Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri hastaları boy/kilo durumunuz nedir?

Bipolarım 1,70 cm di boyum şu an kilom 126
16 yıl oluyo seraqual 1000 mg, ablfy, akineton dideral,litüril , ablfy mantara aylık iğne Şu an sadece aylık iğne kullanıyorum mantanaya devam yani dikkat etmesem daha çok kilo alırdım.

20 kilodan fazla aldım

Bipolarım 1.68 cm 85 kilo 21 senedir tedavi görüyorum invega 9 merhaba depakin 500 mg litrull bide her gün düzenli yürüyüş yapıyorum günde en az 2 litre kola içiyordum bıraktım sigarayı alkolü de bıraktım

Boy:163 cm
Kilo:68
Hastalık:Şizoaffektif bozukluk

19 senedir tedavi görüyorum. 48 kg ile başladım tedaviye zaten baya zayıftım. Son bir yıldır 1-2 saat yürüyüş yapıyorum. Egzersiz konusunda aşırı tembelim gerçi. Ve evet ilaçlar iştah açıyor. Bizim evde bir de genelde maalesef ekmek, hamur işi tüketimi fazla. Bu aralar porsiyonları azalttım. Özel bir diyet yapmam. Ara öğünleri kestim kilo için baş belasıdır ara öğünler bence. Sigarayı bıraktım. Sigara içerken atıştırma alışkanlığım çok fazla idi. Midemde yanma hissi yaptığı için illa bir şey yemem gerekirdi.

Üst Alt