Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Evden çıkmak istemiyorum. Bipolarım. Depresyona mı giriyorum?

anonymous

Aktif Üye
Konular
369
Reaksiyonlar
501
14 senedir tedavi görüyorum. Evden çıkacağım zaman anksiyete tutuyor. Remisyondayım ama depresyona mı giriyorum? Yoksa anksiyete mi?

@Hüseyin404, tanıdığım insanların yanında psikolojik olarak rahat olamıyorum. Rahat hissedemiyorum. O an hep sinir stres oluyorum. Bu arada çevremde tanınmakta istemiyorum.

Hemen hemen 2000 yılından beri böyleyim.

@Hüseyin404, 2000 yılında görünmez kaza gelmişti sağ kulak iç kısmına kazayla bir darbe almıştımdı.

2006 yılında askerlik bitince değişikliği farketmeye başlamıştım.

Psikiyatriye ilk gitmem 2009 falandı. Hatırlıyorum.

@Sakar_Şakir_60, çok geçmiş olsun abi, dediğim gibi bence terapi al, ilaçlarını aksatma tabi, bu dışarı çıkma korkunu yenersin, altında yatan sebepler vardır terapiyle farkına varırsan senin için her şey daha kolay olur. Bence, tamamen sıradan vatandaş yorumu bu, içeriği tam bilmemekle beraber, ailene veya tanıdıklarına seni koruyamadıkları için kızmış olabilirsin içten içe, yanlarında güvende hissetmeyip sinir stres olman bu sebepten olabilir ama öykünü dinleyince psikolog uzman olarak sana daha yardımcı olacaktır..

@Sakar_sakir _60 Bey ben de istemediğim insanlar benimle diyalog yapmaya çalışınca üstüme sinir basıyor
Sizde ki sinirde mi böyle oluyo

buraya kötü örnek olup kötü tavsiyeler vereyim. tüm birikiminizi borsaya oynamaya getirin hatta altın diğer paralara forex yapın sonuç paranızı batırıp tam dibi görmüş olursunuz YTD

Üst Alt