Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp kapak hastalıkları ve astım hastalığı için hangi oranda rapor verilir?

timsah1973

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
kalp kapak ameliyatı mitral kapak metal protez mvr.kalpte çıkan hastalıklar.. sol atrium dilatasyon.sol ventrekül hipertrofisi.aort kapak yetersizliği 2.derece.triküspit yetersizliği 2.3derece.pulmaner hipertansiyon SİSTOLİK PAB MM HG 45 .EF%40 .Taşikardik (ritim bozukluğu) Astım j45 9. sft=60.30 epikriz rapor sonucu.
kullandığım raporlu ilaçlar diltizem sr 120mg 3*1 .dilantrent 12.5 comadin 1*1. coraspin 100 1*1. lasix 1*1.fomadin 1*1. respiro 4*2.ventolin 2*1 . Airfix 1*1

vergi indirim başvurusu yapıcam ne kadar engelli oranı verirler?

arkadaşım sende kalp yetmezliği var ef değerinden sadece % 50 alırsın eğer sol ventrikül hipertrofisi + ise dahiliyedende tansiyondan 20 alırsın astım hariç buda zaten % 60 yapar amaç vergi indirimiyse zaten havada alırsın yani rahat % 70 i bulur astımla beraber

bildiğim kadarı ile;

kalp kapakçığı ameliyatı için %30 astım için %25 veriyor doktorlar. tabi bu oranların daha sonra Benthal çarpanı ile son şekli ne oluyor bilmiyorum.

arkadaşım bu arkadaşın durumu farklı senin dediğin gibi değil sadece kalpten 50 alır zaten tansiyondanda 10 toplam 55 yapar diğerlerini söylemiyorum bile

mitral ve triküspit kapak ameliyatı oldum.Benim raporda opere mitral repeair,hafif orta mitral yetersizliği hafif tricüspit yetersizliği yazıyor.Birde LV EF (%55-75):%60 yazıyor.Bu durumda rapor kaç alırım yardımcı olacak arkadaş varmı teşekkürler.

Üst Alt