Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ne gibi halüsinasyonlar görüyorsunuz?

Corvo

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
5
Kronik psikoz hastasyım ben anunnakileri,goblinleri,melek,şeytan vs gördüm. ya siz?

Psikoz hastasıyım halü görmüyorum bu sıralar

@Tyler D. Geçmiş olsun ben işitsel halü de duydum baya ama geçti yada büyük oranda azaldı diyelim görsel olarakta azaldı sadece geceleri uyurken mavi ışıklar görüyorum.

Karartı şeklinde gördüm.Evde yalnızken serbest dolaşıyorlardı.Odada yanlızken kapıdan izliyordu karartı.Dolapların arasından el çıkıyordu.Saydam şeklinde de oluyordu.Onların vücudu daha insan dışı olabiliyor.Karartı veya saydam halisinasyon pencere televizyon gibi bir yere temas edince genleşme sesi çıkıyordu.Uyku uyanıklıkta tamamen gözle görünür durumlar yaşıyordum.Sürekli karartı görüyordum.Bir keresinde bak napacağım sesi geldi arabayı vurduk.

O gördüklerinin onlar olduğunu nasıl bilebiliyorsun ? Annunaki diye bilimsel bir varlık yok, melek ve şeytan zaten uydurma, goblin desen filmlerde olan bir şey.

Mesela gördüklerinin fiziksel özelliklerine göre mi karar veriyorsun yoksa onlar mı kendilerini tanıtıyorlar ?

@Corvo

@Elijah Gözünün önüne renkli yuvarlak şekiller veya duman şeklinde ortalarında 3 gen var lazerli enerji duman şeklinde geliyolar tiplerinden anlıyorum renkliler ve canlı hareketli.İşitsel halü de görüntü yoktu.Birçok mitolojik varlığı gördüm en büyüğü Mavi kuştu anka olduğunu düşündüm ama araştırınca Thunder bird e daha çok benziyodu ek olarak serpent,cüceler,elfler,annunakilerden tek bir karakteri gördüm ismi Ninurta imiş araştırınca öğrendim ufo da gördüm tabak gri ve tabak şeklinde gözüme yeşil lazer tuttu 5-10 saniye kadar böyle..

@NewDay,
Gölge adamı bende gördüm @NewDay kapının arkasında camdan izliyodum koridorda gidip geliyodu hızlı hızlı korkutmuştu gerçekten geçmiş olsun.

@NewDay,
Benim gördüğüm hiçbiri benimle konuşmadı sizinkiler konuşuyodu anladığım kadarıyla neler diyolardı nekadar sürdü bu durum ve devam ediyomu?

@Corvo,

Başlangıçta korkularım vardı.Onların üstüne gittiler.Her hangi bir kimlik veya nedene bağlı rahatsız olmuyordum.Korkuyu azaltıp bakış açısını değiştirince düzeldi.

Duvarlarda yürüyen siyah böcek gibi şeyler ve gölgeler ışıklar görüyorum. Kalabalık bir yerde özellikle toplu taşımalarda hayali bir insanı gerçek sanıp onunla konuşmaktan çok korkuyorum. Böyle bir takıntım var ne zaman düzelecek bilmiyorum.

Uzun bıçaklıları görüyordum.
Kocaman kocaman uzun bıçaklı adamlar.
Biraz azaldı ama deliliğim,biraz rahatladım. Okuyup üflediler.

Son düzenleme:
Bende de organik olmayan psikoz var fakat ses yada görüntü hiç olmadı,paranoya daha ağır basıyor.

@creatinonofworld,
Geçmiş olsun ne gibi şeyler duyuyorsunuz özel değilse paylaşırmısınız.

@Probiotic,
Geçmiş olsun.

@Mariachi,
Geçmiş olsun ışıkları bende görüyorum genelde mavi renkli. Umarım iyileşirsiniz.

@babakartal50,
Geçmiş olsun korkutucu olmalı okunduktan sonra geçmesi enteresan benimkiler kendi kendine azaldı dualar bir işe yaramiyordu.Halen arasıra gerçeklermiydi diye düşünüyorum ama hastayım oyüzden halüsinasyon olma ihtimali daha yüksek.

@Can1963, aşağılamaya çalışmışsınız ama dünya nüfusunun 4'te 3'üne akıl hastası demek daha büyük bir problem

@Corvo,
Teşekkür etttim dost.
sen de iyileşirsin umarım. Umutsuzdum ama ben okunup üflenmenn faydasını gördüm gerçekten.

Şizoaffektifim. Görsel, işitsel ve koku olarak her türlü halisünasyonları gördüm. Ayrıyeten cinleri görüyorum. Geleceği görebildiğim özel yeteneklerim olduğunu düşünüyordum bir ara. Şu an ilaç dozları en yüksek seviyede alıyorum. Çok şükür iyi oldum ama bir daha kötü olmayacağım garantiside yok.

Yakın zamanda Paligis ve Abilify'ı bırakınca Rexapin kullandığım halde 1 saat boyunca ses duymuştum. Başka insanların sesleriydi ve bana bir şeyler anlatıyorlardı. Ben de gerçek sanıp cevap veriyordum.

İlaçlara devam ettim hemen. Uzun zamandır benimle konuşan sesler duymamıştım, tırstım. 2 gece daha hafif bir şekilde duydum ve geçti.

Dün gece yine duydum. Bana bir şeyler anlatan ses ve bana seslenen ninemin sesi.

@Can1963,

ben psikoz hastası felan değilim ,kimin hasta olduğu belli, senin kafaya göre o zaman gelmiş geçmiş bütün peygamberler, tüm müslümanlar , müslüman doktorlar vs psikoz hastası o zaman , melek inanmak imanın şartıdır ,dinsizsiniz birde komik duruma düşüyonuz

Son düzenleme:
@Pickle, sürekli ilaç bırakıp kullanıyorsan iğneye geç bence. Kafa rahat iğneni vurulursun geçer gider. Sen de çok ilaç bırakan biri gibi duruyorsun.

Halusünasyon haricinde şizofrenik semptomların hemen hepsini yaşıyorum.

Bu yüzden teşhise atipik psikoz diyen doktorlar da var.

Bazen eşim kızım birer halüsinasyon mu diye düşünüyorum. Mesela her şeyi , ev işleri alışveriş ben yapıyormuşum ama olmayan eşim, var sandığım kızım yaptı sanıyormuşum gibi. Ay da bir buluştuğum arkadaşımı sadece acaba ben mi görüyorum gibi, mesela herkes onla konuşurken bana bakıyor. Ona bakan olmuyor. Bu arkadaşım hayali olabilir gibi. Üvey annem ve babam yıllar önce ölmüş , onların hayalini gerçek sanıyorum gibi mesela. İşyerinde beraber çalıştığım arkadaşım da hayalimde olabilir mesela. Her şeyi ben yapıyorum ama o yapıyor sanıyorumdur, onu sadece ben görüyorumdur.

@Emrekvk,

Adam ALLAH'a inanmıyor Melek de şeytan da kimmiş..? insanmış cinmiş dinmiş bilmem neymiş bunlar bu adam için toz zerresi bile değil hem öyle birşeyler yok.
Sadece adamın ( Elijah ) ensesinden tutup "YAZ ULAN!" diyen iblis var :D

ben ömrümde hiç ses falan duymadım halunisyanda görmedim iyiyim çok şükür

Sesler konuştuğunda bana hitaben konuşuyor başka biri gibi. Dün yine duydum.

@Pickle,
sen duyuyprsun, bana görünüyorlar. çok korkunçlar ama azaldı görünmeler.
biz delimiyiz yoksa?
deli deli kulakları küpeli.

Üst Alt