Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı atananlar burada toplanıyoruz | 2017

Leo34

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar herkes buraya atandigi ili yazsın sonra özelden whatsapp grubunda bilgi paylaşalım

evet toplanalım

toplanacak belgeler,süreç nasıl işleyecek konuşalım

Ben 2016/1 ile Giresun halk sağlığına atandım 10 aydır memurum sorularınız varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..

nuri3558

Nasıl bi kurum hocam genel olarak yazar mısın

Ne görev yapıyorsun

Bir de maaşlar nasıl

nuri3558 şimdi ki süreç nasıl olucak yani şimdi yapmamız gerekenler nedir bir de ne zaman başlarız ve nerde görev alırız ?

Aradım sitenin duyuru kısmını takip edin diyorlar şimdi yapacak bişey yok

Ben 81 ile önlisanstan memur olarak atandım, Şimdi arkadaşlar siteden duyuru olur bi kaç güne sonra evrakları bulunduğunuz ilde ki Halk Sağlığı müdürlüğüne teslim edersiniz sonra ise beklemye geçersiniz Ankarayı sürekli aramayı ihmal etmeyin çünkü biz 2,5 ay bekledik ve bizden memur olabilir yazılı durum bildirir istediler sizden isteyebilirler hazırlıklı olun hatta şimdiden alabiliyorsanız alın derim evrakları göndermeden koyun evrakların içine raporunda engelli memur olarak çalışabilir yazan arkadaşlar bizden 2 hafta önce iş başı yaptı ayrıca ZİMMET diye bir sayfadan isminizin düşüp düşmediğini takip edin..

Güzel bir kurum ben laboratuvardayım işitme engelli olduğum için duymayı gerektiren pek iş yapmıyorum bilgisayar masa başı memursun EBYS kullanıyorsun sistem üzerinden merkez ile evrak alışverişi yapmak için..

Maaşa gelince benim kademem 10/2 ve maaşım 2550 TL normal düz memur ayrıca vergi indirimimde var 3.dereceden..

Benim rapor da calistirilamayacagi is alanları kısmı ağır işler yazmakta karar kısmı ise engelli maaşı +iş+maaş +vergi muafiyetinden yararlanmasi uygundur demekte ve rapor sürekli yani tekrardan raporu aldigim hastaneye gidip rapora tekrardan memur olarak calisabilir ibaresi mi eklemek gerek

çorum Türkiye halk sağlık kurumu meslek inş mühendisi 2 atamada 14 eleman alınınca malesef düz memurluk oldu

3 adet fotoğraf dilekçe diploma sağlık raporu ama şuan değil atandığımız kurum meil adresinde duyuru yayınlayacak

raporumda çalıştırılamıyacağı işlerin alanında :ince el becerisi gerektirmeyen işlerde çalıştırala bilir engelli oranı %46 raporun arkasında kullanım amacı istihdam diğer : engelli kontenjanından işe girebilmesi için değerlendirmesi uygundur . s.k.i.k rapor yenilememe gerek varmı

Rapor yenilemeye falan gerek yok benim raporumda da istihdam işaretliydi ve işitme gerektirmeyen işlerde çalışabilir yazıyordu ona rağmen benden durum bildirir istediler orada memur olarak çalışabilir ibaresi yazılı, bakın rapor değil DURUM BİLDİRİR 1 gün içinde alınıyor yani rapora bakıp durum bildirir de memur olarak çalışabilir yazması gerek bizden istediler mecbur napıcaksın 1 günde gidip hallettik dert edilicek şey değil ama raporunda memur olarak çalışabilir yazanlar bizden önce iş başı yaptılar..

Türkiye Halk sağlığı Kurumu duyuru kısmında evraklar yayınlanır şimdi pek hatırlamıyorum ama rapor, sonuç belgesi, fotoğraf, diploma aslını gösterip aslı gibidir yapıyorlar kurumda, mal bildirim formu var bide şimdilik bunları hatırlıyorum..

Yani şimdi rapor alınan hastaneye gidip raporu değişmeden sadece durum bildirir yazısı alıp onda da memur olarak calisabilir yazısı yazdirmak gerek anladigim

Sitede evrak duyurusu olunca burdan da birbirimizi haberdar edelim arkadaşlar

Aynen haberdar edelim,kimse mağdur olmasın.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu durum bildirir raporu nerden alınıyor hangi birimden aile hekimliği dahiliye Vs hangisi veriyor ?

Arayan oldu mu hiç kurumu ?

Bizde de ne şans var.Memur olana kadar bu süreci bekleyene kadar göbegimiz çatladi araya şimdi de bayram girdi :)

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar biz de whatsapp grubu kursak iyi olur haberleşme daha kolay olur

@nuri3558 2016 da istenen evrakları inceledim de şöyle bir şey var ;

Devlet memuru olmasına engel olabilecek akıl ve ruh sağlığı bulunmadığına dair sağlık raporunu göreve başlayiş tebellug tarihi itibariyle görev yaptığı yerdeki ilgili birime teslim etmek zorundadir.

Böyle bir şey varmi tam anlayamadım ?

Leo34

İşte durum bildirir bu yüzden istiyorlar 'memur olarak çalışmasında sakınca yoktur, her iklim, her koşulda çalışabilir' yazıyorlar durum bildirir alırken normal rapor başvurusuna gider gibi gidicekseniz dilekçeye memurluk için isteniyor yazıcaksınız yine tüm heyet doktorlarını gezicekseniz engeliniz olan doktora gelince oda mesela bende işitme cihazı kullanarak memur olarak çalışabilir yazdı sonra heyete teslim ediyorsun öğleden sonrada alıyorsun durum bildirir raporunu..

Biz burdan da face den de grup kurduk face grubumuz ekpss ile halk sağlığı kurumuna atananlar burada da facede ki gruptan da yazabilirsiniz..

Memur maaşları tvde gösterildiği gibi değil arkadaşım eğer evliysen eşin çalışmıyorsa ve 2 çocuğun varsa yaklaşık 2800-2900 civarı alırsın tabi düz memur için bu durum böyle. Ancak teknik kadrodaysan 3 bini geçer maaşın performans falanda alırsın 3500 rahat olur

ama diğer türlü bekar bir memur en fazla 2500 -2600 arası alır. Belediyeler de durum değişir sosyal denge tazminatı falan var bel'de o yüzden 700 tl falan fark alırsın

tek_mehmet

belediyeler daha mı çok maaş alıyor, ya memur olayım da yemin ederim 2500 e bile razıyım tv gösterildiği gibi olmasın sorun değil yeter ki adam gibi çalışma saatleri belli olsun, hak hukukumuz belli olsun, 9 yıldır özel sektördeyim kölelik sistemi ile çalışıyoruz resmen

ALLAH hakkı ile çalışan herkese memurluğu nasip eylesin, çalışma şartları, güvenceler, haklarımız iyi olmuş olur ve daha iyi bir gelecek hayali kurmuş oluruz inşallah

Üst Alt