Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atananlar buraya..?

Bazen aramadıkları da oluyor arkadaşlar. Siz 2-3 günde bir arayın durumu sorun. Yaşadığı şehirde kalmak için dilekçe verenlerin işi atama tarihinden itibaren 1 ay ile 1,5 ay arasında biter. Biz 28 mayıs'ta atandık 7-8 temmuz'da iş başı yaptık.

İstanbul meb sayfasında duyuruların olduğu bölümde istanbulda kalmak için atandıkları illere dilekçe verenlerin kendilerine istanbul mebe ulaşan dilekçelerden isim listesi yapmış eklemişler. Ararlar diye düşünüyorum telefon ile o kadar evrak aldılar sonuçta olmadı aranıp sorulabilir sürecin aşamasını öğrenmek için.

İstanbul meb bana verdiği net tarih 25 ocak acele etmeyin.

bende birden panik olmuştum tşkler arkadaşlar evrakları falan teslim ettim diye yorum yapan arkadaslar var bende ne oluyo diye düşündüm evt banada 1 ayı bulur demişlerdi

Evrakları teslim ettim ama geriliiyorum biraz, reddederlerse falan diye.Aksilik çıkma ihtimali var mı?Bir de sık sık arayın demişsiniz de atandığım ilin milli eğitimini mi (Tekirdağ) yoksa atanmak istediğim ilçenin mi?(Tekirdağ/Çerkezköy)

İl milli eğitimi arayın. Onlar işlemleri yapıp ilçeye bildiriyorlar.

15 ocaktan önce işe başlarsanız süper olur 1 derece de alırsınız. Şimdi bilmiyorsunuz ama çok faydasını görürsünüz.. Sürekli baskı kurun arayın 15 inden önce göreve başlayalım diye 1 dereceyi bizde almak istiyoruz deyin..

En son 2005'te vermişlerdi 1 derece. Kendi ilinde başlayanlar yetişebilir ama dilekçe verip yaşadığı yerde kalmak isteyenlerin yetişeceğini sanmıyorum.

2005 ten sonra işe başlayan herkese 1 derece verildi. 15 ocak 2016 tarihi itibari ile çalışanlara verilecek.. 16 sında iş başı yapar ise 1 derece alamaz..

Meraba bnim sol gözüm kör yüzde 32 rapor veriyorlardı 8 ay önce trafik kazası geçirdim çenem elmacık kemiğim kırıldı ameliyatla düzelttiler 7 8 tane vida taktılar sadece göze 32 veriyorlardı bu kiriklarla yüzde kaç rapor verirler

bugun istedeğim il milli eğitime verdim evraklarımı ilçeye göndericez dediler bu hafta olur pazarteside iş başı yaparım diye düşünüyorum bende

Kardesim ben 2015 haziranda başladım 13-3olarak derece falan görmedik bu bir dereceyi kime verdiler acaba....

Arkadaaslar ben trabzona atanmistim dilekce ile antalyayi istedim bugun evrak teslimine gittim mili egitim.mudur yardimcsiyla baya bi sohbet ettik seni cok sevdim burdan baska biyere atamani yapmam diyerek beni il milli egitim mudurlugune bilgisayar islerine verecegini soyledi evime biraz uzak ama sizce okullarmi iyi olur il mudurlukmu?

sevdiyar,
İlde kal derim daha rahat edersin benim görüşüm.. İbrahim DEMİR kardeşime de çok slm söyle şuan askerde ama gelince görüşürsünüz büyük ihtimal..:)

Offf beklemekten nefret ediyorum ve hiç kimse de net bir şey söylemiyor.

Meb'e atananlar ne zaman göreve başlar bir yardım istiyorum.

15 ocakta ihbar sürem doluyor ve şu an çalıştığım iş yerinden ayrılacağım.

15 ocağa kadar göreve başlayabilir miyiz?

Arkadaşlar mesela kulak sorunu olupta telefonla konuşayamayan birine nasıl haber verebilirler ki, yada kulak sıkıntısı olanı meb de iş verirler mi?..

evraklarını teslim etmednmi ferdi başlarsın artık 1 hafta içinde

officer

[FONT=sans-serif]hocam merhaba, ben başka ile nakil aldırmadım istanbulda göreve başlayacağım fakat, bu dediğin olayı tam anlayamadım.[/FONT]

[FONT=sans-serif]1 derece olunca ne oluyor? nette dereceleri araştırdığımda her yıl derece yükselirsiniz yazıyor aralarındaki farkı anlayamadım.[/FONT]

[FONT=sans-serif]detay verebilirmisiniz?[/FONT]

a.s ilker abim unutmayacağım slmını merak etme tşk

QuitsatzHADERAH her yıl derece değil kademe yükseliyor. 3 kademe 1 derece demek. 15 ocak tarihine kadar göreve başlayanlar 3 yıllık bir sıçrama yapacaklar. Mesela benim kadrom şuan 12/2, 15 ocak'tan sonra 11/2 olacak. Yani 3 sene sonra yükseleceğim kadroya 10 gün sonra yükselmiş olacağım inşeallah. 15 ocak'tan sonra göreve başlayanlar ise bu sıçramayı yapamayacaklar. Bu derece verme olayı en son 15 ocak 2005 te olmuştu. Bir daha olur mu, olursa ne zaman olur Allah bilir.
nuri3558 sen atandıktan sonra sana uygun bir iş bulurlar merak etme.

12/2 kadro ile 3.dereceden vergi indirimi alıyorum. Evliyim 2 çocuğum var ve eşim çalışmıyor. Ne kadar maaş alırım.

28 Aralıkta evrakları teslim ettim. Ne zaman göreve başlarız.

ferdibiber,
Hizmetli mi? Memur mu ? Çocuklar kaç yaşında, göreve başlamanız ise en kısa zaman da olacaktır. Takip edin 15 inden önce başlamaya bakın

Hizmetli kadrosu abi. Çocukların birisi 10 diğeri 5,5 yaşında. Ayrıca hemen hergün arıyorum il milli eğitimi ama hala kararnameler gelmedi diyorlar. Abi ne kararnameymiş çıkmadı daha yaa. Keşke 15'inden önce başlasam 3 yıllık sıçramayı 3 günde yaparım ne iyi olur.

ferdibiber,
Meslek lisesi mezunumunsun sen 12/2 den başlıyorsun. Teknisyen de olabilirsin kurum içerisinde unvan sınavı yapılır ise ben bu sene geçtim teknisyenliğe..
Maaşın ise 2400 civarı olur diyorum

Ticaret Meslek Lisesi mezunuyum. Teknisyenlik için ne kadar çalışmış olmak gerekiyor.

Üst Alt