Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kadrolarının arttırılması için imza kampanyası..

valla gül arkadaşım,bu şuan için rivayet gibi bişey..belki haber ajanslarına yanlış düşen bir haberdi..detaylarını görmeden celallenmeye,sinir yapıp tatlı canını sıkmaya gerek yok..sakin olmak gerek..sen yine birlik çağrına devam et..ama bir yandan da seçimler den dolayı biz engellilere de bir kıyak yapılacaktır..onlarada sakinlikle yoğunlaş derim.. ( bu bütün engelliler için geçerli bi yerde)

şimdi sorular üretip cevap arayıp,moralini bozmaya gerek yok..ha bide bence de pes etmeyin..ama ben hep diyorum,bu internet denen nimet bile engellileri bir araya getiremiyorsa,tek çare medya dır bence..burdan,hele ki bu siteden birlik bekleme..misal tv kanallarında öyle bir şey olmalı ki,engelliler hemen ona yoğunlaşmalı..bu artık ne olursa..bu artık üretkenlikle alakalı..

İsmail,
bence de bu yanlış haber gerçekten
moralim bozulmadı aslında, sadece böyle bir haber insanların aklını karıştırıyor o kadar yoksa yeniden sınav olacağına zerre kadar inanmıyorum, olursa da o zaman düşünürüz
imza kampanyasına gelince... bu platformda birkaç arkadaş var devamlı takipte olan tabii buraya yazmasa da desteğini esirgemeyen gizli kahramanlar da vardır elbet, ama sayı olarak çok azız
biz o bir avuç halimizle bile bir gün belirlesek eminim etkili olacaktır ki bunu geçen hafta yaptık işe yaradı üstelik çok hazır da değildik spontan gelişmişti herşey... bakalım yarın yeni bir hafta, yeni bir gün inşallah güzel başlangıçlara vesile olur.

Keşke bu haber yanlış olmasada doğru olsa ve sınav önceside sıfır kilometre rapor isteseler ben görürüm o zaman o birlik olmayanların bağırtılarını çağırtılarını çünkü burda sınavdan önce bizler her konuda nelerin olacağını söyledik vurguladık birlik olalım dedik tıpkı şuanki imza kampanyası gibi ama kimse sallamadı şimdi millet kayıp yarın canları yanınca başlarlar yok öyle olmasa yok böyle olmasa yok hakkımız yendi yok hakkımızı yiyorlar böyle iş mi yapılır sonrası engelli psikolojisi ve demeogoji kimse hakkını aramaya durumun düzeltilmesi için birlik olmaya gelmez sonra yaygaraya başlarlar bize herşey müstehak ismail kardeşim varsınlar sınavda yapsınlar yeni raporda istesinler sınavdan sonrada tercih kılavuzunda binbeşyüz tanede nitelik istesinler bize müstehak eşşek olduğumuz sürece semer vuran çok olacaktır. Ben artık bu konularda hiç üzülmüyorum üzüldüğüm gerçekten engelli olup mücadele edip hakkını alamayanlar ötesini pek tınlamıyorum...

[FONT=inherit]Toplanan imza[/FONT]
1682
[FONT=inherit]Gerekli imza[/FONT]
[FONT=inherit]60375[/FONT]
[FONT=inherit]Tamamlanan[/FONT]
% 2.7859

arkadaşlar bu ay içinde ek atamalar yapılacak mış yeniden haberiniz varmı tarihi hakkında felan ?

ne alemdesiniz millet?? sayıda pek bi gelişme yok halen :( yine bi gece organize olalımda twitterda duyuru yapalım msj atalım herkese

FACEBOOKDA şöyle bi yazı yazdım bu yazımı okuyan bi kaç kişi daha imza atmış. ama milletin halen tuzu kuru kimse hiç bişey yapmıyor....

Eğer sağlığınız yerindeyse taş taşırsınız sırtınızda yada inşaatlarda amelelik yaparsınız yinede kimseye muhtaç olmadan yaşar gidersiniz.Ama engelli için öyle değildir her engelin kendine göre bir zorluğu vardır.Bedensel engelli kendini yormayacak oturarak çalışabileceği,görme engelli konuşarak,işitme engelli fiziksel olarak yada yazarak, zihinsel engelliler kurum içinde evrak getir götür fotokopi tarzı düşünmeyi gerektirmeyen,süreğen engellilerde engellerinin el verdiği işlerde çalışmak isterler.Yani bizler bu sınavla(ÖMSS) mecburen yerleştirilmek zorundayız.Çünkü bizim hayallerimiz var; kimimiz sevdiğiyle evlenecek,kimimiz topluma karışacak,kimimiz ailesine muhtaç olmaktan kurtulacak,sizin gibi özgürce ayakları üzerinde durmaya başlayacak.Sizler her işi yapabilirsiniz sırtınızda taş taşırsınız ama yinede kimseye muhtaç olmazsınız ama bizler öyle değiliz.Bizim hiç kimseye muhtaç olmamamız için bize destek verin 1 imza size hiç bişey kaybettirmez ama bize çok şey kazandırır...

arkadaşlar bizler daha önce de biz engelliler için KPSS gibi bir sınav olması için her yere mail atmıştık ve istediğimiz oldu. şimdi neden alımların arttırılması için aynı şeyi yapmayalım? biraz gayret hayırlı sonuçlara götürü bizi.

selam arkadaşlar...
bugun yeni bir gün yeni bir hafta inşallah çok güzel geçer
Maralcım, hoşgeldin cnm, ben 2 gündür tek başıma takılıyordum buralarda arada yazanları saymazsak... iyi oldu geldiğin:) ben de demiştim bir gün organize edelim ama tam bir organizasyon olsun mesela birkaç gün sonra yapabiliriz hem duyurma şansımız da artar ne dersiniz?
bu arada yazını okumuştum facete gerçekten güzel yazmışsın ama işte duyarlılık bekleyince hayal kırıklığına uğrayabiliyor insan zira ben de duyarlı olduğunu düşündüğüm kişilerin bulunduğu birçok sayfada paylaştım sadece birkaç kişiden geri bildirim alabildim toplasak 10 etmez yani:(

Toplanan imza
1694
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.8058

hadi az kaldı inşallah bugun 1700ü görelim:rolleyes:

tatlım 1 haftadır hastayım o yüzden yokum ortalarda... evet yazı güzelde anlayana... birde imza atan arkadaşlar akrabalarına da arttırsınlar. ben annem babam ve kuzenlerime de imzalattım kendimin dışında.herkes öyle yapsa en az 1 evden 4-5 imza olur

[FONT=inherit]Toplanan imza...[/FONT]
1700
% 2.8157 bunuda gördük hey maşallah devam

Merhaba, kürmanc ve diğer üyeler
Mesajları okuyorum da hep kulaktan duyma bilgiler ile haberler yayınlanıyor ve 2. 3. şahısların bizlere vermiş olduğu cevapları burada paylaşıyorsunuz.
Öncelikle yakın bir zamanda atamanın olup olmayacağı belli değil. Yakın zamanda atama olup olmayacağını bakanlıktaki santral görevlisinden geçiştirme mesajlar ile öğrenmek yerine bizzat çalışmaların içinde olan Sayın Fatma Şahin'in kendi twitter sayfasından öğrenmek için, engelliler.biz olarak hazır bir twitter mesajı hazırlanabilir ve 10 kişi toplu olarak Sayın Fatma Şahin'e hazır mesajı bir gün boyunca sürekli gönderse dikkatini çekip bir cevap vereceğinden eminim...
Böyle bir çalışma yapılırsa destek olabilirim. Tek bir kişi olarak dikkat çekemeyeceğim için böyle bir uygulamaya girişmedim. Eğer böyle bir adım düşünülürse memnuniyetle içinde yer alırım.
(Sayın Bakan Fatma Şahin'in twitter adresi linkini aşağıda verdim. Takip edebilirsiniz.)
https://twitter.com/FatmaSahin_ASPB

Merhaba,
Özellikle milletvekillerine, ilgili bakanlara doğrudan ulaşabileceğimiz twitter'da engelliler.biz olarak faal bir topluluk, bir liste oluşturulamadığına inanıyorum. Atanmayı bekleyen ve ömss atamalarına duyarlı kişilerin twitter adreslerini tek bir konu altında toplamalıyız.

[FONT=inherit]Toplanan imza[/FONT]
1738
% 2.8787

ÖMSS HATALARI DÜZELTİLSİN KADROLARI ARTTIRILSIN DEVLET %3 ŞARTINI YERİNEGETİRSİN. İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com çakın imzaları artık ses getirin organize içerisinde olan arkadaşlara bir gününüz ayırıp aynı adreslere tweet mail atın ertesi gün dp aile ve sosyal politikalar bimer gibi kuruluşların telefonunu oturduğunuz yerden kitleyin ertesi gün neler olur neler ömssde bu tip eylemlerin fayda sağladığını biliyorum saygılar şimdi birlik zamanı boş oturup sızlanmayın beklemeden onları yönlendirin ...

Toplanan imza
1746
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.8919

çünkü engelli arkadaşlarda dahil olmak üzere kimse destek vermiyor

aynen... arada gelip soran çok ama destek olan az maalesef...

Arkadaşlar twitter adreslerinizi yazarmısınız? Toplu şekilde ortak bir mesaj yollayalım.

Kıymet hanım, imza kampanyası yerine bakana doğrudan ulaşmak daha doğru geliyor bana. İmza kampanyasına katıldım ancak bizlere pek bir katkısı olacağını düşünmüyorum. Bunun yerine sürekli tweet göndererek dikkat çekmeliyiz. Sizi diğerleriyle takip edeceğim. Sizde takipleşin ortak olarak bir mesaj yolluyoruz zaten, buna destek olursanız sevinirim... Teşekkürler

Bakana arada bir twit atıyorum zaten :) fakat tek başıma kalınca olmuyor planlı olarak hep beraber atsak daha çok sesimiz duyurulur.

arkadaşlar, bence ortak bir gün belirleyelim mesela perşembe akşamına ne dersiniz? ben hemen yarın desem belki aceleye gelir ama 2 gün sonra olunca herkes birbirine haber verebilir
perşembe akşamı saat 22:00'da tweeterdan yine toplu şekilde gerek takip ettiklerimize gerekse üst düzey yetkililerine tweet atarsak eminim daha önceki gibi ses getirir

Toplanan imza
1750
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 2.8986

katıldım bile:) umarım işe yarar

katıldık ama işe yarayacağından emin misiniz?

twtter adresim gdal677@gmail.com eklersiniz arkadaşlar...

DAL6781 twtterim

arkadaşlar sayımız arttıkça seviniyorum gerçekten
eee ne diyorsunuz perşembe akşam saat 22:00'da tweeter bombardımına?
aynı zamanda faceten de paylaşırız aynı anda hep beraber sizce nasıl olur?

Perşembe günü saat 22 iyidir gül :) ben varım :)

inşallah bu sfer daha düzgün organize olalım
zaten 15-20 kişi olsak bile yeterince ses getiririz diye düşünüyorum daha önce 10 kişi yoktuk

geçen gün tam organize olamadık. bu kez olalım yakın arkadaşlarımıza falanda haber verelim aynı şekilde sürekli twit atalım ve aynı bakanlara gazetecilere de aynı twiti atalım o zaman belki etkili olabilir

22 uygun... Herkes ajandasına eklesin o günü, alarm kurun telefonlarınıza, burada toplanarak ortak bir mesaj yollayalım. Faal olarak 6 kişi ile takipteyim :)

bende buradayım perşembe akşamıda sizinle birlikte olacağım inşallah. bir süredir özel işlerimden dolayı takip edemiyordum ama twitter bombardımanını bekliyordum sonunda bir karara varıldığına sevindim umarım bu sefer daha kalabalık oluruz.

müsait olan engelli engelsiz herkesten destek almalıyız yoksa yine sönük kalır tepkimiz.Ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi olur arkadaşlar

Üst Alt