Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanleri Kurumu'na kimler yerleşti?

Arkadslar stres sknti yapmayalim insallah bse ckmaz. Yuzlerce kamu hast kurumuna atanan var sadce bi kisi arandm dio. Herkesten isteselerdi simdiye aramislardi. Ki oyle bsey isteseydi evrak duyuru ksmnda yazarlardi. Bu arananlar tahminimce engel durumuna gore araniyor. Engel durumu calismaya engel teskil ediyorsa yeni rapor istemeleri dogal.

Aynen arkadas ben dıyarbakırdan aldım evrak vermeden once burdan okudum rapor aldıgım yere gıttım heyet doktoru bana aynen soyle dedı bız oraya ısdıhdamada calısmyacagı alana da bırsey yazmıyoruz eger kurumun senden calısabılırlık raporu ısterse gel calısabılır raporu verırız dedı yanı memur olabılır veya saglık personelı olabılır dıye sımdı bız kıme gore haraket edelım

Ben sinopa atandi diyetisyen olarak. Benimde istihdam ve
Calisamayacagi isler kismi bos. Ben rapor cikartigimda bu kisimlarin doldurulmasini istemistim internetten okumustum boyle bseyler.ama memur gerek yok sadece engel durumu kismina bakiyolar sorun yok dedi. Bir sorun cikarsa da duzeltilir sonucta hakkimizi elimizden alamazlar bence.

Gulsah hanim bende sinopa atandim kamu hastaneleri laboratuvar teknikeri sinoplumusunuz?

Sağlık bakanlığı ÇKYS formatında değişiklik yapmış ismi ÇKYS de çıkan var mı ?

Arkadaslar evrak verıp herhangı bı durumdan aranan var mı

Arkadaşlar bn Zonguldak khk na atandim ama yerim belli olmadi ne yapmam lazim acaba

Bu nasil istir arkadas ankara tkhk yi ariyorum 10 farkli numara cevirdim cevap veren yok.

Bu nasil istir arkadas ankara tkhk yi ariyorum 10 farkli numara cevirdim cevap veren yok.

Clmapo kardeşim gorusebildin mi

Ne soracaksın kuruma?

Radtek21 yok kardes gorusemedim. İsimlerimz ne zaman duser ne zaman baslariz falan soracaktim.
Büyükustaerdogan isimlerin zimmette gozukmesi icin erken dha baksaniza bikac arkdasi aramislar rapor yeniletmeleri icin

Arkadaşlar şimdi kamu hastaneleri kurumu'ndan yeni çıktım. Kurumdaki memur ekim 15 e yetiştirmeye çalışıyoruz 15nden sonra sisteme düşmeye başlar buradan da bilgi alabilirsiniz dedi. Biraz daha sabredeceğiz yani. Az kaldı artık.

Cok sıkıldım ama bir an once acıklanson artık ya uyuyamıyorum stresten

ares personele sağlık kurulu raporuyla alakalı soru sordun mu

Yok öyle bir soru sormadım.evrakları teslim ederken detaylı kontrol etmişlerdi, raporu, diplomayı ve ddiğer evrakları..

peki sizde çalıştırılamayacak işler ve istihdam işaretlimiydi ares

Herkesten istenecek olsaydi simdiye istenmisti diye dusunuyorum

valla her kafadan bi ses çıkıyor kime inanacağımızı bilmiyoruz kafamız çok karışık

Benim raporumda istihdam yazılı ağır bedeni faaliyet gerektiren işlerde çalıştırılamaz ibaresi yazılı! Evrak teslimine bir sorun veya eksik yok demişlerdi

ares1924 kardes sende sorun ckmaz. Onlarin istedigide o istihdam isaretli olcak calistrlmyacagi alanlar dolu olcak

ya zaten sistemin saçmalığı başvuru yaparken zaten bizler işe yerleşmek için bu sıkıntılara katlanıyoruz bari sınava başvuru esnasında aile ve sosyal politikalar bakanlığına müracatta evrakları kontrol ederken söyleseler böyle şeyleri sınav ve sonuç sonrasına kadar arkadaşlar gerekli düzeltme ve eklemeleri yaptırıp hiç olmazsa daha açıklanmayan yerleştirme işlemini bari birde bu sorunların sıkıntısıyla beklemese arkadaşlar.

Bolu'ya atanan var mı aranızda. Ben Makine teknikeri olarak atandım, puanım 79,192 teknik hizmetler kadrosunda.

ares1924 kardeş işe başlama tarihi hakkında kesin bi tarih belirttiler mi ?
Ayrıca atandığımz yerden bize telefon mu açılacak şu tarihte gelin diye bilgilendirme yaplacak mı ?

Büyükustaerdogan Kesin bir tarih vermediler 15 ine yetiştirmeye çalışacağız 15 inden sonra buradan bilgi alabilirsiniz dedi. ben 16 sı gidip bilgi alacağım sonucunu da yine buradan hemen paylaşırım.

Üst Alt