Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tabii fark etmez eğlenceli geçiyor ya biz arkadaşlarla da çok uyumluyuz. Yani biri bir şey söylemek isterse hocaya biz de destek çıkıyoruz. Yaş gruplarımız da aynı iyi denk geldik yani.
Merak etme hocam bir ara profesörden iyi fırça yedik Yok siz yapamamışsınız dedi anlamamışsınız dersi dedi vize sınavını okuduktan sonra şöyle bir göz gezdirdim de dedi çok kötüydü dedi. Ama çoğumuz da çok iyi aldık. Şimdi akşam oluyor ya dersler bazıları kaprisli oluyor sanki zoraki geliyormuş gibi. Hani ders yapmayıp haber vermeyip telafisini bile yapmayan hocalar var biz bir saat hocaları bekliyoruz.
Aslında ben de Türk dili edebiyatı okudum bir ara 3. sınıfta bıraktım hatta osmanlıcayı bile geçmiştim. Çok fazla ezber gerektiriyordu benlik değildi yani. İlk sene çok iyiydi ama dil bilgisi falan vardı. Yani psikoloji olsa okurum zorlasalar biraz da tabii bölüm çünkü önemli okurum yani.