Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kadrolarının arttırılması için imza kampanyası..

[FONT=Trebuchet Ms]Toplanan imza[/FONT]
1070
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.7723

Yarar yarar rahat olun gücünüzün farkında değilsiniz hepsi ama çoğu kimse neden çekimser kalır anlam vermek mümkün değil sınava ve kuraya toplam katılım ikiyüzbin civarı ama kimsede çıt genelde engelli sayımız 9 milyon 600 bin aileleri ile bu nüfusun hesabını siz yapın çok büyük güç ama kimse bu gücün hala farkında değil üzücü ufak hesaplar peşinde değil hakkınız ne ise onu istemeyi ve almayı bilin artık uyanın sadece bu konu için geçerli değil arkadaşlar her konuda....

1074
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.7789

1079
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.7872

YARABBİ sen yardım et zor durumdaki kullarına...

biraz sonra bir yüz daha gelir bakalım ;)
Bir siteye attım

İnşallah apocan14

1083
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.7938

Birde keşke kişiler maillerine gelen onay linklerine tıklasalar bu imzaların çoğu onaysız kalıyor maillerde linkler onaylanmayınca.

Bence en az bu kampanya kadar hatta daha az kişi ile bile olsa daha etkin ses getirebileceğimiz ve sonuç alabileceğimiz bir platform var TWİTTER

Twitter dan Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanları tweet yağmuruna tutmak emin olun kampanyadan çok daha fazla ses getirir kampanya ile eş zamanlı bu yoluda tavsiye ediyorum direk ilgililere dertlerimizi iletmek için büyük şans ne dersiniz?

https://twitter.com/cbabdullahgul

https://twitter.com/RT_Erdogan

[URL]https://twitter.com/hc_huseyincelik
[/URL]

[FONT=Trebuchet Ms][FONT=inherit][FONT=inherit]Toplanan imza[/FONT]
1086
[FONT=inherit]Gerekli imza[/FONT]
[FONT=inherit]60375[/FONT]
[FONT=inherit]Tamamlanan[/FONT]
% 1.7988
[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Trebuchet Ms][/FONT]

Görme engelliler Platformu'a teşekkürler

Görme engelliler Platformu'a teşekkür ediyor; gönderdiğim mail'in cevabını aynen aşağıya kopyalıyorum.

Görme Engelli Öğrenciler Platforulurmu Yönetim Kurulu:

merhaba;
İlgili imza kampanyası E-posta grubumuzda, web sitemizde, Facebook ve
Twitter sayfalarımızda yayınlanmıştır. Web sitemizdeki konuyla ilgili
haber için tıklayın:
Görme Engelli Öğrenciler - ÖMSS'deki Adaletsizliklere Yönelik Basın Açıklaması

Toplanan imza
1092
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.8087

Twitter diyorum Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakanlara birer tweet 5 dakikanızı alır diyorum beni duyuyormusunuz :)

Gül kalbin temizmiş senin 1100 e 2 kaldı :)

Toplanan imza
1098
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.8186

[FONT=Trebuchet Ms][FONT=inherit][FONT=inherit]Toplanan imza[/FONT]
1101
[FONT=inherit]Gerekli imza[/FONT]
[FONT=inherit]60375[/FONT]
[FONT=inherit]Tamamlanan[/FONT]
% 1.8236
[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Trebuchet Ms][/FONT]

Riera;

twitterde mesaj yağmuru çok güzel bir fikir bunu yapacak arkadaşlarla belli bi günün belli bi saatini sözleşelim aynı saatte başlayıp bir saat boyunca twite boğalım Riara nın dediği kişilere oky diyen arkadaşlar ÖMSS İMZA KAMPANYASI | Facebook grubuna katılsın orada çekirdek bi grup var bu işi oradan organize edebiliriz

1134
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.8783

haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:D:D:d

engelliarkeolog;

Bana uyar buradada tarih saati bildiririz.

1136
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.8816

Toplanan imza
1140
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.8882

oky ben fece ömss imza kampanyası grubumda paylaştım orada da katılacak olanlar var. ilerleyen günlerde yeteri kadar arkadaşla organize olabilirsek bi tarih belirleriz.

Heryere yaydım bakalım.
Yarın devam ederiz...

1174
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.9445

maşallah burayı okuyunca çok sevindim akşam saat 11 olmadan 1100ü geçmiş şu an ise öğle vakti olmasına rağmen 1176... bu harika birşey!!!
Riera ben de bu kadarını beklemiyordum çok sevindim gerçekten
ayrıca bu konuda bize yeni katılan ve destek olan arkadaşlara da teşekkürler
görme engelliler de destek olmuş ne mutlu biraz daha gayretle bence kampanya gerekli yerlere ulaşacak inşallah

Toplanan imza
1176
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.9478

60 bin imzayı 60 senede anca toplarsiniz leklam kokan hareketler bunlar.. ugrasıpta zamanı bosa gecirmeyin derim

60 bin kisi bas vurusu vardı ilk okul olanlarda var adam int. kulanmayı bırak okuma yazmayı proplem cekiyor

siz kendi kendinize calip oynuyosunuz *****?????

uygulama güzel 60 bine ulasmak zor neden 60 bin acaba 55 bin olmaz mi :D

kalpsizsevgilim,
düşüncene saygı duyarım zira uğraşlara ve atılan imzalara bakılınca sen de kendince haklısındır
fakat misal sen böyle diyeceğine bir imza da sen atsan belki birçok insana destek olmuş olabilirdin bu platfomda belki birkaç kişiyiz uğraşan ama o birkaç kişi nerelere ulaşıyor bilemezsin
ben şahsen tek tek arkadaşlardan rica minnet toplamaya çalışıyorum bu imzayı ama olsun bir kişi bile nelere kadir düşüncesindeyim
birçok sayfada paylaştım özelden mesajlar gönderdim ha yeterli mi dersen zannımca değil o yüzden daha fazla uğraşıyorum buradaki diğer arkadaşlar da aynı şekilde... önemli olan elinden geleni yapabilmek boşver nasılsa olur gider deyip umursamamak değil...

60 bin tamamen temsili bir rakam. kura hariç ömss sınavına girenlerin toplam sayısı 60375 olduğu için bu rakam seçildi amaç yetkililerin dikkatini çekmek bunun için ne kadar imza toplanması gerekiyorsa oraya kadar devam edicez. hedef rakamı 1177 yapabilirim birazdan imza hedefine ulaşmış oluruz peki amacımıza ulaşmış olurmuyuz?

ben şu işi yapamam diğipte yapabilen çok az, ben şu işi başaracağım diyipte yapan pek çoktur.

Bir adam okyanus sahilinde yürüyüş yaparken, denize telaşla bir şeyler atan birine rastlar.Biraz daha yaklaşınca bu kişinin, sahile vurmuş deniz yıldızlarını denize attığını fark eder ve
"Niçin bu deniz yıldızlarını denize atıyorsun ?" diye sorar.
Topladıklarını hızla denize atmaya devam eden kişi, "Yaşamaları İçin" yanıtını verince, adama şaşkınlıkla:
"İyi ama burada binlerce deniz yıldızı var.Hepsini atmanıza imkan Yok. Sizin bunları denize atmanız neyi değiştirecek ki ?" der.
Yerden bir deniz yıldızı daha alıp denize atan kişi,
"Bak Onun İçin Çok Şey Değişti," karşılığını verir.

Kıssadan hisse alırsak;

İdealizm her daim güzeldir birilerinin hayatına dokunma çabası belki sonuca ulaşamayacak olsada erdemdir.

Ben daha ses getirecek bir eylem teklif ettim dün mesela Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlara twitterden mesaj atmak ve direk muhattaplara bu yolla ulaşmak bir arkadaşımızda organize edecek sağolsun.

Bu sitede çok şey bildiğini ama hiç bişey bilmeyen ne çok insan var kendi adına konuş bilader burda kimsenin kendini kandırdığı felan yok boş geliyorsa senin için girip yorum yazma bu başlığa boş beleş işlerine bak bence kendince ...

Riera düşünce olarak onu daha önce yapmıştık yine yaparız yeterki ortak bir metin hazırlansın...

İbrahim; bence daha etkili olur tekrar bir organizasyon yaparsanız iyi olur.

1178
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.9511

Riera,
benim çok önce açmış olup kullanmadığım bir tweet adresim var fakat bunu ben başka amaç için açmıştım birkaç düzenleme sonrası ben de bunu aktive etmeyi düşünüyorum ancak akşama falan olur çünkü birazdan çıkacağım netten
arkadaşlar, emin olun ki amaç yerine ulaşacaktır
mesela Gamze Anne vardı o bloğu ile nerelere ulaştı ki ben de takip ediyordum şu an ise ilik nakli gerçekleştirildi ve o sağlığına kavuşuyor
yani ben biraz daha gayretle istediklerimize ulaşacağımıza inanıyorum
inanmak başarmanın yarısıdır demişler diğer yarısı da gayrettir o da bizde yeterince var değil mi?:)

Gül;
Aynen bir organizasyon olsun önceden gün saat kararlaştırılsın hepimiz orjinal metni bombardıman şeklinde yollarız ilgililere mecbur dönüş yapacaklar.

1199
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.9859

Üst Alt