Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı atananlar burada toplanıyoruz | 2017

Eyvallah arkadaşlar sağolun. biyologzeyno hanım atandığınız kurumun atama birimi ile irtibata geçin. Tebligatı beklemeden direk atandığınız kuruma gidip göreve başlayabilirsiniz. Hemen göreve başlamak istemiyorsanız tebligat yapılmasını bekleyin. Adresiinize posta yoluyla tebligat yapılır. Ondan sonra yasal olarak 15 gün süreniz var göreve başlamak için.

Aksam 17.30 da atandığım kurumdan arandim. 15 gun icinde gelip baslayin dediler. Bilecik halk sağlığı duz memur. Darısı bekleyen arkadaslarin başına tez zamanda inşallah.

Bana 15 günü gecirmeden gelin yaziniz geldi dediler. Duyuru takibi ile alakali birsey soylenmedi. Saglik raporu ve fotoğraf istediler bide

Zimmete düşen arkadaşlara hayırlı olsun. Darısı bize inşallah bende hala bekliyorum

Arkadaşlar merhaba; bende zimmete düşmüşüm sabah gördüm.darısı bekleyen arkadaşlara.kilis halk sağlığı kurumu memur OLARAK ATANMIŞTIM.

Arkadslar hizmetli alımı yapılırsa bu kuruma 78 puanla atanabilirmiyim

Yönetim Hizmetlerinin duyuru yayınlayacağını sanmıyorum. İl sağlık müdürlüğüne doğrudan git telefonda pek sallamazlar

=biyologzeyno;
Sizin.kadroda.gozu olan.var.herhalde zimmete dusenler baslayis yaptilar sizi bekletmekteki niyetleri ne acaba??

Tebliğe gerek yok zaten. Atandığınız kuruma direk gidip başlayış yapabilirsiniz. Vakit kaybetmek istemiyorsanız öyle yapın. Hem ayın 15’inde çift maaşa yakın para alırsınız.

Çift maaş nasıl oluyor. Ayın kaçında başlanırsa çift oluyor?

Örneğin 1 şubatta başladın işe. 15 şubatta 45 günlük ödeme alırsın. Yani bir buçuk maaş diyelim. Ayın 16 sında başlangıç yapan bişey beklemesin bi sonraki ayda alır maaşını 😂

Çok şükür sizlerden de başlayanların haberini aldık. Çok mutluyuz hayırlı olsun.

qwerty123

O nasil oluyor,herkese cift maas yok mu ilk maas da.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese Merhaba,
Zimmete düşenlere tekrar hayırlı olsun.
Benim henüz düşmedi, benim gibi bekleyenler var mı ?

Çift maaş diye bir şey yok o nereden çıktı. Memurlar maaşını önceden alır tek fark bu. Ayın 15 i geldiğinde işe başladığınız tarih ile 15 i arasındaki maaşınızı ve ek olarak da 1 tam maaş alırsınız. Yani 15 ine kadarki gün ve 1 maaş.

Arkadaşlar bende halk sağlığına atandım ama zimmete daha düşmedim WhatsApp grubu kuran oldu mu

babilzok

Evt grubumz var sağlıkçılar olarak

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Size numara mı göndereceğim ama özelden mesaj atamıyorum size

ben başladım arkadaşlar darısı tüm emektarların başına endişe etmeyin geç olsun güç olmasın

biyologzeyno direk kuruma gidip başlayış mı yaptın yoksa tebliğ falan geldi mi sana. Bi de aynı gün işe başlattılar mı seni

Arkadaşlar raporumda çalışamayacak alan boş dediler buna ilişkin yazı gelmedi bana telefonla söylediler ben de durum bildirir raporu gönderdim kabul olur mu durum bildirir raporu gönderip kabul olan ise başlayan var mi

Üst Alt