Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli olarak doğu illerini yazan var mı kaç puanla atandığını söyleyebilir mi?

Canocan07. Direkt alanı yok/dalı yok işaretli olsun. Hiç türkçe matematik işaretleme. Hesapla yazısının üstünde ki Ösym tarafından yapılan merkezi yerleştirme yazan yeri işaretle hesapla bakalım kaçıncı sırada çıkcaksın. Ikisi aynı anda işaretli olsun.

Min. 80 alınırsan atanırsın o da kesi değil hizmetli kadrosuna olur genelde aksi mümkün olmadıkça.

Dediğin gibi yaptığım zaman 475. Sırada çıkıyorum

ben anadolu öğretmen lisesi mezunuyum neyi işaretlemem lazım branş sıralamasında

Canocan07. Şuan güncel sıranız 475. Mesela benim puanın 78.0 sıralamam 489. Ama şöyle bi hakikat var, 2016 sınavına, zaten kamuda hizmetli olup sınava giren minimum 400 500 kişi var. Yani bizim şuan önümüzde, hizmetli kadrosunu tercih edemicek 300 350 kişi var. İlk atamalarda, hizmetli 78.2 ile kapattı. 2500 kadro açıldı ama 4000.sıradaki kardeşlerimiz atandı. O yüzden canını sıkma, güncel sıralamam 475 olsada, hizmetli kadrosuna ilk atanacaklardansın. Tabi bu hizmetli kadrosu için geçerli zaten bu puanla memur kadrosu anca 3.atamda gelir oda olursa tabii.

mrb.ben ımam hatıp mezunuyum brans sıralamam 405 Diyanette kkö tercihi yapmak ıstıyorum nasıp olursa. bu atamada sansım olurmu puanım73.887.en sonki alımda 82 ile kapatmıstı bu bransda.

arkadaşlar ekps düz lise ,sosyal alan 81 puan 2200 sıradayım ekps de .ösym branş sıralamam kaç olmalı ,sosyal alanı işaretlesem matematık fen türkçe imam hatıp vs .bu bölümdekı lise mezunlarını katmamammmı gerekıyor katmalımıyım anlamadım...onları katarsam 800. belkı 1000 lere gelır branş sıralamam .ozaman 2200 sıradakı bıri 3000 kişi alındıysa ılk atamada neden halen bu branş sıralamasındayız....

pasini. Alanı yok/ dalı yok olarak işaretle ve hesapla yazısının üstündeki kutucuğuda işaretle sonra hesapla yap bakalım kaç çıkacak branş sıralaman. 150-200 civarında bi yerlerde olman lazım

Çok teşekkür ederim ilginiz için hayırlısı olsun herkes için

branş sıralamam o rakam çıksa kardeşim memur olma ıhtımalım nedır lise düzeyınde sence...

Açılacak kadro sayısı belirler bunu. Şimdi ne desek yalan olur. Ama 150 200 aralığındasınız diye düşünüyorum. 250 kişilik memur alımı olursa, rahatlıkla atanırsınız.

Benim sıralamamda 3 yazıyor inşallah atanırım

Benim sıralamamda 3 yazıyor inşallah atanırım

sen atanmıycan kım atancak kardeşim sıralamam 3 dıyorsun...

Valla bilmiyorum dostum şansım hiç yok aha resmi de attım arkadaşın dediği gibi diğer dalı yoku işaretlerin daha gelmezse valla mahvolurum ama resim atamadım URL felan yazdı telefondan nasıl eklerim

gesees said: kardeşim puan ve başari siran kac sonuc belgesinde yazan

Genel Yetenek Testi 19 5
Genel Kültür Testi 25 5
EKPSSP1 Puanı 87,05070
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 635
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 52728
Şuanki başari siram 200 lerde
Branşim elektrik branş siram 7 benim durumda bu şuan hizmetli olarak calişiyorum memurluk bekliyoruz ilk atamada 91 de kaldi memurluk hayirlisi

benim şansım nedir şimdi ekps puan 81 sıralamam 2200 ılk atamada memurluk çıkmadı ıkıncıye şansım varmı sızce

pasini. Hizmetli garanti de, memurluk zor gibi. Bi kadroları görelim o zaman nokta atışı yapılır.

Benimde puanım 77,6 hizmetli tercih etmeyi düşünüyorum. Atanma ihtimalim nedir?

kardeşim ben zaten hizmetlıyım memur olmaya çalışıyorum.

Memurum imza yetkisi vardır masabaşı iş verilir. Bide 100 lira fazla alır memur

Ben atanamadım. Inşallah 2 atamada. Ama ayıp olucak bişey yok, sonuçta standart maaşlar. Hizmetli; 2290tl memur da 100 lira fazla işte.

Ben önlisans gıda teknolojisi mezunuyum 2016 EKPSSde 72,17701 aldım 9968 aday arasında 2349. oldum. İlk atamada bir yere atanamadım. Bundan sonraki atamada acaba atanma ihtimalim nedir.

Üst Alt