Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kadrolarının arttırılması için imza kampanyası..

İmzalaman okadar zor bişey ki yapcanız iş kampanya sayfasını açacaksınız, hemen imzala butonuna basacaksınız,isninizi yazacaksınız, yaşadığınız şehri şeçeceksiniz, mail adresinizi yazacaksınız,imzayı kaydet diyeceksiniz ooooo sonra hotmailinizi açıp gelen onay linkine tıklıyacaksınız çok uzun bi iş be arkadaşım ne gereyi var demi TÜRKİYE'DE burda bizim için değilde papua yeni gine deki kişiler için uğraşılıyor. Karınca bile bizden hızlı ilerliyor valla.

Bu gece 00.00 yani yeni güne değin hedef 1.000 kişi olsun hadi arkadaşlar çalışmaya.

[FONT=Trebuchet Ms]Toplanan imza[/FONT]
961
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.5917

gıdım gıdım gidiyor yaa.

öteki mail adreslerimi denedm ama kabul edilmiyor...

İmza kadar atanma olsaydı şimdi devlet memuruyduk bea

ben de yarına kadar hedef 1000 olsun demeye çekindim bu kadar yavaş ilerlediğini görünce...
ya facete sayfamda paylaşıyorum beğen butonuna basılıyor ama imzada bir fark yok
arkadaşlardan tek tek rica ediyorum da ancak öyle imza toplanıyor
ben de hiç kullanmadığım eski mail adresimle bile imza attım çoğalsın diye... ama işte yetmiyor:(

Toplanan imza
966
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6

Toplanan imza
968
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6033

Toplanan imza
968
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6033

Armut piş ağzıma düş la bu sitede ömss diye yırtınıp en ufak bir başlıkda destansı yorum yazan lavuklar nerde:))) hakkımız yendi diye bağıranlar nerde:)) kafalarını kumamı gömdüler acaba...

arkadaşın sağ olsun da ben de inan ki 1 milyar imza toplarım ama keşke ilgilenselerrrr nerdeeee ve neredeee o devlet türkiyeee??????ben de işitme engelli olarak girmeme ragmen atanamadım...

yaaaaa... benim bir arkadaşım var rica ettim direkt sayfasında paylaştı sağolsun hem de çok duyarlı biri ama yetmiyor toplumda duyarsızlık çok fazla... hala paylaşımlarımı beğenip de imza atmayanlar var sinir ettiler, sırf anlaşılsın diye linke tıklayıp imzanızı atın dedim onu da beğenmişler ama iş imzaya gelince kılı kıpırdamıyor insanların...
yaaaa şu 5.5 yaş çok erken başlığı bile yeni açılmış maşallah imzalar almış başını yürümüş

Toplanan imza
970
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6066

Ben ömss den önce kurumların kendi yaptığı sınav ile atanmıştım bence o zaman durum daha adildi niye diyecek olursanız hakikaten daha çok isteyen sınavları araştıran laf olsun diye girmeyenler atanıyordu benim gözümde ve yerleştirme oranları daha yüksekti, merakımdan soruyorum bu sınava kaç kişi girdi ve kaç kişinin ataması yapıldı net bilen varmı acaba?

Toplanan imza
971
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6083

Riera,
bu sınava 60 bin kişi girdi bir de kura ile atancakları sayarsak 100bin kişi falan toplamda... ve yerleşenlere bakıldığında, açılan 7778 kadronun ancak yarısı dolabildi zar zor:mad:

Toplanan imza
972
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6099

Kura ile atanacaklar derken onlar nasıl sınav kapsamı dışında anlayamadım konunun dışında olduğum için, oran çok düşük cidden tüm kadrolar dolsa bile oran baya düşük peki bunlar atanınca tüm kurumların % 3 kontenjanı dolacakmıymış.

kura olanlar biz sınava girenlerden bir ay sonra başvuru yaptılar onlar da alınacak kadroların içinde tabii... ilkokul ve ilköğretim mezunları kura yoluyla atanıyorlar
yüzde 3lük kısmı doldurmak için en az 20bin kişi istihdam edilmeli o da 2 sene içinde olcak deniyor ama bilmiyoruz tabii...
bu sınavla ilgili herşey muallak, hep bekliyoruz ve beklediğimize de değmiyor maalesef:(

Toplanan imza
976
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6166

Saat: 23:30
1000 kişiye son 23 kaldı...

Toplanan imza
977
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6182

Hım yeni yeni şeyler öğrendim güzel oldu bak gelişmiş ülkelere nazaran bu % 3 kontenjanıda zaten az biliyorsunuz değilmi gerçi biz onu bile dolduramıyoruzda oda ayrı çelişkiler ülkesi olduk.

Birkaç ülkeden örnekler.
Almanya :16’dan fazla işçi çalıştıran işyerleri % 6 oranında ağır özürlü istihdam etmek ya da 200 DM işçi başına aylık tazminat ödemek zorundadır.
Avusturya : 25’in üzerinde işçi çalıştıran işyerlerinin % 4’ünde özürlü istihdam zorunluluğu bulunmaktadır.
Fransa : 20’den fazla işçi çalıştıran işyerleri için % 6 oranında özürlü çalıştırma zorunluluğu ya da alternatif kanuni yükümlülüklerin yerine getirilmesi gerekmektedir. Örneğin, özürlülerle ilgili özel bir derneğe mali yardımda bulunmak gibi.
Hollanda : İşyerlerinde en az % 3, en çok % 7 oranında özürlü istihdamı zorunluluğu bulunmaktadır.
Yunanistan:İşyerleri çalıştırdıkları personelin % 8’i kadar özel kategorideki özürlüyü istihdam etmek zorundadır.

Toplanan imza
977
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6182

bu konuda sayısal veriler paylaşılmıştı bazı arkadaşlar tarafından...
bizde değil yüzde 3 yüzde 1 bile anca dolmuş yani aslında istihdam alanı açık olmalı ama... ama yani...

Toplanan imza
978
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6199

978
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6199

son durum karınca adımları ile ilerliyoruz.

8 sene oldu nerede ise kamuda çalışmaya başlayalı, hiçbirimizin hiçbirinizin tamamen sağlam insanlardan aşağı iş yapacağımızı düşünmüyorum, neden diyecekseniz hep masa başı işler atla deve değil ne engel olursa olsun bir insanın devlet dairesinde yapamayacağı iş yok gibi, bu nedenle aslında öncelik bu % 3 lük kadroya verilmeli ve sosyal devlet olunduğunun ispatı gerekli ama işte nerde.

979
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6215

Toplanan imza
979
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6215

Almanya'da ki akrabalarıma bile yolladım :D ya Denizli diye yada Almanya olarak işaretliyorlar şehri :) arkadaşlar facede msjla bütün arkadaşlarınıza yollayın benim yaptığım gibi :)

Gece yarısı 00.00 kadar 1000 olamayacağız anlaşıldı resmi kurumlarda çalışanlara yarın tatil gece takılırlar nette sabaha değin bari 1000 olsa herkese iyi geceler.

KAMPANYA
[FONT=Trebuchet Ms]
Toplanan imza[/FONT]

979
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6215

980
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6232

ben de Almanya'daki arkadaşıma söyledim
yani sınırları aştık ama bini aşamadık maalesef:(

Valla ya sınırları aştık 1000 i aşamadık

Toplanan imza
981
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6248

Denizli bastırıyor hadi Memleketim göster duyarlılığını :)

983
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6282

Arkadaşlar sadece imza atıp onaylamayın bütün forum site face tweet gibi sosyal paylaşım sitelerinde her gruba link atın daha faydalı olcaktır...

984
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6298

Tekirdağ Forever :)

985
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6315

Toplanan imza
986
Gerekli imza
60375
Tamamlanan
% 1.6331

facebookta geçici olarak paylaşımım engellenmiş:D

Gördüğüm kadarı ile imzalayanların % 40 kadarı maillerine gelen linki onaylamamış çünkü onaylanan imzaların karşısında mavi çerçeveli onaylandı işareti olması gerekiyor onayın geçerli olması için bunun içinde maillerin okeylenmesi.

benimde iki facem var birinde msj yasağı geldi msj atamıyorum :D ulen facebook bile engel oluyor engellilere :)

Yani inancınızı ve azminizi kırmak istemem ama aranızdan veya iyi bir engelli derneğinden bir kaç yetkili arkadaş tutup ilgili bakanlığa randevu alarak görüşmeye gönderseniz daha net sonuçlar alabileceğinizi düşünüyorum. Yine de yaptığınız işe saygı duyuyorum; en azından benim gibi oturmayıp bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz. Ne mutlu size. Umarım yolunuz açık olur.

Üst Alt