Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Psikiyatri hastaları boy/kilo durumunuz nedir?

@anonymous, Tebrik ediyor ve maşaAllah diyorum.

Çok fazla ilacı çok yüksek dozda kullanıyorsun demekki imkansız değil sadece zor irade gösterilir ve pes edilmezse iştah kontrol altına alınıp her şeye rağmen kilo verilebiliyor.🙂👍

Simdiye kadarki en yuksek kilomdayim. Hatta aylar sonra tartiya cikinca inanamadim. Ama hayatimda ilk defa kendimi guzel hissettigim bir donemdeyim. Saglik yonunu dusunursek elbette dikkat etmem gerekiyor, sadece daha hareketli olsam iyi olacak. Fazla yemiyorum.

@kara duman, güzel ama 10kg ben geçenlerde de diyet yaptıgımda verdim 12kg olarak geri aldım :/ önemli olan neyse ya inşallah hepimiz sonsuza kadar iyilik halini sürdürürüz..

Boy: 1.79
Kilo: 95
Teşhis: psikoz
İlaçlar: clopixol depot ve akineton
Durumum iyi 7 yıldır atak yaşamadım, gün içinde de herhangi semptom yaşamıyorum. Bu sıralar yüksek lisansa başvuru yapmayı düşünüyorum.

@republix, Çok hızlı bir şekilde kilo alıp veriyorsunuz sanırım.

Bu kadar hızlı kilo değişimi metebolizmayı alt üst eder.

Başarılı bir şekilde verdiğiniz kiloyu neden koruyamıyorsunuz da daha fazla bir şekilde geri dönüş oluyor?

Tabi hastalığın bunda etkisi büyük pisikotik rahatsızlıklarda ki büyük sorunlardan biri istikrarlı bir şekilde alınan kararları devam ettirmek ve ani uç kararlar vermek bunlarında etkisi varmı sizde ki hızlı kilo değişiminde?

@kara duman, ilk başta çok hırslı kilo verme odaklı başlıyorum sonra aşırı aç olduğum anlarda her şeyi bir tarafa bırakıp sarılıyorum yemeğe çok garip bi iştah oluşuyor.

Üst Alt