Oficcer iker abi net bi şekilde yazmış aşamalarıyla açıklamış. üstünden geçmeme gerek görmüyorum da biraz empati yapalım
@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM sistemde yanlışlıklar bunların çözümü elbette düzeltilebilir aşılabilir sen yazmışsın bak ne güzel engelli raporu diye başlayan kısım
[FONT=sans-serif]engelliye hizmetli kadrosu verilmez adı üstünde engelli hasta adam belli oranda iş gücü kaybı var bu raporla belgelendirilmiş[/FONT]
o raporun içindede çalışamayacağı işler var bak o raporu alırken yada atandıktan sonra alacağın rapor dilekçesine 4857 iş kanunu göre engelli raporu alacağını da belirtirsen gittiğin kurumdaki yetkili amir ona göre iş verir vermeyen de mahkeme sürecini göze alır. ki kaldı ki hizmetli kadrosunu isteyen kişiler %40 raporu olup da o işi yapmak isteyen de olabilir buna da saygı göstermek lazım.
ve şehit gazi yakınlarına atıf da bulunmuşsun bak o insanlar ailesinden birini kaybetti bunu ne sen anlayabilirsin ne ben yorumlarını kişileri eleştirmesin sistemi eleştirmesi daha doğru olur. sana da katılıyorum şu konuda kadroyu doldurma gibi bi yol işine gidiyorlar ama kişiye uygun iş vermiyorlar.
Bide sen buna layıksın da ne istiyorsun gibi yorum yapan genel olarak kastediyorum kimse kimsenin önünü kesemez inanın ne engelli kişiler ne işleri başarıyor.
Buradaki yorumları yapan olumlu yada olumsuz cevap yazma hakkına herkes sahiptir. Her eleştiriye açık olup empati yaptıktan sonra cevap yazı karşı tarafı kırmadan yazmamız daha doğru olur.
sneyper senin uslübümla konuşacağım çok caz yapma alırım havanı fake ne demek bilmiyorsun (aklı yok fikrin var. cmylmz ) fake sahte hesap 2015 de hesap açmışsın sonra sanala girmeyi unutmuş gibi bi halin var sen daha kimin kız kimin fake olduğunu yada neden ikinci hesap açanların neler yaşadığını tahmin edemiyorsun. gelmişsin laf sokmaya çalışıyorsun ve ne okuyup ne anlıyorsun baştan sona konuyu okudum kız düşüncelerini paylaşmış fikirlerini söylemiş sana düştü insanları yargılamak...
1999 dan beri sanal hayatttayım icq irc msn face live vk mailru tweeter tumblr foursquare linkedIn inst... vb. sitede sanal hayatta takıldım kızın sitedeki yorumlarının çok değil 5 tanesini okusan anlardın.
Bi laf vardır bunu duymuşsundur Cin olmadan adam çarpmaya çalışma, çin malı muamelesi görme buda kapak olsun sana