Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli olarak doğu illerini yazan var mı kaç puanla atandığını söyleyebilir mi?

ekps lise atanma şansımız değerlendirelim...

ekps lise atanma şansımız değerlendirelim...istedim.81 puan lise düzeyi 2200 sıralamadayım hizmetlıyim memur olmak için şansımız nedir acaba ...

olur sen yine çalışıosn dur da biz düşnlm artık

81 puanla biraz zor gibi kardeşim.. bence memur puanları 87'den aşağı düşmez.. 3.cü atamada belki atanabilirsin

zamanın sevdası kardeşim 3 atama yok bu sefer biliyorsun...2 yıl geçerlı sınav ve ıkıncı atamayı çok gecıktırdıler...

Lise mezunu "normal" memurluk için 90 puandan aşağısı kurtarmaz. Emek veren herkesin atanması dileğiyle...

yanı bu puanla bır şey çıkmzz memurluk adına dıyorsunuz...

EKPSS puanları kaça düşer?

iyi günler ben %45 engelim var ekpss den 54 puan aldım temmuz ayında tercih yapacağım nerelere yazabilirim bana yardımcı olurmusunuz düzce. sakarya.izmit olabilir

54 puanla atanman bana göre zor zaten tercihini yaparken sana uygun olmayan tercşihleri yaparsan sistem seni uyarıyor ve tercih kayıt işlemini bitemiyorsun şimdiden biraz daha yeni bir sınav için çalışmaya başla ve puanını daha fazla yükselymeye gayret et bunun yanında kurslara falan yazıl hasta kabul sekreterliği işaret dili eğitimi kursları hele u işaret dili eğitim kurslarında aile ve engelliler bakanlığı kpss siz memur alımı yapıyor ama yine sınav ile bilgiyarlı muhasebe kursları olabilir bilgisayar kursu olabilir çünki puanlar genelde yüksek engelliyiz ama içimizdeki engellerimizde farklı genelde bakarsan arkadaşlarının 80 puan üstünde puan aldıukalrını görürsün zaten kadro sayısıda az oluyor bu yüzden ne kadar çok puanını yükseltir isen o kadar şansın daha fazla yine forumlarda yazar genelde ortopotik sorunlu engelli arkadaşlarımız için milli eğitimde işçi kadrosunu seçmeyin zor oluyor diyorlar okul temizliği falan yani forumdaki arkadaşlarının yazdıkalrını oku engelini sen biliyorsun ne iş yapabileceğinide sen biliyorsun iyi bilgisayar kullanıyorsundur

54 puan ile Gih ne atanman imkansız ancak kuran kursu öğreticisi isen,kütüphaneciysen,mimarsan vb atanabilirsin.

ekpss den kaç puan almak gerekir atanmak için puan nasıl hesaplanır

enginbey8108

Puandan çok sıralama önemli.Yıllarca şu puanı al atanırsın bu puanı al istediğin yere gidersin deniyor insanlara ama işin sonu sıralaman kötüyse hüsran oluyor.Amaç diğer sınava girenlerin önünde olmak olmalı.Sınav kolaydır herkes 95 yapar sen 90 yapsanda bir yere giremezsin.Sınav zordur herkes 70 yapar sen 71 ile atanırsın diğerleri kalır.

iyi günler ben %45 engelim var ekpss den 54 puan aldım temmuz ayında tercih yapacağım nerelere yazabilirim bana yardımcı olurmusunuz düzce. sakarya.izmit olabilir
54 puanla çok zor.

PUAN VE SIRALAMA DEDİĞİ benim ve diğer arkadaşlarımın seçtiğin şehir seçtiğin kamu bölümü ve o bölüme kaç kişi alınacak bunlar yazar batı ege karadeniz akdeniz doğu bölgeler önemli adam akdeniz antalyadan kakıp balıkesirdeki bölüme tercih yapıyor puanı yüksek ,ise sıralamsına dikkat etti ise atanıyor görevine nasıl anlatayım sana antalyadan 88 puanlı biri balıkesirden memurluh tercihi yaptı benim puanımda 85 diyelim bende balıkesir istedim diyelim 3 puandan kaybettim kimin hangi puanla nereyi tercih tyaptığını bilmiyorsun puanı düşük olanlar genelde doğuyu yazıyor orası daha az tercih ediliyor diye senin puan hesaplamaya gelince bu senin girdiğin sınavda kaç soruya ne kadar doğru cevap verdiğinle alakalıdır 100 soruda 85 doğru cevaplayan ile 60 doğru cevaplayının puanına göredir goglede bununla ilgili forumları oku osym nin tercih kılavızlarını yani bunları yapmadığın belli oluyor gogle yaz tercih kılavuzu diye ekps de oku bakalım nelere dikkat edilmesi gerikiyor bizler bir şeyleri okumayı bilmiyoruzx hep kısadan soru soralım biri cevaplasın otur oku düşün kendindeki eksikleri bul sen bu sınava girdiğinde senin cevaplayamadığın kısımlar nelerdi o kısımlar senin eksik yanın onunla ilgili test kitapları al çalış

54 puanla kendi alanını tercih edersen atanırsın (mimarlık, imamlık v.s).. onu haricinde imkansıza yakın kardeşim.

iyi günler ben ekpss tercih yapmasını bilmiyorum EKPSSP2 Puan Türünde 54,85454 puan ile HARİTA KADASTRO / HARİTA VE KADASTRO alan(lar)ında 109. sıradasınız tercih yaparken hangi bölümlere gidebilirim temmuz ayında yardımcı olacak birisi varmı

Ekpss ortaöğretm 70 puanla nereleri yazmalıyım?

Merhaba ekpss orta öğretim 70 puan aldım ortapedi engelim var nereleri yazmalıyım atanmak için yardımcı olurmusunuz

dogan4556 kardeşim eğer düz lise mezunu isen ve elinde kalorifer veya santral gibi sertifikalar yoksa sadece hizmetli yazman lazım çünkü düz memurluk o puana gelmez. Eğer meslek lisesi mezunu isen ve bölümünle alakalı kadrolar açılırsa ilk sıralara o kadroları yaz sonra MEB hizmetli yaz en çok sayıdan en az sayıya doğru. Diğer kurumlara ait hizmetli kadrolarını yazma çünkü onlar 1-2 kadro açıyor en fazla ve onlara da genelde daha yüksek puanlı arkadaşlar yerleşiyor.

enginbey8108 kardeşim hevesini kırmak istemem ama 54 puan ile önlisansta kendi bölümünden atanman biraz zor. Yazabileceğin tek kadro hizmetli kadrosu. Önlisansta kaç hizmetli kadrosu açıyorlar bilmiyorum ama 2015/1 Ekpss tercihlerini bir incele derim. Kaç kadro açılmış, en düşük puanla yerleşen nereye kaç puan ile yerleşmiş falan bunlara bir bak. Eğer senin puana yakın puanlar ile yerleşen olduysa seninde şansın var demektir. Yoksa 2018'de yapılacak sınava şimdiden hazırlanmaya başla derim.

dogan4556

KARDEŞİM ŞEVKİNİ KIRMAK İSTEMEM ama gerçekleri konuşmak gerekirse hizmetli olarak atanman bile çok zor anca en az 7-8 bin civarı bir alım olacak ve 3. atama da olacak ki 3 .atamada gidebilesin bu şartlarda çok zor ama yinede inşallah ihtiyacı olan herkes atanır.

Şansın veya başka durum olmazsa atanamazsın net.

dogan4556

puanın atanmanı biraz zorlar ama olmayacak şey değil. doğru tercihlerde bulunman çok önemli. dua et hayırlısıyla atanırsın inşaAllah

• Kurum Adı

• Kadro Adı

• Kontenjan

• EN KÜÇÜK PUAN yerleşen

• EN BÜYÜK PUAN yerleşen

• MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

• HİZMETLİ (KARS / TÜM İLÇELER - Taşra)

• 16

• 78,27016

• 84,27357

• MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

• HİZMETLİ (RİZE / TÜM İLÇELER - Taşra)

• 13

• 78,36203

• 88,37359

• MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

• HİZMETLİ (TRABZON / TÜM İLÇELER - Taşra)

• 28

• 78,38040

• 91,52773

• MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

• HİZMETLİ (GİRESUN / TÜM İLÇELER - Taşra)

• 26

• 78,38680

• 88,70187

• MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

• HİZMETLİ (ORDU / TÜM İLÇELER - Taşra)

• 32

• 78,39878

• 89,87002

• MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

• HİZMETLİ (KÜTAHYA / TÜM İLÇELER - Taşra)

• 21

• 78,45390

• 86,86696

• MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

• HİZMETLİ (YOZGAT / TÜM İLÇELER - Taşra)

• 38

• 78,46819

• 89,17387

• MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

• HİZMETLİ (SAKARYA / TÜM İLÇELER - Taşra)

• 32

• 78,47227

• 84,70296

• MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

• HİZMETLİ (TOKAT / TÜM İLÇELER - Taşra)

• 23

• 78,47227

• 86,20755

• MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

• HİZMETLİ (ÇANKIRI / TÜM İLÇELER - Taşra)

• 16

• 78,47227

• 85,69309

• MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

• HİZMETLİ (ARDAHAN / TÜM İLÇELER - Taşra)

• 6

• 78,47636

• 82,52058

• MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

• HİZMETLİ (KIRKLARELİ / TÜM İLÇELER - Taşra)

• 14

• 78,48656

• 90,50902

• MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

• HİZMETLİ (UŞAK / TÜM İLÇELER - Taşra)

• 15

• 78,52073

• 82,84314

• MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

• HİZMETLİ (EDİRNE / TÜM İLÇELER - Taşra)

• 14

• 78,52331

• 89,05954

• MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

• HİZMETLİ (GÜMÜŞHANE / TÜM İLÇELER - Taşra)

• 13

• 78,52331

• 84,59680

Yukarıdaki listede MEB hizmetli kadrosu için en düşük puanla kapatan bir kısım yerler gözükmektedir. Önümüzdeki alımlar için yardımcı olur diye paylaşıyorum..

ancak burada puanınız değil sıralamanız önemlidir.. MEB HİZMETLİ KADROSUNA önceki atamayla toplam 1950 kişi yerleşmiştir .
Diğer kurumlardaki HİZMETLİ KADROSUNA toplam 121 kişi yerleşmiştir
tabi bu sayı içinde listede görüldüğü üzere 91 puan alan kişi bile yerleşmiştir.. net önünüzde kaç kişi olduğunu bilmeniz mümkün değildir..

bütün tercih haklarınızı kullanın ve şehir seçme konusunda ince eleyip sık dokuyun derim.. umarım herkes gönlünce istediği yere atanır

saygılar

İmkansız değil aslında doğru tercih yapılırsa o puanla da yerleşebilirsin benim memur olduğum zamanda adam 55 puanla atanmıştı hizmetli kadrosuna

merhaba arkadaşlar bende 64 kusur puan aldım düz lise mezunuyum kalorifer bilgisayar serivikam var nasıl bir tercih yapmam gerekli atanma şansım olurmu şimdiden çok teşekkürler değerli bilgileriniz için

Teşekkür ederim ben çalışarak girmedim zaten meslek lisesi elektrik -elektronik mezunuyum şansımı denemek için girdim sizlerin yani bilen kişilerin önderliğinde tercih yapmak istiyorm bilgileriniz için tekrar teşekkür ederim iyi forumlar

Şevkinizi kirmak istemem ama 70 puanla imkansız gibi bir şey 🙁 benim 76,500lerde, benimki bile cok zor

Benimde aynı puanım ama ben yazmıcam bizim şansımız hiç yok diğer sene ekpss ye hazırlancam Allah kalbine gönlüme göre versin ama atanamazsın diğer sene için çalışmaya başla bence .

Üst Alt