Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kadrolarının arttırılması için imza kampanyası..

Serhat o şekildede direk görüşüyoruz kardeşim bilgine derneklerde kendiler görüşsün her taraftan saldırmak iyidir her zaman her daim bu kampanyalarında bir çoğu dikkate alınıyor...

fazla msj göndermişim msj sınırınızı aştınız diye uyarı geldi :)

İmzaladım hayırlı olsun. İnşallah başarırsınız.

sağolun ama onay mailini de aktive etmeyi unutmayın lütfen...

var :) aynı anda 100'ün üstünde msj atarsan böyle uyarı geliyor :)

Hem ondan hemde şikayet ediiyorlar :D[FONT=Trebuchet Ms]Toplanan imza[/FONT]
989
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6381

Toplanan imza
991
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6414

:D havai fişekler hazırmı:D

arkadaşlar forumun üst kısmında da imza kampanyasına kırmızı renkle yer verilmiş, en azından ben yeni gördüm

ben niye görmedim dediğin şeyi gül

ya üstte başlık var ya onun da üstünde kırmızı bir şekilde "ömss hataları düzeltilsin ve kadroları arttırılsın" yazılı...

tıklayınca imza kampanyası açılıyor

En üstte sağda kırmızı yanıp yanıp sönüyor imza kampanyası diye :) Detaylı Ara yazan yerin hemen altı.

[FONT=Trebuchet Ms]Toplanan imza[/FONT]
991
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6414

:D havai fişekler hazırmı:D

images

Ben antremana başladım ama sanırım elimin ayarı yok hepsi patladı :D olsun sabaha dek 1000 olucak bu kesinleşti.

inşallah sabaha kadar 1000 olur, havai fişekler de güzelmş :)

993
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6447

1000 olsun dedim öyle yatıyım ama ben anca sabah görebilicem 1000 i :) Allah rahatlık versin.

Arkadaşlar ben imzalayamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.

Toplanan imza
1006
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6663

evet arkadaşlar sonunda bini geçtik.

[FONT=inherit]Toplanan imza[/FONT]
1015
[FONT=inherit]Gerekli imza[/FONT]
[FONT=inherit]60375[/FONT]
[FONT=inherit]Tamamlanan[/FONT]
% 1.6812

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 1996 yılında Sakız Adası açıklarında Yunan savaş uçağı tarafından düşürülen Türk F-16'sının şehit pilotu Yüsbaşı Nail Erdoğan'ın naaşının çıkarılması için GenelkurmayBakanlığı'na talimat verdiği haberi, şehidin kızı 23 yaşındaki Evrim Erdoğan'ı sevince bağdu. Evrim Erdoğan, "Sevinçten havalara uçabilirim" dedi.
Ege'de 8 Ekim 1996 tarihinde görev yaparken Yunan savaş uçaklarıyla girdiği it dalaşı sırasında Sakız Adası açıklarında Yunan pilotun düşürdüğü F-16 uçağının pilotu 1961 doğumlu yüzbaşı Nail Erdoğan'ın naaşı ve uçak enkazı bugüne kadar çıkarılmadı. Şehit pilotun kızı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Bölümü son sınıf öğrencisi kızı Evrim Erdoğan, araştırma gemisi Nautilus'un Suriye açıklarında düşen Türk uçağını ve pilotları kısa sürede bulmasının ardından umutlandı.
Evrim Erdoğan, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan Nautilus'un Türk sorumlusu Bodrum Karya Kültür ve Sanat Vakfı (BOSAV) Başkanı Tufan Turanlı ile görüştü. Evrim Erdoğan, Turanlı'dan babası şehit pilot yüzbaşı Nail Erdoğan'ın naaşının çıkarılıp kendilerine teslim edilmesi konusunda yardım istedi. Evrim Erdoğan, yardım çağrısının gazetelerde yayınlanmasının ardından, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, babasının naaşının çıkarılması konusunda Genelkurmay Başkanlığı'na 'Çıkarın" talimatı verdiğini öğrenince sevince boğuldu. Evrim Erdoğan, Sevinçden havalara uçabilirim. Gerçi bu konuda bize herhangi bir bilgi verilmedi. Umarım bu sevincimiz, bu heyecanımız yarım kalmaz. 400 metre derinlikte demir bir kafes içinde yatan babama ulaşabilirler. Sayın Cumhurbaşkanımıza ilgileri için çok teşekkür ediyoruz" dedi.
İNTERNETTE İMZA KAMPANYASI
Nautilus'un Türkiye sorumlusu Bodrum Karya ve Kültür Vakfı Başkanı Tufan Turanlı da, kendilerine verilecek her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi.
Öte yandan şehit pilot Nail Erdoğan'ın kızı Evrim Erdoğan, 'Şehidimize Sahip Çıkalım' sloganıyla internette 'www.imzakampanyam.com' adresinde imza kampanyası başlattı. Evrim Erdoğan, "Babamım 400 metre derinlikteki enkaz yığınının içinde olan naaşının çıkarılması için Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat vermesi gerekli. Kamuoyunun desteğiyle sesimi duyurmayı amaçlamaktayım" yazdığı ve 17 Temmus 2012 tarihinde başlattığı kampanyaya şu ana kadar 454 kişinin imza atarak destek verdiği kaydedildi.
YUNAN PİLOT 7 YIL SONRA ÖZÜR DİLEDİ
Olay, 8 Ekim 1996'da Sakız adası yakınlarında meydana geldi. Ege Denizi üzerinde günlük rutin eğitim uçuşu yapan Türk F-16'ları saat 14.50'de Sakız adası yakınlarındaki iki Mirage 2000 tipi Yunan Savaş uçağı ile karşılaştı. Yunan Mirage uçağındaki pilot Thomas Grivas'ın Türk F16'sının ateşleme sistemini kilitleyip, uçakta yüklü 'Magic' füzesini ateşlediği öne sürüldü. Pilot Yarbay Osman Çilekli son anda fırlatma koltuğu sayesinde kurtulurken, öğretmen Pilot Yüzbaşı Nail Erdoğan uçakla birlikte denize gömüldü. Olay,Genelkurmay yetkilileri tarafından it dalaşı sırasındaki 'kaza' olarak değerlendirildi. Şehit Pilot Nail Erdoğan'ın cesedi bugüne kadar çıkarılamadı. Olaydan 7 yıl sonra Yunan basınında yayınlananhaberlerde Yunanlı pilot Thomas Grivas'ın özür dileyen ifadelerine yer verilince, uçağın kaza sonucu değil vurularak düşürüldüğü ortaya çıktı. Olayın kaza olmadığı anlaşılınca Erdoğan ailesi Yunan hükümetine karşı AİHM'de 625 bin Euro tazminat istemiyle dava açtı. Erdoğan Ailesi'nin dilekçesini inceleyen AİHM3'üncü Dairesi, taraflara son delillerini sunması için süre verdi, daha sonra delilleri yeterli bulmayıp, tazminat isteğini geri çevirdi. Ailenin avukatı Mehmet Emin Keleş bir kez daha düzeltme istemiyle bu karara itiraz etti. - Muğla / Bodrum
HABER: Gl'n Talimat ehit Kzn Sevindirdi haberi İMZA KAMPANYASI AMACINA ULAŞTI İNANMAYAN ARKADAŞLAR UMUTSUZ ARKADAŞLARA DUYURULUR...

1019
% 1.6878

Arkadaşlar imza kampanyası ANA SAYFAYA sabitlenmiştir. En tepede kırmızı yanıp sönen jan janlı bir süsleme ile bülent abiye teşekkürler....

[FONT=inherit][FONT=inherit][FONT=inherit]Toplanan imza[/FONT]
1026
% 1.6994
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=inherit][/FONT]

Haydi mersin haydi izmir haydi malatya haydi tekirdağ saldırın memleket evlatları sinerji reklam ve konunun sabitlenmesi itibariyle birazda olsa herektte yükselme var arkadaşlar bilginize daha çok reklama ihtiyaç var sırada memurlar net hedefim hadi bakalım hayırlısı :) orayada sabitletirsek bülent abinin yaptığı şekil gibi süper olur bu işte 10 güne kopar sonrası çetin kardeşimize kalıyor.:)

1030
% 1.706

1031
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.7077

Sayaç günde 1000 kişi artsa bile iyi ama nirde :)

imzaldım vesayının artması için facebook sayfamda paylaştım sizde öyle yapın.

Teşekkürler cicikıs aynen yapıoz engel bile yedik :) sadece kendi sayfan değil girdiğin bütün forum site face tweet gruplarda yaparsan çok daha etkili olacaktır Teşekkürler...

1037
% 1.7176

Arkadaşlar şu sanatçıların köşe yazarlarının facebook ve haran sayfalarına birer reklam çakın ben çakamıom artık engeli bastılar:)

bugün gerçekten seri gidio 1 2 de olsa arka arkaya gelio hadi bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum...

ENGELLİYE ŞİİR

Kim, ben doğarken engelli olayım der.
Kim, ben evimi yardımla bulayım der.
Kim, ben oyunlardan geri kalayım der.
Her şeyi Allah takdir, eder kardeşim.

Engelli olmak, sonu değil hayatın.
Çok engelli var, zirvesinde sanatın.
Zor yaşamayı, hangimiz alır satın,

Engeli vardır, eliyle nakış örmez.
Engeli vardır, gözüyle gözü görmez.
Nice gören göz var, güzel özü görmez.

Ben çolağın oğluyum, babam çolaktır.
Kimi sağlaktır arzda, kimi solaktır.
Aşağılamanın sonu, hep helâktır.

Hem çolak adayıdır insan, hem de kör.
Engelim yok deme de, bu gerçeği gör.
Engelli için, nakış nakış sevgi ör.

Mustafa EROL
Manavgat / Antalya

1048
% 1.7358

onaylı imza 525:(((((

1051
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.7408

Toplanan imza
1051
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.7408

bu sayıyı görünce çok şaşırdım, sanırım emeklerin karşılığını yavaş yavaş alıyoruz ne mutlu...
gece 1de bin yapamadık diye üzülürken bir anda bu kadar çok ilerlemiş olması harika...
ben de bir sitede paylaşmıştım link yasak olmasına rağmen editörden izin aldım
bakalım inşallah bir an önce 60 bine tamamlarız

onaylı imza 525:((

Toplanan imza
1055
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.7474

Toplanan imza
1056
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.7491

Gönderdim , inşallah yararı olur.

inşallah bugun 1100ü görürüz diye hayal ediyorum da acaba çok mu şey istiyorum:confused:

Toplanan imza
1066
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.7656

arkadaşlar, ben diğer kampanyalara da imza atıp aynı zamanda bizim kampanyaya da destek olunsun diye yazıyorum siz de yapabiliyorsanız önce imzanızı atın sonra da en altta yorum yaz var, yorumunuzu yazıp gönderin
ben hem o kampanyayı desteklediğimi hem de bizim de desteğe ihtiyacımız olduğunu belirtiyorum sonuçta mutlaka işe yarar, o kampanyayı destekleyen bizimkini de destekler

Toplanan imza
1068
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.7689

Üst Alt