valla gül arkadaşım,bu şuan için rivayet gibi bişey..belki haber ajanslarına yanlış düşen bir haberdi..detaylarını görmeden celallenmeye,sinir yapıp tatlı canını sıkmaya gerek yok..sakin olmak gerek..sen yine birlik çağrına devam et..ama bir yandan da seçimler den dolayı biz engellilere de bir kıyak yapılacaktır..onlarada sakinlikle yoğunlaş derim.. ( bu bütün engelliler için geçerli bi yerde)
şimdi sorular üretip cevap arayıp,moralini bozmaya gerek yok..ha bide bence de pes etmeyin..ama ben hep diyorum,bu internet denen nimet bile engellileri bir araya getiremiyorsa,tek çare medya dır bence..burdan,hele ki bu siteden birlik bekleme..misal tv kanallarında öyle bir şey olmalı ki,engelliler hemen ona yoğunlaşmalı..bu artık ne olursa..bu artık üretkenlikle alakalı..
şimdi sorular üretip cevap arayıp,moralini bozmaya gerek yok..ha bide bence de pes etmeyin..ama ben hep diyorum,bu internet denen nimet bile engellileri bir araya getiremiyorsa,tek çare medya dır bence..burdan,hele ki bu siteden birlik bekleme..misal tv kanallarında öyle bir şey olmalı ki,engelliler hemen ona yoğunlaşmalı..bu artık ne olursa..bu artık üretkenlikle alakalı..