Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atananlar isimler ulaştı. Evrakları teslim edebilirsiniz

Engellilik durumuna bağlı yer değişikliği
MADDE 39 – (1) İlgili mevzuatına göre alınan sağlık kurulu raporunda en az yüzde kırk oranında engelli olduğu belirtilen memurlar ile ağır engelli raporlu eşi veya bakmakla yükümlü olduğu birinci derece kan hısımları bulunan memurlar engellilik durumundan kaynaklanan gerekçelere dayalı olarak yer değiştirme talebinde bulunabilir.
(2) Bu kapsamdaki talepler bu Yönetmelikte yer alan kısıtlayıcı hükümlere tabi olmaksızın Başkanlığın kadro imkânları ve teşkilat yapısı dikkate alınarak karşılanır ve bu haktan bir defadan fazla yararlanılamaz.
(3) Memurun kendisinin veya birlikte yaşadığı eşi ve bakmakla yükümlü olduğu çocuklarının engellilik durumunun tedavisi sebebiyle yer değişikliğini talep etmesi halinde, yer değiştirme suretiyle atama yapılacak yerin, memurun ve bu fıkra kapsamındaki yakınlarının engellilik durumuna uygun olması esastır.
(4) Engellilik durumu devam ettiği sürece isteği dışında memurun yeri değiştirilmez. Engellilik durumu ortadan kalkan memurlar hakkında bu Yönetmelikte yer alan diğer hükümler uygulanır... Adaylıkda falan olmaz diye birşey yazmiyor.bizde MEB deliler gibi yaşadığımız ili talep edebilirmiyiz

arkadaşlar evrakları teslim etmek için kazandığım şehre mi gitmem gerekiyor yoksa bulunduğum şehirden gönderebilirmiyim

Ben dilekçeyi imzalayıp tarayıcıdan taradıktan sonra mail ile kuruma attım dilekçenin kendisini de kargo ile yollayacağım.. sonra ne olur bilmiyorum. Konuştuğum şahıslar adam akıllı birşey söylemiyorlar. Bakalım hayırlısı. Dediğiniz gibi okulu kendimiz seçiyorsak benim evime 50 metre mesafede bir ilkokul bir ortaokul bir de lise var. Üçüde yanyana :) onların adını veririm artık..

İstanbul meb'e evraklarını teslim edenler..?

Arkadaşlar istanbul meb e evraklarını teslim eden var mı ?

bulundugumuz ıl ve ılce de calısmak ıcın dılekce ıstoyrlar. dılekcesını gonderen arkadaslar nasıl bır dılekce yazdıklarını paylasabılırler mı acaba

[SIZE=2]Başına niğde il milli eğitim müdürlüğüne diye yaz.
Altına sağ köşeye tarih at. Sonra onun altına
2015/1 Ekpss yerleştirme sonuçlarına göre müdürlüğünüz bünyesine hizmetli personel olarak atanmış bulunmaktayım. Engelli kamu personelinin bir defaya mahsus istediği şehir ve ilçeye atanabilmesine olanak sağlayan karar çerçevesinde, tarafınızdan Mersin iline bağlı bilmem ne ilçesinde göreve başlamak üzere tayin işlemimim yapılmasını arz ederim. De.. ondan sonra sağ alt köşeye adını soyadını yaz imzanı at sol alt köşeye de adresini telefonunu ve tc numaranı yaz.
Sonra onu tarayıcıda tara ve fotosunu atama51@meb.gov.tr adresine yolla. Elindeki dilekçeyi de kargo veya posta ile niğde il milli eğitim müdürlüğü (atama şubesi) merkez/niğde adresine yolla. Ayın 5. de bakanlığa yollayacaklarmış dilekçeleri.. bugün hallet bence..
Ben aynı işlemi yaptım bugün..[/SIZE]

teşekkür ederim ankiloz, çok saol bugun gonderecegım bende

Arrest kardeşim bütün meb için geçerlimi bilmiyorum. Benim konuştuğum görevli bana o şekilde söyledi. Bize gelen evrakları 5.de yollayacağız ondan sonra bakanlık yeniden atama kararı yazıp atanmak istediğiniz şehrin il müdürlüğüne gönderecek siz de orayı arayıp isminiz gelmiş mi gelmemiş mi sorarsınız ona göre evrakları oraya teslim edersiniz bu da takriben 10 gün sürer dedi..
paranoya onlardan ses çıkmasını bekleme sen ara sor yoksa onların ses çıkarmasını beklersen geç kalabilirsin..

ankiloz

tamam dostum eyvallah valla ben kendı atandıgım ilin mem aradım benım ulasamadıgım 35 kısı var dedı bayan ve dilekçe vermezlerse hakları yanacak arıyorum telefonu acmıyorlar dedı sızıde aradım dedı halbüsem kımse aramadı benı sız arayın onları beklemeyın

ben aradım urfa mebi dedi evraklar belli oldu dedi ama memleketinizde kalmak istiyorsanız dedi fax çekin dedi buraya gelmenize gerek yok dedi evrakları memleketinize teslim edersiniz dedi

Arrest bende aradığımda aynısını söyledi görevli. Dün sizi aradık ulaşamadık dedi. Dediğin gibi arayan falan yok yalan söylüyorlar. Benim telefonum 24 saat açıktır kesinlikle kapatmam. Ne diyelim söylenecek bişey yok..

bu gun gıttım evrakları teslım ettım .bır kaç kağıt ımzalattılar ve bız sızı arıycaz aradıgımız zaman gelırsın dedıler.ve daha önce çalışşmışsan bır yerde o sıgortaların dökümünü getır dedıler neden bılmıyorum hakkımızdan hepımız için hayırlısı olsun inşallah.

Kaç günlük sigortan var ona bakacaklar o günleri sayı olarak senin hanene yazacaklar.

kardeş 15 yıl ful sıgortam var emekılılık şartım deyışırmı senelık ızın hakkım kaç gun olur bılgın varmı.

Bu ggün evrakları Kastamonu MEB teslim ettim.Temmuzun 20 sinde iş başı yapmış olacagımızı .....

söylediler

pasinii

Dun bende bursa MEBe evrakları verdim en geç ayin 10 na kadar is yerinden çıkışını al ne is yaptığına dair yazı getir dediler bide mal beyanı evrakı doldurttular biz sizi arayacagiz en geç 15 gün içinde dediler hangi ilçeyi secersin diye sormadilar

meb e evrak teslim eden arkadaslar evrak lıstesıne nereden ulastınız bılgı verebılırmısınız

hangi ile ataman yapıldıysa o ilin meb sitesini gir 👍

arkadaşlar ösym de ki mail adresinize geliyor belgeler takip edin

meb ayın 19 son diyor 👍

bişi soracağım ben

evraklarını teslim edenler banka hesaplarını açtınız mı?
hemen açmalımıyız

Ben de bu gün bulunduğum ilde ki Milli Eğitim Müdürlüğüne istenilen belgeleri teslim ettim, evime yakın okulların ismini verdim...Hayırlısı olsun hepimiz için :)

fatma20
Evraklari teslim ettin ama tasra hangi ilce belli değil her ilce farkli banka ile anlaşmalı olduğu icin ona göre hesap acilacak

raaamis

Amin..

Üst Alt