Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Tercihlerini Yaparken Dikkat etmeniz Gereken Yerler ve Tercih nasıl yapılır?

ilokul mezunları kura usulumu bizim secim yapmamıza gerek varmı bana bu konuda yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler

sebboy;
cok cook teşekkürler herkez icin hayırlı olsun .
BOLCA ŞANS DİLİYORUM OLDUKCA İHTİYACIMIZ OLSUN
RABBİM HERKEZE NASİP ETSİN HAYIRLI HUZURLU BİR İŞ :)

Arkaşalar Tercih robotu var mı? yoksa.. nereden nasıl yapıyouz

ömms ek yerleştırme tercihleri ne zmöan başlayacak arkaşalar bilen var mı?

tercihler başladımı yapabiliyormuyuz nerden yapıyoruz eğer başladıysa yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar benım özel bir kurstan bilgisayarlı muhasebe sertifikam var.6225 kodlu tercihleri seçebilirmiyim?milli eğitim bakanlığı onaylı bir kurs.

merhaba,
6345 bu nitelik kodun açıklaması nedir?

DAMLA81;

6345 - M.E.B.'Dan Onaylı Santral Elemanı Yetiştirme Sertifikası Sahibi Olmak.

teşekür ederim.

bende tahmin etdim ama tabloda bulamadım.

arkadaşlar benım özel bir kurstan bilgisayarlı muhasebe sertifikam var.6225 kodlu tercihleri seçebilirmiyim?milli eğitim bakanlığı onaylı bir kurs.

benım soruma cevabı olan yokmu arkadaşalar?

arkadaslar acıklanan kadrolarda misal erzurum tüm ilçeler tasra deniyor hangi ilçe oldugu bellı degil tercih yaparken bunlar belli olacakmı ben kendi ilçemi tercih etmek istiyorum 1. tercihde nasildi

Hüseyin ilk önce merkez müdürlüğe gidersin yani ataman hangi ile yapıldıysa oradan seni nerede hangi ilçede eksik varsa oraya yollarlar arkadaşım ...

arkadaşlar bu benim düşüncem benim görüşüm;80 90 puanla hizmetliyi tercih edenleri aklım almıyor okadar çalışıyor o puanı alabilecek durumdasınız yani başarabiliyorsunuz 90 puan veya 85 puan almaya herneyse,bekleyin bir sonraki sınava biraz daha zorlasanız istediginiz memurluga atanabilecek durumdasınız demektir bence ama tercih meselesi hayırlısı derim...

Bio;
tesekkurler ibrahim kardes ama bu hic hosuma gitmedi :) kendi ilçemi tercih yapamasam batiyi tercih edecem bilgilendirdigin icin tesekkurler

Rica ederim kardeşim ...

şuan ismek'de bilgisayar kursu görüyorum sertifika için.. kurs mayıs ayında bitecek.. bu atamalarda faydası olur mu bana?

slm arkadaşlar öğrenmek istediğim bişey var. SMMM stajını ve yeterliliğini bitirdim ama ruhsatımı henüz almadım. ÖMSS'de açılan "muhasebe" kadrosunu seçebilir miyim. M.E.B. onaylı sertifika istiyor ama bu durumda olanlar da bu kadroyu yazabiliyor mu? konu hakkında fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun.ya da nerden öğrenebilirim?

meister78;
6225 kodu tercih edemeyebilirsin.Bakanlığı yada ösymyi ara sor ben tam emin değilim.

arkadaşlar 85 üzeri alanlar ilk tercihlerini hizmetli yazarlarsa atanma şansları daha yüksek olur çünkü 90 puan alıp tecih yapmayan ve atanamayanlar var...not:kamuda engelli hizmetlilere masa başı işler veriyorlar..

gamze1988;
ne yazık ki faydası olmaz atandığında o belgelerin hazır elinde bulunması gerek yoksa niteliği taşımadığından dolayı ataman geçersiz sayılır

Arkadaşlar mesela 1 kadroda birkaç nitelik yazıyo örneğin 2001,1017,2025 gibi bize uyan sadece 1 tanesiyse yinede tercih edebiliyomuyuz ?
arkadaşım eğer istenilen niteliklerde ki belge ise hepsini karşılaman gereklidir. Ama eğitimse yani hem herhangi bi lise hem meslek lisesi falan diye kodlar varsa onlardan birini karşılaman yeterlidir.

Arkadaşlar mesela 1 kadroda birkaç nitelik yazıyo örneğin 2001,1017,2025 gibi bize uyan sadece 1 tanesiyse yinede tercih edebiliyomuyuz ?
arkadaşım eğer istenilen niteliklerde ki belge ise hepsini karşılaman gereklidir. Ama eğitimse yani hem herhangi bi lise hem meslek lisesi falan diye kodlar varsa onlardan birini karşılaman yeterlidir.

sayın maral, Torna tesviye mezunuyum ayrıca bilgisayar işletmeni sertifikam var.Nitelik kodlarında iyice kafam karıştı.Sertifikam olması o bölümden mezun olanlarla aynı bölümü seçebileceğim anlamına geliyormu.Yardımcı olurmusunuz.
Saygılar.

bilgisayar sertifikan ile 6225 kodu yazan yerleri yazabileceği anlamına geliyor. ayrıca mezun olduğun bölümden alım varsa oralarada başvurabilirsin. Ne yazık ki bilgisayar sertifikan olması seni o bölümden mezunlar ile aynı bölümü yazman anlamına gelmiyor

https://www.facebook.com/#!/photo.p...54394830237.2154497.1591197294&type=1&theater Tercih kılavuzunda yazan bazı kodlar ve açıklamaları

https://www.facebook.com/photo.php?...94830237.2154497.1591197294&type=1&permPage=1 tayin işlemi zor olan kurumlar

ömss tercih tarihi

arkadaşlar tercihleri kaçırmadık dimi...ne zaman tercih yapıcaz bilen varsa lütfen yazssın

arkadaşlar sizler için bi video hazırladım.Tercih yapmayı bilmeyenler için resimlerle anlatımlı. Facebooka yüklediğimde burada linkini paylaşacağım.

merhaba

ben tercih kılavuzunu acamıyorum word padla acmayı denedım degısık anlamsız yazılar cıktı not defterı ıle actım yıne aynı anlamsız yazılar cıktı bu kılavuzu düzgün acabılecek bır program varmı nasıl ındırebılırım yardım edermısnız lutfen.

imamhatip mezunu bayan hangi bölüme gidebilir %66,65 puanı

Valla tercih yaparken gidebileceğiniz yerleri yazın yoksa çok zorlanırsınız
emin olun size kimse aileniz gibi bakmaz

Sebboy

maral;

balım kendi bölümünden alım varsa arkadaş orayı yazabilir ama bilgisayar işletmenliği sertifakası varsa bilgisayar işletmenliğini yazabilir ama tabiki bu bölümü okumuş olanlarda yazabilir burayı o ayrı puanları fazlasıyla önüne geçebilirler arkadaşın bunuda düşüp yazması gerekir

ÖMSS TERCİH NASIL YAPILIR VİDEODA ANLATILMAKTADIR. BİLMEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN İZLESİNLER.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10200267828050299

Rain_Man;
Yeterlilik belgesi istiyorlar sizin için bildiğim kadarıyla onunda sınavı var başvuru yaptınızmı? Diyanet alımları sonra yapacak o sınavdan sonra. ama onun dışında düz memurlukları yazabilirsiniz

sebboy;
evet puan ve sertifikalar önemli ama en önemlisi seninde dediğin gibi puan

Üst Alt