Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanleri Kurumu'na kimler yerleşti?

Arkadaşlar aranızda hiç sağlık ocaklarnı tercih eden varmı
Hastaneden daha sakin daha rahat gibi. yada sağlık ocakları alım yapıyo mu bi bilginiz varmı

Merhaba ne zaman açıklandı sıraylamı oluyor nereye başladınız?

Branş Tekniker olarak atandım girdim çalışmaya başladım hayırlısı.

SARUHAN BEY
Bende 4 senedir TKHK de tekniker olarak çalışıyorum. İsminiz ÇKYS'ye düştüğünde zimmet sorgulamada adınız görünecektir. Acele etmeyin bence er geç olur. Benim ismim 4 ay sonra düşmüştü sisteme.
Huseyin6
Hangi kurumdasın acaba, ne teknikerisin?

Merhabalar arkadaşlar TKHK makine teknikeri olarak atanıp göreve başlayan varmı artık yeter yani beklemekten krize gireceğim...

Ben boluya atandım makine teknikeri olarak bu ikinci haftam ismim zimmette hala yok. Atandığın ilin birlik sekreterliğini ara bizleri örnek göstererek işe başladılar ve zimmette ismimizin olmadığını söyleyerek bir sor derim. Ancak güvenlik soruşturması yapıyorlarsa bilemem! Hayırlısı olsun

Saruhan bey sizde siirte kaliyorsunuz galiba bende siirteyim ayni durumu yasiyorum iletişim e gec benimle gardaş yardimci olalim
Birbirimize 0543 301 1005

Kamu hastaneleri önemli duyuru 😎

Arkadaşlar TKHK web sayfasında atamalarla ilgili önemli bir duyuru yapılmıştır,önemle duyurulur

Tkhk duz memur olarak atanan goreve baslayan arkadaslar varmi

arkadaşlar tkhk internet sitesinde ilan yayınlandı güvenlik soruşturması formunu bilgisayardan doldurup 2 adet nüsha eşliğinde daha önce verdiğiniz evraklarınızı verdiğiniz genel sekreterliğe teslim edeceksiniz formunaltında mutlaka bilgisayardan doldurulacaktır yazıyor.ayrıca resim olacak.ve ilanda sekreterliklere evrakları ivedilikle(acil biran önce) genel merkeze aps kargo vs gönderilsin yazılmış yani tarih yok biz evrakları teslim edenler için ama erken verirsen işleme konur ben yarın hemen verecem .arada bir tkhk sitesini takip edelim .

hergün yeni bişey çıkarıyorlar son anda bazı değişiklikler yapıyorlar

herkes halinden memnun hala biz atanmadık artık yorum yazan da kalmadı

valla ben en son dün ankara tkhk gittim.dedimki soruşturma formunu verdim hemen inceleme başlar mı yoksa belirli tarihe kadar beklenir mi dedim .kurum başkanının insitiyafinded dedi.ister herkesi toptan yada tektek evrak soruşturması yapılır dedi ama ben kafadan ocak ayına kadar beklemeyi göze aldım.çünkü 15 gün sonra deyip olmayınca moralim bozuluyor.ayrıca 31 ekimde kurumdaydım bana o gün soruşturma yapılacak 15 gün sonra yokla dediler.ama 15 gün sonra daha evrakları yeni verdik.ordaki insanlarda elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı.onlarda bana iyi haber vermek ister mutlu olmayı ister elbet.ben haftada 1 ankaraya gidecem.zaten ankara tedaviye gidiyom.oradanda yoklarım.merkezden duyduklarımı buraya yazarım inşallah.

@ rambellek @ verdiğin bilgiler için teşekkürler.merakla bekliyoruz inşallah uzatmalar daha fazla...

Bu güvenlik soruşturmasından öne bimer e şikayet de bulunmuştum cevap geldi

Başvurunuz incelenmiştir.

676 sayılı KHK'nin 74 maddesi ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun Devlet Memurluğuna alınacaklarda aranan genel şartları belirten 48. maddesine eklenen "Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak" hükmü ile Devlet Memuru olabilmek için adayların güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırmasının yapılması gerekmekte olup anılan hüküm gereği güvenlik soruşturmanız ve/veya arşiv araştırmanız yapıldıktan sonra tayin işlemleriniz değerlendirilebilecektir.

Bilgilerinizi rica ederim.

Arkadaşlar bu güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması çok mu sürer,yani süreci nasıldır,çok bekler miyiz ???

İşgüzarlık bu yapılan ve işlerini savsaklayan memurların halt yemesi bugüne kadar tatil günlerini hesaplamak yerine işkerini yapsalardı bizler şimdi bu durumda olmazdık dahası var yalakalık olsun diye bizide soruşturmaya alan kurum başkanı denilen varlık insiyatif kullanma hakkına sahip deniliyor milletin ekmeğiyle oynuyor ve sadist olduğuna inanıyorum ben bu adamın zevk alıyor kesinlikle topluca allah belalarını versin

Merhaba arkadaşlar nasılsınız, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formunu gönderdiniz mi ve bi haber alan-soran yok mu ??beklemek sinir bozuyor artık gerçekten...

Arkadaşlar İsimlerin zimmete düşmesi konusunda bi haber alan yok mu, aylar geçti...??

Tkhk ana merkeze gittim.formu verdim.guvenlik sorusturmadi 1 ayda surebilir 3 ayda dediler.ve bu arada normal saglik memuru atanacaklardan da istemisler .bir tane hemsireyle karsilastik.onlarla bizimki birleseceginden biraz uzun surebilir.uzun surmesi umru.da degil yeterki sorun cikmasin.zaten aralikt geldi engelli maasida alcaz.sorun yok benim icin

arkadaşlar bir yanlışlık olmasın.güvenlik soruşturması formunu biz illerde bulunan kamu hastane genel sekreterliğine teslim ediyoruz.oradaki bir yetkili onaylayıp,imza tarih vs ,personel türüne göre(memur,hemşire,tekniker vs...)kargo,ups,veya aps ile tkhk başanlığına gönderecekler.hatta ben 11 kasımda teslim ederken,öğleden sonra zaten ankaraya gidecem ben göndereyim mi dedim.onlar hayır biz göndereceğiz dediler.zaten tkhk sitesindede bu şekil ilan edilmiştir.karıştırmayalım illerde bulunan tkhk il genel sekreterlikleridir.ankarada da bu sekreterliklerden 3 adet var.tkhk başkanlığı evrakların toplanıp ,atama kararlarının onaylandığı balgat ziayabey deki başkanlıktır.yani kimse bireysel elden teslim etmeyecek.ikametgahındaki sekreterlik güvenlik formunu teslim alıp onlar gönderecek.ayrıca güvenlik ve arşiv yönetmeliğine göre, güvenlik soruşturmaları en geç 60 gün,arşiv araştırması 30 gün içinde tamamlanır.yazıyor yönetmelikte herkese kolay gelsin.

Bi haber alan yok mu arkadaşlar bu İsimlerin zimmete düşmesinden ???

Selam arkadaslar bana bugun eve kagıt geldı raporumda calısamıyacagı ısler bostu onu ıstedıler benım gıbı olan var mı kımseden bırsey ıstendımı?

Üst Alt