Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kadrolarının arttırılması için imza kampanyası..

[FONT=inherit]Toplanan imza[/FONT]
1576
[FONT=inherit]Gerekli imza[/FONT]
[FONT=inherit]60375[/FONT]
[FONT=inherit]Tamamlanan[/FONT]
% 2.6104

1581
% 2.6186

[FONT=Trebuchet Ms]Toplanan imza[/FONT]
1602
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.6534

Toplanan imza
1612
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.67

[SIZE=3]Toplanan imza
1614
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.6733
[/SIZE]

[SIZE=3]Toplanan imza
1617
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.6783
[/SIZE]

Türkiye gazetesindeki ömer söztutan isminde bir yazar var..kişisel facebook sayfasına arkadaş alıyordu bende yollamıştım,kabul etti 2 hafta önce..aklıma geldi,onun aracılığı ile imza kampanyasını gazeteye taşımasını rica ettim bu gece..girdiğinde cevap yazarsa buradan payalaşırım sizlerle..

buda facebook adresi : Ömer Söztutan | Facebook

artik umidim kalmadi tercih olsada sanirim duz memur alimi olcak oda bana yaramaz 64 puanla saldim cayira mevlam kayira

Arkadaşlar yukarda yazdığım gibi ömer söztutan bana dönüş yaptı..yazdıklarını alttaki fotoda göreceksiniz.Bende onun işaret ettiği diğer türkiye gazetesi yazarına e-mail atıp desteğini fazlasıyla göstermesini rica ettim.Sizlerde medyaya yönelin..en işe yarar yol o bence..

Adsz.jpg

Toplanan imza
1623
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.6882

1623
% 2.6882

maşallah millete tık yok

duurmda bir değişiklik yok arkadaşlar bence diğer imza kampanyalarına da hem katılıp hem de biz de destek istesek ben birkaç kampanyada istedim ama işe yaradı bilmiyorum :confused:

son 15-20dkda 3 kişi imzalamış:)

Toplanan imza
1626
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.6932

bu gidişat iyi değil söleyim ..bence buraya kaç kişi olduğuna dair rakamları yazmak yerine medyaya yönelin..yukardada belirttm..hoş gerçi bir çok engellinin umrunda değil gibi ya neyse..

[SIZE=3]Toplanan imza
1627
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.6948

İsmail,
burada biz toplasak 10 kişiyiz ve tek başına yaptıklarımız çok dikkat çekmiyor hep birlikte yaptığımızda ancak bir işe yarar ses getirir geçenlerde tweeterda link paylaştık hep beraber ve etkili oldu ama işte dediğin gibi birçok kişi ilgilenmiyor bile... bu yüzden yeniden organize olup birşeyler yapmamız lazım
[/SIZE]

Toplanan imza
1629
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.6981

Toplanan imza
1638
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.713

[SIZE=2]Toplanan imza
1642
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.7197
[/SIZE]

ziyaretci kardeşim

7.475 kişi ziyaret etmiş bu başlığı toplanan imza 1700 olmadı nerede hata yapıyoruz arkadaşlar bu yorumları okuyan bu başlık altında ne var diye bakan arkadaşlar neden imza kampanyamıza katılmıyorlar bu sitenin ana sayfasında imza kampanyası duyuruluyor o yanıp sonen kırmızı yazıya tıklamak ne kadar zor olabilirki. kim yardım edebilir kendisine faydası olmayan bir insana? ortada haksızlıkmı yok imza atarsanız sizi işe almazlarmı korktuğunuz bi şeymi var da bizmi bilmiyoruz? 100 kişi taksime çıksa haber olur 10 bin imza internette toplansa bir anlam ifade etmezmi sanıyorsunuz? değil sağlıklı insanlardan anlayış engelli insanlardan bile destek bulamamak ne kadar acı bir durum. ben hakkım olanı almak için elimden geleni yapmaya devam edicem bu mücadeleyi omuzlayan arkadaşlarıma da gönülden teşekkür ediyorum. biz mücadelemize devam edicez katılan kendisi için bir şey yapmış olacak.

Toplanan imza
1653
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.7379

Toplanan imza
1661
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.7511

Malesef bir durgunluk çöktü hepimize ve imza çok daha ağır ilerlemeye başladı. Ani bir gün değilde bir tarih belirleyip o tarihte herkes uygun saatte burda olsan ve sosyal ağlarda geznip herkesi haberdar edelim ne dersiniz....

Arkeolog arkadaşım,
Sayfayı her açtığımızda ziyaretçi sayısı artıyor onun haricinde tabii ki okuyup yorum yapmadan, destek olmadan geçenler de vardır. Bu nedenle onu kıstas almamak lazım zira biz burada toplasak 10 kişi bile değiliz imza toplamaya çalışan... Herkes kendinden mesuldur ama bir kişinin attığı bir imza diğer tüm atanamayanlara da fayda sağlayacaktır, bunun iyi idrak edilmesi lazım... Bir de bir elin nesi var iki elin sesi var denir ama bazı arkadaşlarımız ne yazık ki bizimle hem fikir değiller.
Ben başkalarını eleştirmenin bize birşey getirmeyeceği kanısındayım, biz n'apalım edelim elimizden gelenin en iyisini yapalım da gerisini düşünmeyelim. İnşallah amacımıza ulaşacağımıza inanıyorum.

Geçen hafta pazartesi akşam 10da yapmıştık yine hafta içi bir gün organize olup face, tweeter gibi sosyal paylaşım alanlarıyla, üye olduğumuz diğer platformlarda da paylaşım yapabiliriz ama bunun için en az 2-3 gün gerekli sanırım çünkü geçenki bir nebze olsun fayda vermiş olsa dahi tam istediğimiz gibi olmadı. Mesela Salı-Çarşamba yine akşam 10 gibi yapsak nasıl olur ki?

Toplanan imza
1664
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.7561

Toplanan imza
1667
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.7611

her ne kadar yeni sınav yapılcak gibi saçma haberler çıksa da, yeni alımlar şu tarihte dense de, kimse bu konuya yorum yapmasa da bu sayfayı sahiplenen birkaç kişinin bile birşeyler başaracağına inanıyor ve imzalarla ilgili paylaşıma umutla devam diyorum

Helal güllllllllllllllllllll...... Aynen devam hak hak hak hak.........

Toplanan imza
1669
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.7644

Bio, biz uğraşıyoruz da kimse yok bu aralar konu sahipsiz kaldı o yüzden de kimse sesimizi duymuyor maalesef...

7 bin yeni alım ve yeni sınav dendi akşam haberlerde..bence bunu dedikleri gibi yaparlar..2013 başında olacakmış..seçimlerin falan filan etkisi vardır bunda..bence bunu değerlendirmek gerek..

ha bu arada bak kaç gün oldu,bu imza konusunda da birlik olunmadı..ben taaa ne zaman demiştim,engelliler hiç bir zaman bir araya gelemez..bi umut diyerek arada çağrı yapsakta,eminim bir çok çaba gösteren arkadaşta da umutlar tükenmiş durumdadır..

İsmail,
bu sınav neden yapılacak? saçmalıktan başka birşey değil
daha atama bekleyenler var 20bin dolmadı üstelik sil baştan evrak hazırla vs işleri ooo uzun iş saçmalamaktan başka bişey yapmıolar ben emek verip çalışıp gireyim sonra da aylarca bekleyeyim bir bakayım ki aaa sınav yapılacakmış... çocuk oyuncağı sanki...
imza kampanyası konusunda insanın umutları kırılıyor mu evet hem de nasıl ama şimdi pes edersek yine aynı sorunları sil baştan yaşayacağız

Üst Alt