Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ne gibi halüsinasyonlar görüyorsunuz?

Cedrina 600mg, rexapin 30mg almaya başlayınca bende halisünasyonlar kesildi

Bende halüsinasyon duyduğumu sanıyordum meğerse tinnitus imiş duyduklarım .

• Üzgün
Reaksiyonlar: Mara
@anonymous,

Gördüğünüz cinlerin tipleri renkleri ve şekilleri nasıldı? Geçmiş olsun

@Pickle,

Bende paligis kullanıyorum geçmiş olsun. İşitsel olarak bende bazen telepati yapıyomuş gibi kendimi bi konuşma içinde buluyorum bazen ve istemsiz sonra fark ediyorum ama olduğu sırada çok kaptırıyorum kendimi uyuz birşey

@babakartal50,

Kontrolsüz hareketler ederek farkında olup yada olmadan birilerine veya kendine zarar veriyorsan deli sayılırsın. Böyle bir durum yoksa deli değilsin.

Bir kere uzaylıya benzer bir cisim gördüm evde. Bundan başkada siftahım yok gibi.

@Corvo,
Doğrusu hayal mayel hatırlıyorum ama gördüğümün farkındayım. Unuttum ne yaptığımı şimdi.

O zamanlar NORODOL ilaçı kullanıyordum. O ilaç kesilince tekrar görmedim.

Çocukken uykuda iken "orman koruma memuru" bana tokat atmıştıdı. Rüyamda ama gerçek gibi hissetmiştim.

Varlıklar görüyorum doktora bunu şikayet ettiğimde kronik psikoz teşhisi koydu paligis kullanıyorum düzenli.Gözlerime bastırınca varlıklar görüyorum benim gibi birileri var mı?yani gözlerine bastırınca varlık gören?

Hastanede yattınızdı. Ne kadar süredir böyle bir durumla karşılaşıyorsunuz

Yatmadım 3 yıldır devam ediyo nokta nokta ışıklarda görüyorum karanlıkta daha çok belirgin oluyo acaba 3. Göz falan mı diye düşünüyorum bukadar saçma bişi olamaz çünkü geçmiyor

Ne tür ilaçlar kullanıyorsunuz? Size bu olaylar güncel yaşamanız da ne tur etkiler yaratıyor

Tek ilaç kullanıyorum belirttiğim gibi paligis şizofrenide kullanılıyormuş.Bu durum beni daraltıyo çünkü bi çözümü yok çok fazla soru işareti doğurdu kafamda inançla ilgili düşüncelerim değişti yalnız olamadığımı hep bi varlık izliyor olduğunu gördüğüm için rahat olamıyorum tetikteyim sürekli huzurla yatamıyorum aşırı sinir bozucu heryönden

Genelde ruh haliniz nasıldır? Çalışıyormusunuz emeklimisiniz? Yada okul filan varmı?

@Corvo,

göze baskı uygulayınca zaten herkesin gözü önünde basit ve anlamsız şekiller belirir. Sense anladığım kadarıyla bu şekillere bir anlam yüklüyorsun hastalığından sebep.

yok dümdüz varlığı görüyorum net yani benzetme değil bulutlara bakıp anlam çıkarmak gibi değil yani.

Anladım. Açık psikoz ama o göze bastırmanın bunu kolaylaştırdığı da belli. Doğru ilaç ve dozu bulana dek düzenli doktor kontrolüne devam etmelisin.

Siyah noktalar veya beyaz parıltı mı oluyor.Gözdeki maytlar veya bakteriler olarak geçiyorlar.Gözlük kullanıyorsa lekelerde arttırıyor.Siyah noktalar mı siyah yumruk kadar bir nokta mı?

Üst Alt