Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı atananlar burada toplanıyoruz | 2017
Eyvallah arkadaşlar sağolun. biyologzeyno hanım atandığınız kurumun atama birimi ile irtibata geçin. Tebligatı beklemeden direk atandığınız kuruma gidip göreve başlayabilirsiniz. Hemen göreve başlamak istemiyorsanız tebligat yapılmasını bekleyin. Adresiinize posta yoluyla tebligat yapılır. Ondan sonra yasal olarak 15 gün süreniz var göreve başlamak için.
Aksam 17.30 da atandığım kurumdan arandim. 15 gun icinde gelip baslayin dediler. Bilecik halk sağlığı duz memur. Darısı bekleyen arkadaslarin başına tez zamanda inşallah.
Tebliğe gerek yok zaten. Atandığınız kuruma direk gidip başlayış yapabilirsiniz. Vakit kaybetmek istemiyorsanız öyle yapın. Hem ayın 15inde çift maaşa yakın para alırsınız.
Örneğin 1 şubatta başladın işe. 15 şubatta 45 günlük ödeme alırsın. Yani bir buçuk maaş diyelim. Ayın 16 sında başlangıç yapan bişey beklemesin bi sonraki ayda alır maaşını
Çift maaş diye bir şey yok o nereden çıktı. Memurlar maaşını önceden alır tek fark bu. Ayın 15 i geldiğinde işe başladığınız tarih ile 15 i arasındaki maaşınızı ve ek olarak da 1 tam maaş alırsınız. Yani 15 ine kadarki gün ve 1 maaş.
Arkadaşlar raporumda çalışamayacak alan boş dediler buna ilişkin yazı gelmedi bana telefonla söylediler ben de durum bildirir raporu gönderdim kabul olur mu durum bildirir raporu gönderip kabul olan ise başlayan var mi