Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ne gibi halüsinasyonlar görüyorsunuz?

Corvo

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Kronik psikoz hastasyım ben anunnakileri,goblinleri,melek,şeytan vs gördüm. ya siz?

Psikoz hastasıyım halü görmüyorum bu sıralar

@Tyler D. Geçmiş olsun ben işitsel halü de duydum baya ama geçti yada büyük oranda azaldı diyelim görsel olarakta azaldı sadece geceleri uyurken mavi ışıklar görüyorum.

Karartı şeklinde gördüm.Evde yalnızken serbest dolaşıyorlardı.Odada yanlızken kapıdan izliyordu karartı.Dolapların arasından el çıkıyordu.Saydam şeklinde de oluyordu.Onların vücudu daha insan dışı olabiliyor.Karartı veya saydam halisinasyon pencere televizyon gibi bir yere temas edince genleşme sesi çıkıyordu.Uyku uyanıklıkta tamamen gözle görünür durumlar yaşıyordum.Sürekli karartı görüyordum.Bir keresinde bak napacağım sesi geldi arabayı vurduk.

O gördüklerinin onlar olduğunu nasıl bilebiliyorsun ? Annunaki diye bilimsel bir varlık yok, melek ve şeytan zaten uydurma, goblin desen filmlerde olan bir şey.

Mesela gördüklerinin fiziksel özelliklerine göre mi karar veriyorsun yoksa onlar mı kendilerini tanıtıyorlar ?

@Corvo

@Elijah Gözünün önüne renkli yuvarlak şekiller veya duman şeklinde ortalarında 3 gen var lazerli enerji duman şeklinde geliyolar tiplerinden anlıyorum renkliler ve canlı hareketli.İşitsel halü de görüntü yoktu.Birçok mitolojik varlığı gördüm en büyüğü Mavi kuştu anka olduğunu düşündüm ama araştırınca Thunder bird e daha çok benziyodu ek olarak serpent,cüceler,elfler,annunakilerden tek bir karakteri gördüm ismi Ninurta imiş araştırınca öğrendim ufo da gördüm tabak gri ve tabak şeklinde gözüme yeşil lazer tuttu 5-10 saniye kadar böyle..

@NewDay,
Gölge adamı bende gördüm @NewDay kapının arkasında camdan izliyodum koridorda gidip geliyodu hızlı hızlı korkutmuştu gerçekten geçmiş olsun.

Üst Alt