O KİK her sene yapılır ve her sene de Eğitim-bir sen "Göz boyamak" için bu Engellilerin sınavsız geçişini ister ama her nedense kabul görmez aslında üstünde dursalar bu konunun kabul ettirirler ama Öğretmenler dururken engelli hizmetli kim ki?
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
engelli kadrosuyla saglam kadroyu ayıramayacak kadar düşüncesizmisiniz engelli hasta adam hafif işler verilir bi normal adamın yaptıgı işi yapamaz iş diyoruz yani çalışmaktan bahsediyoruz rapor veriliyor bu raporda derece veriliyor bu derecenin anlamıda iş gücü kaybını gösterirEngelli kadro ile normal kadro arasında ki farkı bana kim açıklayabilir?
Arkadaşım biz senle bu tartışmayı başlarda yaptık.ENGELLİ'ye hizmetli layık gören bir sistem O-L-M-A-Z. Bu kadroyu layık göreceklerse görmez olsunlar.Azı ile yetinmeyi bırak artık.Mücadeleni GİH kadrosuna odakla.Bırak hayıflanmayı.Bu hakkımızı sana ve senin kafa yapındakilere rağmen alacağız.
trky sen bu yorumu yapmadan konuyu en başından okurmusun
Neden bu kadar küçümsüyorsun bu ülkede dediğin o işi çok kişi yapıyor özel sektörlerde çalışan bir sürü insan
geçinemeyen hiç bir vasfı olmayan ev hanımları bir işe giriyor yemek,temizlik,çay vs.işleri yapıyor ne yapacak bunların vasıfları yok
gidipte yönetecilik masa başı başı işlermi yapacak, engelli olan birini düşün herhangi bir eğitimi yok bir vasfı yok
nereye yerleştirecekler biraz gerçekçi olmak lazım, engelli olup öğretmenlik,memurluk bir çok iş yapan insanlarda var yani her engelli
hizmetli olmuyor
engellilere bu işi layık gören deyip bu işi iyice aşağılamışsın bu işler çokmu aşağılık yüz kızartıcı işler
azı ile yetinmeyi bırak diyorsun azı bulamayan çoğu bulamaz bu sözde gerçektir
dışarda özel sektörde onun bunun pisliğini temizleyen kadınlardan bahsettim birde onun bunun ağız kokusunu çekiyor
kaprislerini çekiyor bildiklerim var dertlenirler bunları hepimiz biliriz, çayı götür beğenmez,yemek yap her kafadan ses çıkar, çalışanlar için orda çöp var yere atarlar nasılsa bir uşak var yani ezilirde ezilirler çıkmak ister çıkamaz ihtiyaç var, çoğu hizmet işi diye ssk yapmaz ve üç kuruş düşük maaş verir,biraz uzun zaman çalışsın işten ayrılır tazminat yok bırak ayrılmayı atılır yine tazminat yok,
engelliler hizmetli işi yapsada devlet işi hakları vs.bir takım şartlar daha farklı
herkes ne olduğunu bilmeli kimse kendini kaf dağında görmesin neysen osun kaderin birşeyleri kabul edeceksin
eğer daha iyi yerlere gelmek istiyorsan çalışacaksın azmedeceksin
nefsinizi bu kadar büyütmeyin
hayatta öyle iğrenç işler yapanlar var ki yüz kızartıcı bunlar utanmıyor
bu hizmetli işin kaldırılmasını talep edenler utanıyorlar belli işi aşağılıyorlar[/QUOTE
Tebrik ediyorum seni![]()