Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanleri Kurumu'na kimler yerleşti?

İstihdam kısmı işaretli değil sorun yaşayan oldu mu

Isdihdam

Radtek21

Arkadaşlar ben şimdi teslim ettim bir sorun çıkmadı diyarbakirdamisiniz verilen raporlarda hepsinde istihdam kısmı değerlendirilmdi yazıyor benimde öle bi sorun çıkmadı zaten kamu hastanelerinin verdiği ilana bakın raporda çalışabilir diye birşey yazmıyor boşuna kuruntu yapmayın eğer olsaydı ilanda belirtirdilrr kurumdan kuruma değişiyor ben verdim sorun yok ömür boyu raporum merak etmeyin inş bi sorun çıkmaz kazanan arkadaşları tebrik ederim Antalya kamu hastanelerine yerleşen ler benle iletişime geçebilirse iyi olur herkese iyi günler bu arada bu barkod verdiler kurum

eren_21

Dostum zaten çoğu kişi öyle diyor ama suan kurumu aradım diyor ki raporunuzda çalışabilir ibaresi olmasi lazim. Aksi takdirde yeni rapor almaniz gerekir ve bunun icin ek sure verilmez. Tam bir bilgi kirliligi var etrafta

Radtek21

Sen neredeki kurumu aradın?
Raporun sürekli mi?

Bende İstanbula atandım verdim sorun yok aradığımda da sıkıntı yok demişlerdi sorun olmadı

Ozz

tkhk yi aradim. Değişik bir adam acti zaten. Diyor calisabilir yazmasi lazim. Dedim oyle birşey yazmıyor istenilen belgelerde. Israrla dedi calisabilir yazmasi lazim yoksa raporu yeniletirsiniz. Dedim peki bunun icin sure verilir mi. Diyor yok. Dedim bir heyet engelli raporu kac gunde alinir biliyormusunuz. Dedi 2 günde :) sinirlendim kapattim bende

Raporum sürekli bu arada

Radtek21

Bence saçmalamış sende gereksiz sinir yapma git evraklarınla başvurunu yap kimse sana bişey derse resmi yazıyla bunu bana gösterin dersin.
Hangi şehirdeki khkyı aradın?

0312 li numarayı çevirdim. İşin komik tarafı diyor raporu yeniden alın ancak ek süre yok :)

Radtek21

Kardeşim ben halk sağlığı kurumuna atandım İzmirdesin sanırım Poligonda ki Halk Sağlığı kurumu ve Kamu hastahaneleri aynı binada bizim Halk Sağlığı raporda MEMUR OLARAK ÇALIŞABİLİR ibaresi istiyor hiç kimsenin raporda öyle yazmadığı için insan kaynaklarında dilekçe imzaladık eğer rapor yenileme olursa ek süre vericekler diye..

Arkadaşlar bugün allahın izniyle evraklarimi teslim ettim hayırlısı olur inşallah.. raporumda istihdam ve çalışabilir değerlendirilmişti memur bişe demedi kaydetti hiç kendinizi korkutmayin allahın izniyle bişe olmaz

Arkadaşlar bakın halk sağlığı kurumu ilanda yazmış kaç madde halinde sıralanmış çalışabilirlik kamu hastaneleri kurumu ana sayfasında bakın ilanda birşey yok yüzde 40 ve başhekim imzalı diyor yani isteseydiler onlarda ilanda not düşerdi sorun yapmayın ben zaten sınava girmem dedim bana bu raporu verdiler bir sorun çıkmadı evrakları teslim ettim hem olsa bile onlar bilmiyor mu rapor iki günde çıkmiyor süre verirler siz hakkınızla atanmasının kimse bu hakkınızı elinizden alamaz hiç bir yeride aramaya gerek yok hiç iskillendirmeyin Allahın izniyle bi sorun çıkmayacak

TKHK HATAY birliğine evralakarı teslim ettim göreve ekimin 3 ünde başlarsınız dedi fakat ilk etapta atandımız kurumun merkezinde görev yapacak sonra taşraya dağıtılacakmışız bu sağlık bakanlığı CKYS yi takip edin dedi

Clmapo senin raporda istihdam değerlendirilmedi mi yazıyor

merak etme bı sorun cıkmaz ıns benımde oyle sımdı bırseye dıkkat etmemız lazım kamu hastanelerı kurumu ana sayfasında duyurusunda yuzde 40 ve bashekım onaylı ımzalı dıyor eger bır sorun olsaydı zaten ılanda belırtırdıler mesela halk saglıgı kurumu ılananına bakın orda raporlara ozel maddelerle acıklama yaptı ben dıyarbakırdan aldım dıyarbakırdan alınanan butun raporlar boyledır benım bır arkadasım mebe ogretmen olarak atandı raporu aynı benım gıbı aynı zamanda almıstık atandı hatta atandıgı kurum bıle bellı hangı okulda gorev yapacagı acıklandı kafanıza takmayın arkadaslar kımseyıde bır yerıde aramayın ılana bakın ılanda ne yazıyorsa odur canınızı sıkmayın bız zaten engellıyız hayatın her alanında zorluklarla karsılasıyoruz bu sınava gırdık hakkımızla emegımızle kazandık kımse bu hakkımızı elımızden alamaz en kotusu ne olur bır sorun cıkarsa raporda sana sure verırıler o surede verırsın yanı kafanıza takmayın ben sorun olacagıunı sanmıyorum cunku ılanda bırsey belırtmemıs

Belgeleri teslim ettiğimize dair her hangi bir şey verilmedi bi sorun çıkmaz de mi ? Başka belgelerini teslim eden arkadaşlar var mı ?

Arkadaşlar raporunuzda kurum sorun çıkartırsa verdiğiniz ilanda birşey yazmıyor deyin biz bu raporla sınava girdik kabul ettiniz hakkımızla atandıkları kimse engel olamaz Allahını izniyle birşey olmayacak bizde elimiz ekmek tutacak bize yardımcı olmaları lazım hakkımızda hayırlısı arkadaşlar hakkımızı savunalım birlik olalım ama bence bi sorun çıkmayacaksın kurumda anlayışlı olacaktır

Arkadaşlar halk sağlığı kurumuna atanmış biri olarak bizim raporlarımızda MEMUR OLABİLİR yada HİZMETLİ OLABİLİR ibaresi arıyorlar diyorlardı lakin çoğumuzun raporunda öyle bir ibare yok evraklarımızı teslim ettik eğer Ankara da komisyona takılırsa tekrar rapor çıkarıp memur olabilir ibaresi ekleticez raporumuza..özellikle tecrübesiz memurlar rapor yenile diye çoğu engelli arkadaşımıza zorluk çıkarıyor sakın onları dinlemeyin evraklarınızı teslim edin yada başka kamu hastahanelerine gidip oraya teslim edin..
Sağlık bakanlığı tüm kurumlarına böyle davrandığını duydum siz yinede tedbiri elden bırakmayın inşAllah sıkıntısız kazasız belasız iş başı yaparız bizim evrak teslim 9 eylül de bitti inşAllah bayramdan sonraki hafta işleme giricek bian önce iş başı yaparız inşAllah hayırlı bayramlar.. :)

Evrakları teslim eden arkadaslar göreve ne zaman başlarız memur bana 3 ekim dedi ama

Büyük ihtimalle başlarız evrak teslimi sırasında tayin isteme dilekçesi veren oldumu veya ikamet ettiğimiz yerde görev yapabilir miyiz hemen soran oldu mu

Ben samsuna atandım evrakları malatya ya teslim ettim tayin istediğimi söyledim onu samsuna çağrıldığın zaman söylemelisin dediler

Evrakları teslim eden arkadaslar herhangi bir dilekçe veren oldumu tayin işlemi ile alakalı

Sağlık bakanlığı bünyesine atanan arkadaşlar ÇKYS üzerinden isimlerinizi kontrol edin sisteme düştüğü vakit göreve başlayacaksiniz

Göreve başlama tarihi hakkında bilgisi olan var mı ?

Ayrıca tayin dilekçesi verdiğimiz zaman tayin istediğimiz şehirin de talep etme veya eleman ihtiyacı olması şartı olması gerekiyor mu ?

Merhabalar. İl değiştirme dilekçesi hakkında bilgisi olan var mı ? Ne zaman ve nereye verilmeli ? Belgeleri teslim ettiğim kurumdaki kişilere sordum ama net bir bilgilerinin olmadığını söyledirler.

Üst Alt