ömss tercih klavuzunda yer alan bir kadro için belirtilen tüm nitelikleri taşımak gerekiyor mu yoksa herhangi birini taşımak kafi mi ??? bu konu hakkında fikri olanların yorumlarını bekliyorum.
nitelikte istenilen eğitimler farklıysa birini taşıyor olman yeterli. fakat istenilen belge vs. ise bunu taşıyor olman gerekli
hayır tüm nitelikler diye bişey söz konusu değil. eğitim ile alakalıysa birini taşımak yeterli
Maral:
Şimdi Tercih yaptım o zaman tercihi iptal edeyim bu 2 yıl içinde geçerli olurmu mezun olursam ? tercih olursa yapabilecekmiyim o zaman ? bana bir fikir verirsen çok memnum kalırım teşekkürler.
eğer mezun değilsen yerleştirilirsen hakkın ölüyor. tercihi nasıl iptal etmeyi düşünüyorsun?? iptal edilemez ki....
rabbim hepinizin yardımcısı olsun ve kolaylıklar versin...
lakin ilk okul mezunları yani biz gibiler cok nadir memur olacak sanırım :S
amin inşallah. lakin arkadaşım kılavuza baktıysan zaten ilkokul mezunları masa başı memur olarak değil hizmetli olarak alınıyor çoğunlukla...
sevgili arkadaşlar öncelikle herkese kolaylıklar dilerim ben ömss de lise mezunu elimde herhaangibir sertifikam ve görme engelli olarak girdim ben nasıl tercih yapabilirim buna cevap verecek arkada<şlara şimdiden teşekkürler
cümle ne yazık ki eksik olmuş

sertifikan varmı yokmu? sana uygun olan yerleri yazmalısın. fakat tercihlerini yaparken birilerinden yardım almanı tavsiye ederim zorlanmaman için
selmn aleykm kusura bakmayın ama bir kurum ayrı ayrı 3 nitelik istiyor bunların ikisi bnde bulunuyor 1 isi bulunmuyor orayı tercih edersem yanlış mı yapmıiş olurum şimdiden bilgileriniz için teşer ederim
kılavuzda yeni yapılan düzenlemede bu açıkca anlatılmış;
2) Adayların öncelikle tercih edecekleri kadronun karşısında yer alan öğrenim koşuluna sahip olmaları,
ilaveten bu kadro için aranılan diğer özel niteliklerin tümüne sahip olmaları gerekmektedir.
3) Adayların tercih edecekleri kadroların karşısındaki başvuru şartları bölümünde birden fazla öğrenim alanı
veya programı belirtilmiş ise, bunların sadece birinden mezun olmuş bulunmaları yeterlidir
sistem hata veriyuo ben tercih yapamıyorum ..
ne yapmam lazim
tercihlerinizi girmek istiyorsanız gece deneyin çünkü gündüzleri yoğun olduğu için sistem hata verebiliyor