Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu Hastanleri Kurumu'na kimler yerleşti?

dıyarbakıra atanan arkadaslar benle ıletısıme gecebılır mı onemlı

kardes bızım dıyarbakırda alınan raporlr heep aynı cıkıyor bı sorun cıkarsa beraber hareket edelım dıe

Aynen haberleşiriz buradan. Herkesin istihdam boş ve calisamayacagi alanlar da boş

Ben de durum farklı rapor yilim 2014 istihdam kısmı işaretli ve ağır ve tehlikeli işlerde çalışamaz ibarsesi mevcut sizden istenen raporda bu şekilde olmalı

Hataya atanan arkadaş hangi kadroya atandin

Benimde sağlık bakanlığı ne zaman çağırıyor bilgisi olan var mı

Arkadaşlar daha ne kadar bekleyeceğiz ne zaman başlayacağız fikri olan ya da hiç aranan var mı?

Yarın bi gelisme olmazsa hepimiz arayalim ankarayi.

Sağlık teknikeri olarak atandım. Radyoloji teknikeriyim. Engelim epilepsi ve anksiyeteden. Rapor ile ilgili aranmadım

Arkadaşlar kurumlardan bilgi alan var mı? Aradım fakat cevap veren olmadı bilgi paylaşımında bulunalım lütfen

Atantıdığın genel sekreterliği arıyorsun ve hemen işlemlerin için yönlendiriyorlar

TKHK ATAMA BİRİMLERİ TELEFON NUMARALARI

0(312) 705 10 77
0(312) 705 10 80
0(312) 705 10 78
0(312) 705 10 79
0(312) 705 10 91

Arkadaşlar bu numaraları sürekli arayalım en azından bilgi edinmeye çalışalım lütfen....Ben sürekli arıyorum fakat bir tane telefona cevap vereni görmedim aramaktan sıkıldım artık sizlerde eğer arar ve bilgi edinirseniz durumumuzla ilgili lütfen paylaşımda bulunalım

Ankara da ikamet eden arkadaşlar kuruma gidip öğrenemezlermi.Tel. açan yok.Ankarada olsak giderdik ama başka yerdeyiz.

yok mu kuruma yakın oturan biri.bi zahmet sevabına bilgi edinsin

Ya ayni cevabi vernekten biktiklari icin telefonu acmiyolar niye usteliyorsunuz. Anlamadim gitti. Sonucta hakkinizi kimse elinizden alamaz su gunleri zehir etmeyin kendinize ya

Arkadaşlar Ankara civarı oturan işi düşen TKHK'ya yakın birileri varsa gider bilgi edinirse çok iyi olur

az önce aradım ay sonu kasım ortası anca belli olur dediler

Ya ayni cevabi vernekten biktiklari icin telefonu acmiyolar niye usteliyorsunuz. Anlamadim gitti. Sonucta hakkinizi kimse elinizden alamaz su gunleri zehir etmeyin kendinize ya

Ne demek sıkılmışlardır çok yanlış bir mantıktasın iyi o zaman çalışmaya başladığında sende sıkılınca hastalarla muhattap olma iş yapıyorlarsa ve bu iş karşılığında para alıyorlarsa bu millete hizmet vermek mecburiyetindedirler.Aksi takdirde defolup gitsinler lanet olsun o telefonu bilerek açmayan adi şerefsize

az önce aradım ay sonu kasım ortası anca belli olur dediler

Ne diyosun ya nerden verdiler bilgiyi ankaradan mı

Kasım mı demişler ne yaptılarsa o kadar uzun sürdürüyor

Bilseydim böyle sallayacaklarını işten çıkmazdım yok yere iki aylık maaştan olduk yazıklar olsun bu nasıl bir anlayış şeklidir bürokrasi devlet kurumlarının tuvaletlerine bile işlemiş vaziyette yazıklar olsun.

Ayni cevabi veriyolar cunku. Zimmete dustukten sonra arayin diyorlar bunda anlasilmayan ne. Ben kendinizi skntiya sokmayin diye diyorum sen baska bsey anliyorsan anlayabilirsin. Suan kotu bir evredeyiz ulke olarak da ve herseye yansiyor bu ister istemez biraz sabir yani. Stres yapinca zimmete dusmuyor ismin. Ayrica benim mantigim seni ilgilendirmiyor saygi biraz.

Suan cok buyuk bir bilgi kirliliği var farkndaysanz kimisi bu hafta diyor kimisi kasim ortasi diyor. Allah sabr versin

Üst Alt