Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evlenmek istiyor musunuz?

@Sarman, Ya bizim bu milletimizi Allah kahretsin. Neredeyse her yerde, hile hurda alavere dalavere var. Daha az önce A101'den türk somonu aldım, baktım aa ne güzel ucuza somon diyip aldım, bi baktım ki gökkuşağı alabalığıymış, türk somonu diye pazarlıyorlarmış. Yazıklar olsun böyle millete... Adalet desen oda yok ülkede...

@Mara, Vicdan önemli tabii ama ben dinimin kurallarını da önemsiyorum. Vicdanlı bir müslüman olabilir benim için... Ama isteyen istediğini yapabilir tabii.

Buraya yazayım bakalım,
Meslek : ögretmen ( kamu)
Engel durumu : ortopedik (sol bacagımda kas gerginliğine bağlı yürüme güçlüğü,kalıtsal değil)
Boy : 153
Kilo : 50
Aradığım özellikler : boy - kilo dengesi olan, sağlığına dikkat eden, entelektüel anlamda iletişim kurulabilen, saygılı, merhametli, vicdan sahibi, güvenilir, hayvanları seven, ekonomik özgürlüğü olan biri.
Size uyarsa özelden mesaj atabilirsiniz.

Yaşım: 41
Meslek: Kamu Personeli (7,5 yıllık işime devam)

Hastalık Hali: Psikiyatrik 14 yıllık düzenli tedavi

Atipik Otizm ve Şizofreni var bende.

Boy : 181 falan
Rahatsızlık : Kronik Böbrek Yetmezliği ( henüz diyalize girmiyorum )
Meslek : Aslında yapay zekayla alakalı bir bölüm okuyorum ama henüz bitirmediğim için lise ekpss ile atanmayı umuyorum. muhtemelen önümüzdeki atamalarda hizmetli olarak atanırım fakat belki bölümümü bitirince tekniker, vhki, bilgisayar işletmeni vs. olarak atanırım, inşallah.
Kişilik: Dinine bağlı biriyim, yalan söylemeyi, bağırıp çağırmayı, sadakatsizliği asla sevmem, karşımdakinden de beklemem. Dünya'dan ziyade ahirete önem veririm, Dünya malı biriktirmek benim için hoş değildir, minimalist non-materyalist bir yaşam sürmeyi hedefliyorum.

Aradıklarım: Ortalama bir tipe sahip ama iyi karakterli bir kişi olabilir. Rahatsızlığı benim için önemli değil, şizofreni-bipolar, ortopedik vesaire olabilir, yeter ki iyi karakterli ve dindar müslüman birisi olsun.

Balik etliyim renkli gozluyum boyum kilom ck orantılı saçlarım belime kadar
deniz kızları gibi saçlarım var giyimim ck düzgün ,konuşma tarzım çok iyi , maddiyatim iyi , paraya pula önem vermem sadakat önemli tapilacak askimi arıyorum
😁🤣
Tamamen espiri amaçlı yazılmıştır gülelim diye 🤣

Kaybeden kaybediyo beni boşver Mustafa 10

Ben espiri olarak yazdim gulelim diye inan ki 🤣

@Mara, hayır bedensel engellilerin engeli göründüğü için daha çok alıyorlar. Gören engellilere değer veriyor desinler diye.he le ki bedensel engelli yaptığı işe hiç engel olmuyorsa(sağlam insanla aynı performansı veriyor ise) yeme de yanında yat 😁 bu da bir çeşit pazarlama taktiği.

Üst Alt