Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kronik Hepatit B, kalp ve hipertansiyon hastasıyım. Hangi oranda rapor verilir?

kiyasettin

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Asandan Aorta genişleme(4.3cm)
Aort yetersizligi 2.derece
Mitral yetersizliği 2.derece
Sol ventrikul diastolik disfonksiyonu:Evre 1.
Normal sol ventrikul sistolik fonksiyonu.
EF:%60
Yukarıdakiler Ekokardiografi ile ilgili sonuçlararim.
EKG:Normal
Ayrıca Hipertansiyonum yüksek çıktı, Büyük:160 Küçük:105 doktor hipertansif bir ilaç yazdı ve kullanmami söyledi.

Kkronik hepatit B hastasiyim, biopsi sonucu orta şiddette kronik hepatit B aktivitesi 6 senedir antiviral baraclude kullanıyorum. KC biopsi sonucum. 3 ayda birde kontrollerime gidiyorum.

Ishak Hai:8 Fibrozis skoru:4 Kronik B hepatiti orta şiddette aktivite Portoportal ve portosantral fibroz septa oluşumu

Bu durumda vergi indirimi için kurula basvurursam yüzde kaç rapor alırım.

Kronik hepatit hastası ilaç tedavisi görüyorsa rapor verilirmi

Kronik hepatit eğer karaciğerinizde tutulum var ise yani fibroz vb. Biyopsi sonucuna göre %15 ile başlar evresine göre %90 a kadar gider. Laumuvidin 100 mg içerikli ilaç kullanıyorsanız oran verilmez.

Ishak Hai :8 Fibrozis skoru:4 orta şiddette hepatit b aktivitesi portaportal ve portasantral fibroz septa oluşumu bu piopsi sonucu ile 6yildir Baraclude ilaç kullanıyorum.3ayda bır kontrolum var.rapor alabilirmiyim yardimci olurmusunuz,bir pratisyen hekim alamazsin ilaç tedavisi görüyorsun dedi ama mevzuat öyle demiyor arastirdigima göre

Yyukaridaki durumum bu bilen arkadaslarin yardimini bekliyorum.2013 te ilaca direnç kazandım Baraclude 05 miligramdan,1miligrama çıkarıldı.

Mitral ve Aort yetersizliği

Bazen carpintim oluydu birde çok çabuk yorulduğumu hissediyordum,buna istinaden kardiyolojiye randevu aldım.Ekg,Eko,ya girdim Asandan Aortta genişleme (4.3cm) Aort yetersizliği 2.derece Mitral yetersizliği 2.derece Sol ventrikul Diastolik Disfonksiyonu Evre:1 Sol ventrikul Sistolik fonksiyonu:Normal EF:%60 EKG:Normal Ayrıca Hipertansiyonum tespit edildi doktor hipertansif bir ilaç yazdı,ve tansiyon cizelgesi verdi 2 hafta sonra gelmemi söyledi. Bu sonuclara göre Heyete basvurursam yüzde kaç oran alabilirim.Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaslarimin yardım ve desteklerini bekliyorum

Üst Alt