Yazdıklarımı sildim çünkü senin gibi anlama kapasitesi olmayan bir adam yüzünden banlanmak istemedim.
Sana burada bak kaç kişi birden aynı şeyi söylemiş, sırf ben en az 2-3 defa aynı şeyi tekrarlamak zorunda kaldım, Ben yaptırdım iq testi sıkma sen canını, ilk okula başlamadan önce yapmışlardı, bana gösterdikleri şekillere 6 yaşında üçgense üçgen, dörtgense dörtgen cevap verebiliyodum, gerçi buna bile gerek yok, anlatılanı anlayıp papağan gibi aynı saçmalıkları tekrarlamadığıma göre herhalukarda senden 1-0 öndeyim demektir.
bir insanın diğerini sevmesinin, kabuletmesinin engelle-sağlamlıkla hiçbir alakası yoktur, zaten ikisi de sağlam insan lar olsa biri diğerini kabuletmese diğeri kendisini yırtsa da fayda etmez dahi çocuk, bak bu basit mantığı bile kuramıyorsun.
Sana Pozitif ayrımcılıkla, eşit bireyler olmak arasındaki farkı artık bu kaçıncı anlatmak zorunda kalışım bilmiyorum, benim çevremde sağlam insanlarla evlilik yapan birçok engelli var, onlarla evlenen insanlarsa lütfetmediler, bunu nerden mi biliyorum? bunlardan birtanesi benim Annemin dayısının kızıyla evlenen eniştem, diğerlerininse önemli bir çoğunluğu arkadaşım, bazıları bir şekilde tanıdıklarım.
Sen burada konuşuyorsun ama boş ve ne dediğini bilmeden elmalarla-armutları birbirine karıştırarak konuşuyorsun.
Ben bugüne kadar hiçbir şekilde duygu sömürüsü yapmadım, böyle saçmalıklara da her mecrada karşı çıktım, benim yapıma-kişiliğime aykırı böyle şeyler.
Beynin almadıysa bir daha söyliyim, engelli haklarının birçoğunu kullanmıyorum, ama kullanmış olsam bile bunun bu konuyla hiç mi hiç alakası yok, Çünkü pozitif ayrımcılığın varoluş amacı dezavantajlı grupları diğerleriyle fırsat eşitliği çerçevesinde denk hale getirmek gayesini taşır.
Yani Sosyal devlet/Refah devleti disiplinini oluşturanlar bunu yaparken lütfetmek gibi angutça bir yaklaşımla değil fırsat eşitliği çerçevesinde konuyu ele almışlardır.
Bak anlamaya niyetin yoksa beni uğraştırma.