayı aradım evrakları eksik olan arkadaşlar var onları arayıp tamamlamalarını istiyoruz dedi. İşlemlerimiz devam ediyormuş. clmapo dostum senin dediğini de sordum bazı arkadaşların isimleri sisteme düşmüş diye teknik hizmetliler sınıfının isimleri düştü dedi siz genel idari hizmetli olduğunuz için işlemleriniz devam ediyor evrak tamamlaması yapıyoruz dedi.

bekirclskn az önce aradım malesef evragi eksik olan çok kişi var. Dedim onlara ayrı tarih verin bizi başlatın ama malesef olmuyor toplu imzalanacak mecbur onları bekleyeceğiz. Artık ne zaman evrakları teslim ederlerse😳

Evrak eksikliği niye oluyo ki teslim zamanında evragi alan memur soylememis veya duyuruda yer verilmemis mi hangi evragin olacağını niye eksik olarak aliyoki

Tabi onları denetleyen yok ve biz engelli vatandaşa verilen değer ortada yüce rabbim haksızlık yapan herkesi işinden etsin inşallah.

Eksik evrak olmaz memur kontrol edip aliyor. Raporla ilgili sorunlar olabiliyor onu duzeltmeyi isteyebliyorlar.

Sağlık bakanlığı bilgi edinme birimine başvudm gelen cevap

Sayın DAYAN, Bilgi edinme birimimize ulaşan başvurunuz incelenmiştir. Aşağıdaki linkte yer alan ilgili ilan metnini inceleyiniz. İlan metninde ; 6-Ataması yapılanların tebligatları için Adrese Dayılı Nüfus Kayıt Sistemindeki (ADNKS) adresler esas kabul edilecektir. Bu adresteki herhangi bir değişim durumunda adresin güncellenmesine ilişkin yükümlülük adaya aittir. http://www.saglik.gov.tr/TR/dosya/1-106668/h/duyuru.pdf

Ben istanbul il sağlık sağlık bakanlığına yerleştim ama ulaşmak mesele.Meşgul veya cevap alınamıyor genelde.Önceki gün konuştum belli değil bi gelişme yok dediler.Dün bakanlıktan aradılar.Öğrenim belgesini e devletten alıp mail atmamı istediler.Attım.Evrak verdiğim birime söylemiştim o lazım değil demişlerdi.Onaylı diploma fotokopisi yeterli demişlerdi.Yanı bu kadar ilgili ve bilgili insanlardan medet umuyoruz arkadaşlar.Başka bi sıkıntı var mı dedim evraklarda bakanlıktan arayan bayana.Yokk dedi.Ekimin son haftasına bizden çıkar dedi.

Tayin isteme ile ilgili bi bilgisi olan var mı arkadaşlar

Arkadaşlar bugün tekrar aradım sağlık bakanlığını önümüzdeki haftasonuna doğru atandığınız ilin il sağlık müdürlüğünü arayın diyorlar işlemler drvam ediyormuş.

Thsk Sağlık teknikeri

Halk sağlığına sağlık teknikeri olaral atanan arkadaşlar kurumdan bir haber varmı ?
Ben istanbul halk sağlığı sağlık teknikeri olarak atandım.

zimmet sorgulama

PARSTURKUAZ

slmlar arkadaşlar zimmet sorgulamadan bi haber alan varmı acaba 20 gün oldu hergün 2,3 kez bakıyorum bi değişiklik yok işide bıraktım 15 gün içerisinde veyabiraz daha uzun sürebilirdediler... bu cumaya kadarolur inşallahta pazartesi göreve başladı

Yok arkadaşım daha zimmet sorgulamada adınız bile çıkmadı malesef

Arkadaşlar beni bugün kastamonu il sağlıktan aradılar personel kimlik kartlarını bastıracaklarmış resim istediler bir tane. Bende atamamız oldumu diye sordum henüz haber yokmuş 1 hafta- 10 günü bulur dedi. Bu şekilde aranan var mı başka? Daha atamamız kesinleşmeden kart bastırmaları ilgnç geldi bana.

Arkadaşlar evraklar imzaya sunulmuş bu cuma yada haftaya atandığınız kurumu arayın isimler zimmete düşer galiba

Hadi inşallah hayırlısı... bu bilgiye nerden ulaşabildin valla helal olsun o kadar bakanlığı arıyorum hep meşkul...

Bekir kardeş hayırlısıolsun sen teslim ettiğin evraklar içinde fotoğraf vermedinmi bizi ne arayan ne soran var hangi kurum halk sağlığı mı yoksa tkhk mi ? Birde Kastamonu il sağlıktan aradıklarında eminsin dimi arkadaşların şaka yapmış olabilirler mi

feritalgac teşekkür ederim sizede hayırlı olsun benim sağlık bakanlığı. Evrakları teslim ederken resim verdiydim bugün tekrar istediler götürdüm verdim. Şaka yapan yok.

Valla kardeşim çok sevindim senin adına inşallah en kısa sürede görevine başlarsın ...

Üst Alt